HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 6 - Jakob, Jakob Stone.

Last Chapter:
"Justin sluta, på en gång" Sa hon och blev lite rädd. Jag simmade snabbare och tog tag i henne och slängde henne också så hon kom under vattnet. "Det där var inte okej" Sa hon och kom imot mig. "Jooo då" Sa jag och skrattade lite. Hon var grymt nära mig och vi stog och bara kollade varandra inne i ögonen. "Hallå, jag då" Sa Jazzy.

Vi kom tillbaka till verkligheten och gick mot henne. Varför kändes allt så bra i hennes närhet?.

Melissas Perspektiv:

"Hej då Justin, ring när du kommit fram" Sa Mamma och kramade om Justin. "Det ska jag göra, Hej då Jazzy" Sa han senare och kramade om henne. Justin skulle i väg till Atlanta i två veckor men skulle senare komma tillbaka när mitt sommarlov började. "Hej då Justin ha det så bra" Sa Melrose och näst in till kastade sig in i Justins famn. "Får  jag ingen kram av dig?" Frågade han och kollade på mig. Jag stelnade till. "Nej, ett handslag" Sa jag och skrattade till. "Hej då Justin" Sa jag och skakade hans hand.
Han himlade med ögonen åt mig och Jermey och Justin gick ut till bilen och åkte i väg till flygplatsen. Klockan var halv nio vilket betydde att skolan började om en halvtimme. Mamma hade pratat med rektorn och jag skulle gå dit lite innan nio så jag inte skulle klampa in jätte sent till min lektion.

"Ska vi åka då?" Frågade mamma. "Det gör vi" Sa jag och drog på mig mina converse. Jag gick efter mamma till bilen och vi åkte mot skolan. Man var alltid nervös första dagen. "Ha det så bra i skolan nu då Melissa" Sa mamma. "Det ska jag tack för skjutsen" Sa jag och gick ut från bilen. Jag gick in till skolan, den var stor men ändå mysig liksom, inte för stor och inte för liten. Jag skulle försöka hitta rektorns kontor gick inte så där jätte bra. "Du ser vilsen ut vart ska du?" Någon blond snygg kille kom upp vid min sida. "Rektorn" Sa jag. "Ny?" Frågade han. "Japp" Sa jag. "Då ska jag vara en gentleman och följa dig" Sa han. "En gentleman huh?" Skrattade jag. "Du ska vara glad, det är många som skulle vilja stå i din postion just nu" Sa han och blinka. "Jasså, det imponeras jag ändå inte av" Sa jag. "Jag får alltid vad jag vill ha" Sa han och blinka.

Jag skrattade för mig själv och följde efter honom. "Här" Sa han. "Tack" Sa jag och knackade. "Kom in" Ropades det utanför. "Hej, Jag är Melissa Smith" Sa jag. "Aah, Melissa, Välkommen till Stratford High" Sa Någon vänlig tjej i kanske 50 års åldern. "Tack" Sa jag vänligt. "Här är ditt skåps nummer, Ditt schema och vill du att jag ska följa dig till ditt skåp och sen till din klass?" Frågade hon. "Ja tack" Sa jag och log. Hon lyfte på sig från sin stol och följde efter mig. Vi gick ut till korridoren och gick till mitt skåp. Jag hängde in min jacka och gick sedan efter Rektorn igen. Vi stannade utanför något klass rum och hon gick in och jag efter. "Tyst i klassen" Sa Läraren. "Hej elever, det är så att ni ska få en ny elev i klassen, Melissa Smith heter hon, Ta väl hand om henne" Sa Rektorn och gick ut igen. Jag svalde nervöst och kollade ut på klassen. Jag såg att Ryan satt med någon kille. Och Chaz och Evelyn satt tillsamans, Den snygga blonda satt själv. Chaz och company log stort mot mig och jag log emot de också. "Melissa kan sätta dig antingen vid Jakob eller Elton" Det satt en ur smart och ganska fjantig kille längst fram. Jag skakade på huvudet och gick fram till den blonda killen och satte mig där.

"Sa ju att jag alltid fick vad jag ville ha" Sa han och blinkade. "Du, jag satte mig här för jag inte ville sätta mig vid smartasset" Sa jag tyst. "Säkert" Sa han tyst och jag gav honom en mördar blick. "Tyst i klassen" Ropade läraren ut ännu en gång. "Melissa, här har du din matte bok för resten av terminen, du hinner inte jobba så långt men lite" Sa hon och gav mig den. Jag tackade och tog emot den. Jag började fort att jobba och till min förvåning var det riktigt lätt.

Efter den extremt långa matte lektionen som hade varit ett dubbel pass så var det äntligen slut. Jag tog min matte bok och gick ut ur klassen som alla andra elever. "Du och Jakob kommer bra överens ser jag" Evelyn kom upp över min sida. "Äsch sluta, vi pratade bara förut" Sa jag. "Jasså" Sa hon och gav mig *blicken*.
Jag suckade för mig själv och slog in koden till mitt lås. Jag kollade på schemat och såg att vi hade idrott. yey, inga kläder hade man heller. "Idrott?" Sa jag till Evelyn. "du har tur, vi har ute idrott" Sa hon och suckade. Jag skrattade åt henne och följde med henne till omklädnings rummet. "Hey Smith" Ropade någon. Jag kunde se Ryan bakom mig. "Hej Ryan" Sa jag och log. "Åkte Justin idag?" Frågade han. "Japp, han hann inte gå till er i morse men han kommer hem om två veckor igen" sa jag och log. "Jaha dåså" Sa han.

Jag gick sedan in med Evelyn i omklädnings rummet. Tjejernas blickar var nästan fast på mig hela tiden. När Evelyn bytt om gick vi ut där läraren satt. "Hej tjejer, och varför har inte du kläder unga dam?" Frågade han och tittade på mig. "Eeh jag eeh börja idag" Sa jag nervöst. "Jag skojade bara med dig, välkommen  till Stratford high gå och sätt dig på läktaren" Sa han. Jag nickade och sprang upp. "Jag fick aldrig veta ditt namn förut." "AAH" Skrek jag och tappade balansen och föll. Men jag hamnade inte på marken utan i någons famn, i Jakobs famn.



"Gör aldrig så där igen" Sa jag och kollade in i hans ögon. "Kan inte lova det" Sa han. Jag blev förbländad av hans vackra ögon. "Så ditt namn?" Frågade han. "Melissa, Melissa Smith" "Jakob, Jakob Stone" Sa han och log. "Du kan släppa ner mig nu" Sa jag och skrattade. "Varför, jag tyckte det var ganska mysigt" Sa han och log flirtigt. "Det tycker du" Sa jag och hoppade sedan ner ifrån famnen. "Så varför är inte du med?" Frågade jag. "Har en sträckning i benet, men är kapten i fotbolls laget annars" "Okej, men det frågade jag inte om" Sa jag och skrattade. "Du är inte som alla andra Melissa" Sa han. "Jasså, varför inte?" Frågade jag och log. "Alla andra skulle liksom smällt om de pratat med mig, du liksom, ja gör inte det" "Vilket bra självförtroende du har i alla fall" Sa jag och skratta. "Jaja" Skrattade han tillbaka.

Ni har blivit RIKTIGT dåliga på att komentera :(
Får se när nästa kommer.


   Postat av: Lisa

Jättebra :)


      Datum: 2012-03-16 Tid: 17:59:15

   Postat av: Becka

Grymt bra!


      Datum: 2012-03-16 Tid: 18:17:12 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Anonym

verkligen jäte bra !! :D mer mer mer! <3


      Datum: 2012-03-16 Tid: 19:27:16

   Postat av: Jossan

Jättebra!!!!


      Datum: 2012-03-16 Tid: 20:40:32

   Postat av: Anna

Jätte bra!


      Datum: 2012-03-17 Tid: 00:30:38

   Postat av: Emelie

Jättebra :)


      Datum: 2012-03-17 Tid: 10:19:33

   Postat av: Annie

Jättebra som vanligt! ;D


      Datum: 2012-03-17 Tid: 11:16:14

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback