HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 2 - American Blood

Last Chapter:

"Kom" Sa jag och drog med mig Danne. Vi gick hand i hand på stranden, "Jag älskar dig Danne" Sa jag och kysste honom. "Älskar dig med" Sa han och kysste mig på pannan. Han lyfte upp mig och snurrade runt mig. "HAHa du kommer tappa mig" Sa jag och det var precis vad han gjorde, eller vi ramla så jag kom över honom.
"Vilken utsikt" Sa han och jag skrattade och kysste honom. Vi låg och kysstes mitt på stranden, på natten och allt var perfekt.

  Tumblr_lqg689khs51qb57q7o1_500_large

"Ska vi dra hem och -" "Fortsätta, jag gillar din tanke" Sa han och blinka. "Hah, jag tänkte säga sova men-" "Mitt låter bättre jag vet" Sa han och skratta. "Sluta avbryta mig hela tiden" Sa jag och skratta. Jag kände mig lite dragen, men jag var inte förjävla full som man kan bli, dock tror jag min kära pojkvän börjar bli det så det var därför jag vill gå hem.
"Kom nu går vi hem" Sa jag och försökte dra med mig honom. "Kan vi inte stanna lite till?" Frågade han. "Snälla?"
Frågade jag. "Festen är ju inte slut, stanna baby" Sa han och nästan ramlade på mig med sin öl. "Äh, jag går då" Sa jag och gick iväg, själv mitt på natten. Jag hörde att han skrek mitt namn men jag orkade inte bry mig.

När jag kom hem så tvättade jag bort mitt smink, borstade tänderna, och tog av mig kläderna förutom underkläderna då, sen la jag mig i sängen och somnade dirrekt.

Jag vaknade nästa morgon av att det var någon som knackade, "Kom in" Muttrade jag. "Hej" Sa en svag röst som jag visste var Daniels. "Hej" Sa jag. "Vad gjorde jag igår eftersom jag inte är här?" Sa han och satte sig och kollade ner i sängen. "Du ville inte gå hem med mig även fast klockan var halv tre, och då fick jag gå hem själv." "Förlåt" Sa han. "Det var inte någon jätte big deal, men det kunde ju ha varit eftersom du var väldigt full." "Förlåter du mig?" Frågade han. "Självklart din dummer" Sa jag och räckte ut mina armar så han kunde omfamna mig i en kram.

"Jag älskar dig det vet du va?" Frågade han och jag nickade. "Älskar dig med föresten" Sa jag och skratta och han kysste mig hårt. "Vad vill du göra idag?" Frågade jag. "Vara med dig" Sa han och blunda. "Då får väl du det då" Sa jag och skratta.
"Du har gjort mig pigg nu, så sov inte" Sa jag och skratta medans jag skakade om han. "Men du har världens skönaste säng så man kan inte låta bli" "För visso ja, men, kom igen, vi går till stranden eller något?" Frågade jag och lipade mot honom.
"Just beacuse I love you" Sa han och ställde sig upp. "Jag går och byter om och du har ju redan badshorts så du kan vänta här" Sa jag och skratta lite och gick in i min walk in closet.

Jag satte på mig min snygga rosa bikini och mina jeans shorts, sen min korta magtröja och sen tog jag mina svarta raybans. "Är du klar?" "Japp kom så går vi" Sa han och vi sprang ner för trapporna.

"Hitta någon bra plats" Sa jag när vi kom fram till stranden, han tog mig i handen óch vi gick bort till en fin plats. Vi la ner handdukarna, precis när jag skulle lägga mig ner tog Danne tag i mig och bärde upp mig så vi gick mot vattnet. "Danne sluta nu" "nää, det är inte lika kul då" Sa han och dök under vattnet med mig.
"Du är så död" Sa jag och hoppade på honom.

Efter mycket lek, gick vi upp igen och la oss på handdukarna. "Vill du ha en glass?" Frågade han. "Gärna" Sa jag och han sprang i väg.
"jordgubb din favorit" Sa han och sträckte fram glassen. "Tackar tackar" Sa jag och tog emot den.
Vi åt upp glassen och solade sedan, när jag nästan var på väg att somna pep min mobil till.

Pappa Saaamm! <3

Stog det på skärmen, jag log och öppna, men mitt leende försvann till oro.

Kom hem, jag har en sak jag ska berätta för dig och Jonah.

"
Babe jag måste hem" Sa jag och visade honom smset, han nickade och vi samlade ihop våra saker och började gå hemmåt, han kysste mig när vi var framme vid vårat hus och jag gick in.
"Whats up?" Ropade jag. "Kom in och sätt dig här" Ropade pappa från vardagsrummet.
Jag satte mig i soffan hos Jonah, och pappa satt mitt emot.

"Jo, ni vet, jag och Maria har ju gjort slut, och kommer ni ihåg innan att vi bodde i Canada?" Jag nickade och Jonah nickade lite svagt. "Jo, vi alla tre har ju bara amerikanskt blod i kroppen, och jag känner, vad har vi kvar här, när jag och Maria inte är tillsamans längre, så ja, vi tre, vi flyttar tillbaka till - Stratford.


   Postat av: Emelie

ohhhh bra kapitel


      Datum: 2012-01-31 Tid: 21:01:59

   Postat av: lolo

bra kapitel men var det bara jag som märkte att det stog "justin sluta"?


      Datum: 2012-01-31 Tid: 22:58:08

   Postat av: Becka

Bra!


      Datum: 2012-02-01 Tid: 15:19:23 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: ellen

http://justinbieberstoorys.blogg.se/2012/january/fragestund.html#comment



Frågestund på bloggen! Fråga vetja!?


      Datum: 2012-02-01 Tid: 17:55:47 URL: http://justinbieberstoorys.blogg.se/

   Postat av: Quinee

Håller med Lolo :) men varför sa han att dem bara har amrikanskt blod i sig när dem är från Kanada ?


      Datum: 2012-02-01 Tid: 19:45:30

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback