HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 3 - New house.

Last Chapter:
. "Okej någon annan gån baby" Sa hon och kysste mig. Jag besvarade inte kyssen, det där var ingen trevlig kyss. En falsk kyss, som man inte kände någonting av, jag måste ju tala om att jag inte gillar henne men hur?.

  

Melissa Perspektiv:
Jag vaknade 6 dagar senare att ljuset lyste in i mitt och Justins rum. Justin hade flugit till Atlanta på grund av något, det var någån kris grej han var tvungen att fixa, Jag hade därför tagigt hans säng de här dagarna för flyttsängen är inte jätte skön. Jag kollade ner mot golvet och såg att Justin hade kommit hem i natt som han skulle. Det var helt tomt i rummet eftersom vi skulle flytta idag. Jag reste mig tyst upp och smög ner för trappan, Jaxon, Jazzy och mamma satt och åt frukost. "God morgon gumman" Sa Mamma. "God morgon" Sa jag glatt. "Vi ska flytta idag mel" Sa Jazzy och log stort. "Japp jag vet och jag har hört att ditt rum ska vara riktigt fint" Sa jag och drog min hand genom hennes hår. "Mamma är det sant, är det fint?" Frågade Jazzy mamma. "Det är sant, Melody hjälpte mig beställa en massa till dig" "Jaaa" Sa hon glatt. Jag skrattade åt henne. "Jaxon har du sovit gott?" Frågade jag. "a-ah" Han nickade och spillde sin mjölk över hela sig.

"Jaaaxon" Sa mamma och bärde upp honom och gick in till badrummet. "Jag vill med bada" Sa Jazzy och sprang efter dem. Jag skakade på huvudet och skrattade lite för mig själv. "Sov du bra i min säng?" Frågade Justin. "Äää-h för låt" Stammade jag fram. "Det är lugnt, flyttsängen var inte så skön så" Skrattade han. "Naae" Sa jag och min blick föll ner till hans mage. Fy fan vad snygg. Jag låtsades sedan som ingenting och tog mig lite frukost.
"Kan jag få smöret?" Frågade jag honom. Han gav mig det och jag började smöra min macka.
Jag satte mig sen ner vid köksbordet och började äta på min macka. "Ska det bli kul att flytta igen?" Frågade han. "Jag vet inte, har aldrig varit i Stratford" Sa jag. "Det är jätte bra, jag lovar dig" Sa han. "Får väl tro på dig då och hoppas på det" Sa jag och fnissade till lite.

"När åker vi idag?" Frågade jag Jermey. "Om en timme kanske så ni får skynda er" Sa han. Jag nickade och sprang upp på vårat rum. Jag tog på mig kläderna som jag lagt ovanför en av mina resväskor. "Justin du kan komma in nu" Sa jag för jag hade skasat bort honom för att jag skulle byta om. När han kom in så satte han sig i sängen och kollade på mobilen. Själv satte jag igån plattgången och började sminka mig lite lätt. "Varför ska tjejer alltid fixa sig så dant?" Frågade han. "Jag vet inte, vill väl imponera på killarna" Sa jag och lyfte några gånger på ögon brynen. "Mig imponerar du´inte på" Sa han. "Jasså, var det inte du som var tänd på mig?" Sa jag och skrattade lite. "Ha-ha, Jätte kul" Sa han. "Jag vet jag är rolig." Sa jag och fortsatte med det jag höll på.
"Heej" Sa någon men jag kunde på långa vägar förstå att det var Melody. "God morgon Justin det var länge sen" Sa hon och la sig i sängen brevid honom.

"Herre gud" Sa jag och gick ut från rummet. "Du är bara avundsjuk" Ropade hon efter. "Nae, jag skäms bara för min syster" Ropade jag tillbaka. "Ungar vi ska åka nu" Ropade mamma. Jag gick in på rummet och tog mina två resväskor det gick inte så där jätte bra. "Ska jag hjälpa dig?" Frågade någon bakom mig. Jag kunde skymta att det var Justin som stog där "Ja tack" Sa jag och han tog den största. Jag fick då ganska lätt ner den andra.
Vi packade in det vi behövde ha med oss. Vi behövde inte ha med oss alls mycket eftersom vi redan har nya möbler i det andra huset och de här möblerna skulle någon hämta under dagen sen.

*

Efter bara en timmes flyg och 40 minuters bilresa var vi nästan framme. Jag ville verkligen se huset eftersom de pratat om de så länge. "okej ungar, vi är framme" Sa Mamma. Vi hade fått åkte en minibuss eftersom vi inte får plats i en bil. Jag hoppade nästan ur bilen. "Gud var fint det är, finns det verkligen så här stora hus i den här lilla staden?" Frågade jag. "Ja det är klart" Sa Justin. "Gå in vettja, här har du nyckeln Justin" Sa mamma och gav den till honom. "Jag vill följa med" "Jag med" Sa Jaxon och Jazzy i mun på varandra. Jag bärde upp Jaxon och Justin tog Jazzy sen gick vi fya och Melrose till dörren. "Är ni redo?" Frågade han. "Ja öppna bara" Skrattade jag.
Han öppnade och det var verkligen fint, fint räcker inte det var perfekt. "Oh shit" Mumlade jag.

"Mamma det är jätte fint, var är mitt rum?" Frågade jag. "En trappa upp, andra till höger och ditt Justin första till höger och ditt Melrose andra till vänster" Vi nickade och sprang upp. Mitt rum låg mitt emot Melrose och brevid Justin. jag klev in i mitt rum, det var verkligen fint, helt otroligt.

Efter ett tag började jag fixa lite med kläder, men Justin kom in efter ett tag. "Fint rum" Mumlade han. "Tack" Sa jag och log. "Är ditt rum bra?" Frågade jag. "Japp, jätte fint, vill du hänga med mig, jag ska till mina kompisar, en har sin flickvän där så jag tänkte ja om du vill ha nya kompisar liksom" Sa han och kliade sig i nacken. "Visst, ska Melrose med?" Frågade jag. "Jag har inte frågat henne" Sa han. "Oh, vill du att hon ska med?" Frågade jag. "Helst inte hon är så på, on kommer väl lossas som vi är tillsamans eller något" "Bra då går vi utan henne utan att säga något" Skrattade jag.

Vi gick ner för trappan och ut genom dörren. Ingen tänkte på att säga hejdå, jag visste inte heller om Justin sagt att vi skulle ut, för det hade i alla fall inte jag.


   Postat av: Emelie

Jättebra ;D meeeeeeeer


      Datum: 2012-03-12 Tid: 18:50:26

   Postat av: Sara Mähler

Jääättteebraaaa :D jag ser att du inte får mycket kommentarer :( DÅLIGT! DU FÖRTJÄNAR MER! :D älskar att du har nina som huvudperson! helt awesome :D


      Datum: 2012-03-12 Tid: 18:57:31

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-03-12 Tid: 19:10:34 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Lisa

Gryymt bra :D


      Datum: 2012-03-12 Tid: 19:35:57

   Postat av: jossan

Jättebra!!! älskar värkligen denna novellen ;))


      Datum: 2012-03-12 Tid: 21:55:50

   Postat av: Ida

Jaaag håller med där uppe du förtjänar mycket mer komentarener men grym som vanligt !!


      Datum: 2012-03-12 Tid: 21:59:00

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback