HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 5 - babysitters

Last Chapter:
"Melrose sluta, jag känner inte så här för dig, inte ett smack, så sluta det du höller på med på en gång för det är inget emellan oss" Sa jag. Jag kanske var lite för hård mot henne men va skulle jag göra?.
"Jag vet att du känner något Justin, du vill bara inte erkänna det" Sa hon och gick ut ur mitt rum. Varför ska hon vara sån där, spelar hon eller är hon sådär? Varför ska tjejer vara så otroligt svåra ibland?.

 

Melissas Perspektiv:
"Melissa, kan du kommer ner ett tag?" Ropade någon röst, men antagligen var det mammas. Jag gick ner till köket där Jazzy satt med en macka i handen. "Vad?" Frågade jag. "Två saker, den första skulle ni kunna passa Jazzy och Jaxon i kväll, jag och Jermey ska följa med Melrose på sin operation." "Jo okej, och den andra?" Frågade jag. "Jag undrar om du vill börja skolan den här måndagen, de har två veckor kvar i skolan och sen är det sommar lov, så vill du vänta till efter sommar lovet eller börja redan nu.?" Frågade hon. "Jag kan börja nu" Sa jag och log. "Okej, då ringer jag och säger det sen då" Sa hon. Melrose ska opereras på grund av hennes rygg, hon har gjort det förut, det är ingen big deal men det måstes liksom göras.
Idag är det Lördag, så det är skola på måndag, det skulle nog ändå bli skönt att börja i skolan.

"God morgon" Justin kom in i köket. "Godmorgon" Sa jag och log.´"Mamma kan jag få bada?" Frågade Jazzy. "Visst, det behöver du också" Sa mamma och tog med sig henne in till vardagsrummet. "Du och jag ska passa Jaxon och Jazzy ikväll" Sa jag. "Jasså" Sa han förvånat. "De andra ska på operationen" Sa jag. "Juste, den var ju idag" Sa han. "Japp" Sa jag och åt resten av min macka.

När jag ätit upp min macka gick jag upp på mitt rum och satte på plattången. Jag sminkade mig lite lätt och plattade sedan håret. Jag satte mig i sängen och startade igån datorn. Jag loggade in på twitter och kollade litet på vad som hade hänt. Det var inte mycket som hade hänt så jag loggade ut igen.
Jag drog igång tvn och mitt favorit program, Despret House Wifes var på så jag kollade på det. Avsnittet hade jag sätt förut men det gick ändå och se det liksom.

"Melissa kom ner, vi ska åka" NU, skulle inte de åka i kväll??. Jag gick ner för trappan och där stog de helt påklädda. Jaxon var med påklädd. "Skulle inte ni åka i kväll, och varför har ni med er Jaxon?" Frågade jag. "Nej operationen börjar vi fem och vi måste vara där ganska mycket innan, och jag tänkte att ni skulle få det lite lugnare med bara Jazzy" Sa mamma och jag nickade. "Justin och Melissa, lyssna nu ta allt försiktigt nu, ring om ni vill något okej" "Okej, vi lovar mamma ta det lugnt" Sa jag och kramade om henne. "Och lycka till syrran" Sa jag och ruffsade till hennes hår. Hon suckade och det gick ut till bilen.

"Nu var vi ensamma" Sa jag till Jazzy och Justin. "Kan vi inte göra något kul snälla Melissa?" Frågade Jazzy och kramade om henne. "Jazzy kom får jag prata med dig lite?" Frågade jag. "JAAA" Sa hon glatt. Jag gick ut med henne till vardagsrummet. "Jazzy, jag vet att du är liten, men du måste förstå att du inte bara kan strunta i din storebror också, jag älskar att du tycker om mig så himla mycket, men din storebror blir ledsen, jag tycker du ska gå och be honom om förlåtelse" Sa jag. Hon började att gråta. "Sssh" Sa jag och tog upp henne. "Det är lugnt, han är inte arg på dig, okej?" Sa jag och pussade henne på pannan. "Kom så går vi ut till honom" Sa jag och tog henne i handen.

När vi kom ut igen satt Justin på golvet och tittade ner i hans händer. "Det är någon som vill säga något till dig" Sa jag och kollade på Justin. "Förlåt Justin" Sa Jazzy tyst. "Det är lugnt gumman, kom" Sa han och sträckte fram sina armar till henne. Hon gick fram och krama honom och det såg så oerhört gulligt ut. Han satte henne i hans knä. "Jag älskar dig storebror" Sa hon och kollade på honom. "Jag älskar dig också Jazzy" Sa han och kramade om henne.

"Så, vad ska vi göra?" Frågade jag. "kan vi inte baka muffins?" Sa Jazzy glatt. "Visst kom" Sa Justin och lyfte upp henne. "Ska vi göra med glasyr så det blir cupcakes?" Frågade jag. "Jaaa" Sa Jazzy glatt.
Jag och Justin skrattade åt henne och vi började ta fram allt vi behövde. Justin och Jazzy hjälptes åt med muffins smeten och jag gjorde glasyren. Justin satte in de i ugnen. Medans de var där inne diskade vi undan lite. När de var klara tog vi ut de. Och jag hällde på glasyren och Jazzy strösslet på sen.

"Vad fina de blev" Sa jag glatt. "Jätte, vackra, FÅR JAG SMAKA?" Sa Jazzy extalterat. "Såklart" Sa jag och Justin i mun på varandra. Jag och Justin tog också en varsin och vi satte oss vid bordet. "Vad ska vi göra nu då?" Frågade Jazzy. Jag skrattade åt henne eftersom hon är tvungen att göra något heeeeeela tiden. "Vi måste verkligen göra något hela tiden eller hur?" Frågade Justin. Som att han läste mina tankar.
"Japp, det måste vi" Sa hon. "Kan vi inte bada i poolen?" Frågade hon. "Okej, det kan vi." Sa jag och hon hoppade nästan av glädje. "Fast du ska ha armpuffar och allt det där på dig för du bottnar bara vid trappan" Sa jag. "Jaja" Sa hon.

Jag hjälpte Jazzy att byta om till hennes bikini. Jag satte sedan på henne armpuffar och en badring fick hon också ha på sig. Jag drog på mig min bikini sen.

 

Justins Perspektiv:
Jag la mig på en solstol och väntade på tjejerna, de skulle alltid ta så himla lång tid på sig. Jag såg Jazzy och Mel komma ut genom glasdörren. Melissa var så jäkla snygg, och nu har hon bikini på sig, det kan liksom inte bli bättre. Jag låg med Jeansshorts och badbyxor under. Jag hade bestämt mig för att ta lite kort på de innan jag hoppade i. "Sisten i" Ropade Jazzy. "Ta det lugnt" ropade Melissa och hoppade i efter henne. "Ska du inte bada?" Frågade Melissa.



"Jo, vänta, Smile" Sa jag och tog ett kort. Jag drog sedan av mig byxorna och jag kunde känna Melissas blick på min mage. Det gjorde mig bara glad. Jag hoppade i och simmade undervattnet bort till Jazzy och lyfte sedan upp henne. Hon skrattade som in i bängen. Jag kastade henne till andra sidan poolen och hon flög och skrattade. Jag simmade såklart efter för att kolla om hon var okej.

"Vad tycker du är det hennes tur?" Frågade jag tyst. "jaa det tycker jag" Sa Jazzy och skrattade. Jag simmade bort mot henne och hon såg min blick. "Justin sluta, på en gång" Sa hon och blev lite rädd. Jag simmade snabbare och tog tag i henne och slängde henne också så hon kom under vattnet. "Det där var inte okej" Sa hon och kom imot mig. "Jooo då" Sa jag och skrattade lite. Hon var grymt nära mig och vi stog och bara kollade varandra inne i ögonen. "Hallå, jag då" Sa Jazzy.

Vi kom tillbaka till verkligheten och gick mot henne. Varför kändes allt så bra i hennes närhet?.


Är sjuuuk, 38 graders feber, men min älskade pojkvän kom och muntrade upp mig med choklad och rosor förut, puss på dig babe!. Men i alla fall, går inte till skolan imorgon så det kommer nog ett tidigare kapitel imorgon i alla fall...

Komentera :)


   Postat av: Jossan

Såå himla bra!! och krya på dig<3 ;))


      Datum: 2012-03-15 Tid: 20:18:50

   Postat av: Lisa

Grymt bra :)

Krya :D


      Datum: 2012-03-15 Tid: 21:40:27

   Postat av: Emelie

Jättebra :)


      Datum: 2012-03-16 Tid: 15:48:46

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback