HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 35 - Stupid School, I HATE YOU.

Last Chapter:

"Se, jag har rätt Allison, varför, varför kan du inte tro mig?" "Justin" Sa jag. "Allison" Sa han tillbaka. Jag skrattade löst för mig själv. "Äh nu får det vara nog" Sa han och greppade tag om min kind med hans hand och drog mitt ansikte närmare sitt och våra läppar möttes i en öm, intensiv, passionerad kyss, Den bästa kyssen jag någonsin upplevt.

 

Efter kyssen kollade vi bara varandra i ögonen. "Vad betyder det här då?" Frågade han. "Det här betyder, att det här är din sista chans" Sa jag och kysste honom. "Då lär vi vara tillsamans ett tag" Sa han. "Inget mig emot" Sa jag och han skrattade till och kysste mig. "Dock måste jag åka tillbaka i kväll" "Förstår det" Sa jag.
"Men du får komma ner på fredag så får du ta ledigt från skolan sen åker vi hem hit igen på söndagen" "Jasså vad du hade planerat allt ihop då" "Japp, till och med pratat med din pappa" "Aha, och hur visste du ens att din plan skulle gå vägen?" "Hallå, mitt namn är Justin Bieber?" "Haha oj det glömde jag" Sa jag och skrattade till vilket han med gjorde.

"När åker du då?" Frågade jag när vi gick till hans bil. "Om en timme" Sa han ledsamt "Oh" "Men vi ses snart igen" "Japp" Sa jag glatt. "Ska vi åka till Ryan, de andra är där" "Visst, de gör vi" Sa jag.
Vi gjorde som´vi sa och åkte till Ryan. Vi knackade inte utan bara gick in. "Aww så ni är tillsamans igen?"Frågade Emma "japp" Sa jag och tog ett hårdare grepp om Justins hand. "Så, är ni hungriga Chaz kommer med McDonalds snart, han beställde åt er i fall att" "Japp det är jag" Sa jag och Justin instämde.

När Chaz kom så högg vi in på maten dirrekt. Vi satt och pratade länge också, tiden rann i väg fort och det var dags för Justin att åka. "Hej då" Sa jag ledsamt. "Hej då babe" Sa han och kysste mig passionerat och länge. "Jag älskar dig, glöm inte det" Sa han och kysste mig igen. "Älskar dig också okej?" Han nickade och vi kramades en sista gång innan han gick ut från dörren. 

Nästa dag:

Det där fruktansvärda irriterande ljudet som man vaknas av varje vardagsmorgon när det är dags för skolan. Det är nog det mest fruktansvärda ljudet jag någonsin upplevt, en ren plåga är det.
Jag drog mig sakta upp ur sängen och gick och satte på mig kläderna som ja valt ut dagen innan så det inte skulle bli allt för mycket stress. Jag fixade också sminket och sen även håret. 
När jag var klar gick jag ner till köket och satte mig vid bordet där både Jonah och pappa satt. "Hej gumman, bra att du är vaken" "Japp, kan du skicka smöret" Frågade jag, han nickade och gav mig det.

"Så Justin pratade med dig om fredag?" Frågade jag. "Japp, jag var tveksam först, men du är min lilla flicka så jag gick med på det" "Tack" "Vad ska du göra?" Frågade Jonah. "Jag ska med på Justins turne i helgen" "Hatade inte du honom nyss?" Frågade han förvånat. "Hallå, häng med i svängarna" Sa jag, jag och pappa började skratta. "Du är wierd" Sa Jonah och gick ut från köket. "Åker du buss eller vill du ha skjuts?" Frågade pappa. "inget av det, Ryan skjutsar mig" Sa jag glatt. Han nickade och jag åt upp min macka. 

Det tuta utanför så jag förstod att det var Ryan som nu kommit. Jag drog på mig conversen och gick till bilen, där Chaz och Emma också satt. "Hej" Sa jag när jag hoppade in i bilen. "Hej" Svarade det. "Redo för skola i gen Alli?" "Inte dirrekt, om de kollat på Justins presskonferens så ja" "Ta det lugnt, ignorera allt bara" "aah" Sa jag och försökta låta lite hoppfull. 

Vi gick in till skolan och jag kunde känna alla brännande blickar, men det blev inte bättre när jag kom till skåpet där det stod en massa hemska saker på skåpet som: Whore, Attention Whore, Justin hate you, i'm going to kill you. Den sista gjorde mig faktiskt ganska rädd, men jag brydde mig inte, de var bara avundsjuka. Jag la in mina grejer och tog ut matte boken. "Redo?" Frågade Emma. Jag nickade och vi gick in till matte salen, Ashley kollade hån fullt mot mig. När jag gick för bi stack hon ut benet så jag nästan föll, men jag ramlade inte ner från golvet i alla fall. Alla andra skrattade åt mig, förutom, Chaz, Ryan, Emma och Josh. 

Klockan ringde ut och jag har aldrig varit gladare, matte är inte min grej dirrekt. Jag gick ut i korridoren och alla blickar vändes återigen till mig. "Lämna Justin i fred fame whore" Sa Ashley och "råkade" gå imot mig. Jag himlade med ögonen och gick till Emma. "Bry dig inte om henne, hon är en idiot" "Jo, jag har märkt det." Sa jag och la armarna i kors. "Vad har vi för lektion nu?" Frågade hon. "Idrott" Sa jag. "Juste" Sa hon och drog ut sin väska ur skåpet. Jag hade min på armen så jag fattade inte varför hon frågade hon borde ju sett min väska, menmen. Vi gick mot omklädningsrummet och alla blickar var återigen på mig. 

Jag började byta om och när jag och Emma var klara gick vi mot idrotts salen. "Okej gör er redo för Volley boll" Sa Läraren. Alla hjälptes åt att sätta upp nätet förutom Ashley och hennes falska två vänner som bara sket i det. Jag hatar verkligen sådana där bimbos. "Okej, vi delar bara på er så" Sa han och drog handen igenom oss så det blev två lag. Jag kom inte i Ashleys lag jag visste inte om det skulle vara bra eller om det inte skulle vara så värst bra. "Okej nu börjar vi, Cennedy du servar" Emma började att serva och någon annan tjej som jag inte visste namnet på tog emot bollen och passade den vidare till Ashley som smachade bollen rakt i magen på mig. Det gjorde så ont så jag föll bakot, Emma lyfte upp mina armar så jag skulle kunna andas. "Går det bra?" Frågade Emma. Jag nickade och ställde mig upp. "Ashley ta lite lugnare bollar, och säg förlåt till mrs Jones." Sa läraren till Ashley. "Okej förlåt, det var verkligen inte meningen" Sa hon och hånlog mot mig.

"Allison gå och sätt dig på bänken du vilar resten" Jag suckade och gick och satte mig på bänken. 
När äntligen lektionen var slut gick jag in i omklädnings rummet och bytte om. Jag och Emma gick ut i korridoren och hämtade våra kemi böcker.Vi gick till Kemi salen och satte oss ner på bänkarna längst fram. När alla elever kom in så gapskrattade de, speciellt Ashley och hennes "kompanjoner" jag fattade inte varför men brydde mig inte mer efter det. "Okej Elever, labb partnerna för idag är, Jenna och Julliana, Ashley och Allison." Jag hörde inte mer vad hon babblade om, JAG OCH ASHLEY, oboy. Ashley kom fram till mig och jag började läsa på instruktionerna. Jag hällde i lite saker som skulle i, vilket Ashley också gjorde. Helt plötsligt tog hon den blåa lösningen och hällde i massor, så allt började stiga, innan jag hann reagera så smälldes det och jag blev smutsig av allt. "VAD FAN GÖR DU?" Skrek jag till henne. "Vad det var du som gjorde allt tuttlisa?" "Vad fan får du tuttlisa ifrån?" Skrek jag. "Ah så du har inte sett bilderna i korridoren"

Nu var det banne mig nog, hade hon satt upp bilder på mina bröst? Innan jag visste ordet var så slängde jag mig på henne så hon föll till golvet, men läraren hann lyfta bort mig dirrekt typ. "NI TVÅ REKTORNS KONTOR NU" Skrek läraren. Jag suckade och gick mot rektorn vilket hon också gjorde.

"Allison Jones och Ashley Smith det är eran tur" Sa en kvinna i den lilla reseptionen till oss. Vi gick in till rektorn och man kan säga att han var ganska arg. Jag funderade på om det var en ny rektor för det var en hon förra gången, men kom sen på att hon som var här första dagen bara var en assistent eftersom den riktiga var pappa ledig. "Så hur ska ni förklara det här?" Frågade rektorn. "Jag förstår inte vad jag gjort för fel" Sa Ashley oskyldigt. "jo det kan jag tala om, du har kastat en boll i magen på mig, försört hela min dag, du har gjort så jag blivit helt smutsig för du förstörde våran labb i kemin och du har satt upp bilder på mina bröst i korridoren, eller okej bara så mina halva bröst syns men ändå" Skrek jag. "Ah och du angrep mig" Sa hon. "Ni båda har gjort fel, men man kan inte bevisa vem som satte upp bilderna, men kan jag få din telefon Ashley" Sa Rektorn. "Nej, du får inte röra min telefon" Sa hon skrajt. "Ge mig den Ashley" Hon gav den tillslut och han visade upp bilden som var ute över hela skolan. "Så nu är det bevisat, är jag fri?" Frågade jag. "Absolut inte, det är förbjudet att hoppa på en elev, du ska säga till en lärare, ni båda har gjort för mycket fel idag, vilket ger er en veckas relegering" "VA?" Skrek vi högt. En veckas relegering, det ser inte bra ut på betyget sen. "Du skojar??" Frågade jag. "Nej, om ni gör om det här så blir det för alltid, ni är välkomna hit nästa måndag" Sa Rekotorn och jag gick surt ut ur rektorns kontor.

Pappa kommer inte bli glad på mig. Fan också, jävla skola, jag hatar dig. Tänkte jag för mig själv. Emma var på lektionen så jag tog mina grejer och gick ut ur den här jävla skolan. Jag gick hem för det fanns inte ett annat sätt att komma hem på. När jag kom hem la jag mig ner i soffan och försökte andas ordentligt, helvete allt är Ashleys jävla fel. Efter 40 minuter kom pappa in. "Alli vart är du?" ropade han. "Här inne" Ropade jag tillbaka. "VAD TÄNKTE DU MED?" skrek han. "MEN VA FAN, DET VAR BILDER ÖVER ALLT PÅ MIG I SKOLAN ELLER PÅ MINA BRÖST DÅ" "Jag vet" "DÅSÅ" Skrek jag tillbaka. "Och desutom, det här kommer hända varje dag för jag dejtar Justin, och det kommer fortsätta om jag inte gör det heller" Sa jag ´ledset. "Jag vet gumman jag vet, jag har faktiskt pratat med Pattie och du ska åka till de imorgon redan så ska du ha lektion med Selena och Justin och sen när du kommer hem om en vecka ska jag ha fixat en lösning på det hela, det lovar jag" "Tack pappa"

En vecka hos Justin i stället för skolan, oh yeah, det kan inte bli bättre.

Ni får ett långt kapitel i stället för två idag :)


   Postat av: Anonym

Jätte bra :)


      Datum: 2012-03-03 Tid: 18:32:40

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-03-03 Tid: 18:44:49 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Sean Banan

Bra :)


      Datum: 2012-03-03 Tid: 21:39:16

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback