HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 7 - We know.

Last Chapter:
Flyttar tillbaka till Stratford?, Träffa vilka, men då slog det mig, Allt spelade sig tillbaka i mitt huvud, Elena, Jag, Chaz Justin, och den, Den Allison Jones.

Den Allison Jones är tillbaka.


 

Allisons Perspektiv:

Jag vaknade av att solen sken in starkt i mitt rum, jag gick sakta upp för sängen och satte på mig dagen outfit som jag faktsikt var duktig med att lägga fram i går kväll.
Jag gick ner för trappan och in i köket och bredde på en macka och la en skinka ovanpå.
När jag gick upp för trappan märkte jag en lapp vid dörren, det stod.

Hej Alli gumman, god morgon på dig.
Jag och Jonah är och kollar ut om det finns ett fotbolls lag för honom.
Ses när vi kommer hem om du är hemme dvs.

Ha det bra, Det ligger en hundring på hyllan om jag inte kommer hem till lunch!

Jag log för mig själv och tog hundringen och sprang upp på rummet. Jag satte mig vid datorn och loggade in på facebook. Emma var inne så jag började att skriva till henne.
Heeeeej Homie, ensam hemma vill du göra något idag? Gå ut till stranden kanske?.

Nemen Godmorgon på dig Alli, ofc, möts utanför om fem?

Det blir bra, cya.

Cya.

Jag tog fram min svarta bikini och handduk och la ner den i strandväskan. Jag tog mina solbrillor, min sololja och min telefon sen gick jag ner, knöt på mig mina converse och gick ut, Emma hade inte kommit, så jag fick vänta i kanske nån minut.

"Hej på dig" Sa hon när hon kom fram till mig. "Hej på dig med" Sa jag och log. "Redo för en dag på starnden med moia?" "Jajamen" Sa jag och vi började gå till stranden. "Välj någon plats" Sa hon och jag pekade på en mitt i solen så dit gick vi. Vi la ner våra handdukar och la oss ner och sola. "Är det alltid så här några folk här?" "Asså, det är ju alltid tonåringar här som du ser, pensionärer och familjer åker oftast till någon annan strand" Sa hon och jag nickade.

Ryans Perspektiv:
Jag har både berättat för Chaz och Justin, Justin blev ganska rädd på något sätt, eller så var han bara riktigt chockad.
Chaz och jag vet inte om vi ska säga något till Alli, eller om vi ska vänta tills Justin kommer om två veckor.
"Chaz ska vi säga något till henne, hon måste ju veta att vi vet liksom" "Jo, jag vet, men hur ska vi hitta henne?" Frågade han. "Men idiot, jag sa ju förut att dom låg där borta" Sa jag och pekade på Allison och Emma som låg och sola. "Aah juste" Sa han och skratta lite. "Men, vi kan ju inte bara gå fram till henne när Emma är där liksom." "Nae, jag vet, vi får vänta tills dom går hem, eller någon går på toa eller nåt." Jag nickade åt hans svar och jag fortsatte kolla mot deras håll. Jag fattar fortfarande inte varför jag dumpade Emma, liksom kolla på henne, hon är hur fin som helst, och jag vet inte riktigt varför jag beter mig som en idiot mot henne men det blir bara så., det är väl så ex är mot varandra eller?

"Ryan hallå, jag pratar ju med dig?" "Va, oj var inne i mina egna tankar." "Ja men Alli går mot kiosken, kom" Sa han och vi ställde oss fort upp och gick efter. När inte Emma var inom syn håll så ropade jag på Alli. "Allison" Hon vände sig om och kollade chockat på oss. Jag såg att hon svalde hårt. "Ryan och Chaz eller var det så ni hette?" Frågade hon nervöst. "Spela inte dum Alli, vi vet" Sa Chaz.


   Postat av: Emelie

Oups



jätte bra :)


      Datum: 2012-02-04 Tid: 15:28:32

   Postat av: Becka

Grymt!


      Datum: 2012-02-04 Tid: 15:40:44 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Lisa

Super bra :)


      Datum: 2012-02-04 Tid: 18:50:41

   Postat av: Annie

G R Y M T ! ! :D


      Datum: 2012-02-04 Tid: 19:25:48 URL: http://onceagain.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback