HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 2 - going for a walk

Last Chapter:
"Jag kan krama dig" Sa Melrose helt plötsligt. "Eeh" Sa jag förvånat. Innan jag ens han reagera så satte hon sig i mitt knä och kramade om mig. Jag såg att Melissa skrattade. "Okej det räcker nu" Sa jag till Melrose. "Visst, vi kan fortsätta i kväll" Viskade hon i mitt öra.



Melissas Perspektiv:

"MAT" Ropade Jermey från köket. Jag tog Jazzy i handen och vi gick ner till köket. Det fans en plats brevid Melrose ledig och en plats brevid Justin. "Mamma jag vill sitta med Melissa" Gnällde Jazzy. "Sätt dig brevid Justin nu Jazzy" Sa mamma till henne. Jag satte mig ner brevid Melrose så länge. "Nee, jag vill sitta brevid Melissa inte brevid Justin" Skrek nästan Jazzy. "Melrose kan du sätta dig brevid Justin?" Frågade mamma och hon nickade glatt och satte sig brevid honom. "Gillar du inte mig längre eller?" Frågade Justin till Jazzy. "Joo, men jag gillar Melissa mer" Sa hon. "Justin ta det inte personligt det är bara för att hon inte träffat henne på så länge det går över snart" Sa mamma till Justin. "Jo jag vet" Sa han och kollade ner i sin mat.

Ett tag tyckte jag faktiskt lite synd om Justin som blev totaldissad av sin lillasyster. "Mamma kan jag få gå ut efter middagen?" Frågade jag. "Jag vet inte du känner inte till området riktigt, men du Justin om du vill följa med så kan du ju visa henne lite" "Det kan jag göra" Sa han och log glatt och kollade på mig. Jag kollade dirrekt ner i maten när jag såg att han kollade på mig. "Tack för maten det var jätte gott" Sa jag och log och gick och ställde min tallrik på kökskön. Jag gick upp på vårat rum och hämtade min mobil och gick ner igen. Jag tweetade snabbt en tweet.



"Kommer du eller?" Frågade jag Justin som satt i soffan i vardagsrummet. "Japp" Sa han och reste sig och vi gick till hallen. "Vi går nu" Ropade jag. "Ssh, Jaxon sover" Sa mamma tyst. "Förlåt" pep jag och gick ut ur huset. "Så vad vill du se?" Frågade Justin. "Vet inte, kände bara för att gå en promenad och tänka nu är ju du här så" "Förlåt mig då" Sa han kallt. "Mmh" Sa jag tillbaks. Jag vet inte varför jag blev så tjurig runt honom, jag retade mig på honom på något sett. "Varför hatar du mig?" Frågade han. "Jag hatar dig inte, jag känner dig inte, men jag gillar dig inte heller så mycket" Sa jag och log snett. "Okej vi kör tio frågor då?" Sa han. "Nae jag orkar inte" Skrattade jag. "Jaha okej, men berätta om dig själv då" Sa han.

"Finns inget roligt att veta" Sa jag. "Något roligt måste det väl finnas" Sa han. "Nae, inte om man är en tråkig normal tonåring, du borde väl ha en jädra massa att berätta om så känd som du är, allt borde vara så lätt när man är känd" Sa jag. "Du skulle bara veta, ibland önskar jag att jag kunde vara en vanlig kille som jag var förut, det är inte ett dugg lätt att vara känd, du fattar inte hur mycket du måste ge upp i ditt liv, du får inget privat liv över huvudtaget, du kan inte gå på fester där det finns dricka för då står det i tidningar i veckor, du kan inte gå brevid en tjej för då dejtar du någon, och det här med att bli känd, du får kämpa, riktigt hårt, sen om du är sångare ska du kunna framföra en bra konsert varje gång, för man vill inte svika sina fans, så säg inte att det är lätt att vara kändis för det är det inte" "Okej förlåt för att jag sa något då" Sa jag kallt. Han svarade inte utan bara suckade.

"Kan du visa mig vägen hem, jag vill hem nu" Sa jag. "På ett villkor" Sa han. "Beror på vad" Sa jag. "Att du slutar att hata mig" "Jag hatar dig inte har jag ju sagt, visa mig hem nu" "Varför är tjejer så svåra" Sa han tyst. "Vissa är lätta, som min syster, prata med henne hon verkar ju gilla dig" Sa jag. "Det är så avtändande när tjejer är så grymt på" Sa han. "Aah, så du tänder på mig" Sa jag ironiskt. "Ha-ha, fast du är ju snygg så liksom" "Okej vi släpper det där ämnet" Sa jag. Han skrattade och sen gick vi under tystnad tillbaka.

"Hade ni det roligt?" Frågade mamma. "Sådär" Sa jag och log för mig själv. Jag tar duschen sa jag och gick in till badrummet. Jag drog av mina kläder och la de i smutstvätten. Gick in i duschen och satte på det varma vattnet. När jag duschat klart så kom jag på. Fan Fan, hur dum får jag vara och inte ta med mig några kläder in?.
Jag suckade och drog en handduk runt min kropp. "Justin täck för ögonen nu" Sa jag och öppnade dörren till vårat rum. "Kolla inte då, UT" Sa jag till Justin. "Visst, ska ändå med gå och duscha." Sa han. Jag suckade och kollade runt i min garderob för vad jag skulle ha på mig. Jag tog fram ett par trosor och en bh, och sen en stor tröja. Jag lät handduken falla till marken, drog på mig trosorna, och när jag skulle sätta på mig bhn öppnades dörren. "Uups förlåt" Sa en röst, man kunde verkligen höra att det var Justin. "JUSTIN" Skrek jag när han stängde dörren. Som tur var stog jag med ryggen mot dörren.

Jag drog på mig bhn och tröjan och gick sedan ut till allrummet där jag förstod att han satt. "Hur snabbt duschar du igentligen?" Frågade jag. "Hur sakta klär du på dig?" frågade han. Jag suckade och himlade med ögonen och slog mig ner i soffan. Melrose kom snabbt in och satte sig i Justins knä. Det var så himla kul för hon gjorde bort sig så himla mycket. "Heeej" Sa hon och la armarna om Justins nacke. "Hej" Sa Justin kort.
"Jag lämnar er ifred" Sa jag och gick mot mitt rum.

Melroses perspektiv:
Jag visste att Justin och Melissa hade varit ute, jag hade tänkt att följa med, men jag vill ju inte vara för på Justin heller, dock vet jag ju att han vill ha mig. Jag gick in till allrummet där jag tänkte att Justin var. Där satt Justin och Melissa. Melissa var säkert kär i Justin. Men han var min, bara min. "Heej" Sa jag och satte mig i Justins knä. "Hej" Svarade han tillbaka. "Jag lämnar er ifred" Sa hon. Ja äntligen, hon var säkert så avundsjuk så hon inte kunde se på mig och Justin.

"Visst är det kul att vi har kommit hit?" Sa jag glatt. "Jo, jätte" Sa han och log. "Önskar jag delade rum med dig så jag slapp vara så tyst" Sa jag. Justin skrattade till lite vilket jag tog som en bra grej. Jag satte mig sen gränsle över han och kollade in i hans bruna ögon. "Nu ser jag inte tvn" Sa han. "Men du ser ju mig, det är ju den bästa utsikten du kan ha" sa jag och log. Jag började smeka hans snygga mage och gick ner mot kalsongerna. "Nej, Melrose för det första inte här och jag är trött" Sa han. "Okej, någon annan gång baby" Sa jag och kysste honom på hans mjuka läppar. Jag gick glatt där i från och in på Jazzys och mitt rum.

Justins Perspektiv:
Hon satte sig gränsle över mina ben, jag suckade. Jag ville inte göra henne illa liksom. Jag drog en vit lögn och sa, "Nu ser jag inte tvn" Sa jag. "Men du ser ju mig det är ju den bästa utsikten du kan ha" Sa hon ganska stolt. Jag suckade, jag ville inte göra henne ledsen, jag kan inte göra folk ledsna, jag kände ingeting för den här tjejen. Jag kända att hon började pilla mot min mage, och gick längre och längre ner. "Melrose, för det första inte här, för det andra är jag trött" Ljög jag. "Okej någon annan gån baby" Sa hon och kysste mig. Jag besvarade inte kyssen, det där var ingen trevlig kyss. En falsk kyss, som man inte kände någonting av, jag måste ju tala om att jag inte gillar henne men hur?.



   Postat av: Emelie

Jättebra ;)


      Datum: 2012-03-11 Tid: 12:51:07

   Postat av: Ebba

OMG !! Vad på hon är!!! Meeeer! ;)


      Datum: 2012-03-11 Tid: 13:06:24 URL: http://belibersmile.blogg.se/

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-03-11 Tid: 13:08:45 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Frida

Jättebra! :D


      Datum: 2012-03-11 Tid: 13:12:06 URL: http://itsfrida.devote.se

   Postat av: Ida

Åhhh Gud va bra !!


      Datum: 2012-03-11 Tid: 13:14:48

   Postat av: nour

HAHA LMFAO! Elin beautiful jag dör av garv!


      Datum: 2012-03-11 Tid: 13:37:00 URL: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

   Postat av: Lisa

Jättebra :)


      Datum: 2012-03-11 Tid: 16:10:21

   Postat av: Annie

Toppenbra :)


      Datum: 2012-03-11 Tid: 21:35:19

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback