HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 4 - at Chaz house

Last Chapter:
"Där är ni ju" Sa hon glatt och kom med Justin efter sig. Jag svalde den stora klumpen som bildades. "Kan jag få ta ett ord med dig, eller något?" Frågade Justin mig nervöst. Utan att tänka mig för, nickade jag och följde efter honom. Varför sa jag inte nej? Varför följde jag med. DUMMA KIM. Varför kan jag inte säga nej?.

bilder kommer kanske senare eller imorgon.

Han stannade till vid något träd vi hade gått in i någon liten skog av något slag. Han satte sig ner på någon stubbe och jag gjorde detsamma. Ingen sa något utan vi bara kollade på varandra vilket var rätt obehagligt om du frågar mig. "Jag vet inte vad jag ska säga" Gav han ur sig till slut. "Varför ville du prata då?" Frågade jag. "För vi var tillsamans i över i ett år, och du slutade höra av dig, du drog ju antagligen någonstans för erat hus blev ju till salu och allt?" Sa han irriterat. "Det var år sen, jag hade mina anledningar" Sa jag och kollade ner i marken. "Och du kunde inte ens berätta för mig att ni skulle flytta?" Frågade han surt. "Men jag kunde, inte, men en dag så tänkte jag ringa dig och be om förlåtelse för allt och skulle berätta vad som igentligen hänt, men då fick jag ju reda på att du gått vidare och var tillsamans med någon Caitlin" Sa jag ännu surare. "Berätta nu då" Sa han. "Nej" Sa jag tyst. Tror han att jag tänker berätta att jag var gravid, att han har en dotter?. Knappast, jag vet att det är det ända rätta. Men hur ska jag någonsin kunna berätta en sån sak.?

" Varför?" Frågade han. "Privat" Sa jag surare. "Vad gör att du är tillbaka då?" Frågade han. "Kände för det, jag och Tara flyttade hit från Texas" Sa jag. "Så du lämnade din mamma där precis som du lämnade mig här?" Frågade han irriterat. Jag kände att tårarna snart började rinna. Min mamma var död, tror han seriöst att jag skulle lämna henne själv?. "Hon är död" Sa jag och kollade kallt i Justins blick och lämnade honom. "Vänta, förlåt jag visste inte" "Nee för du vet ingenting Justin. Vi känner inte varandra på något sätt längre, vi är som två helt nya främlingar. Så låt mig va, så låter jag dig va" Sa jag och spände blicken i honom. "Vad sägs som att börja om. Jag heter Justin" Sa han och sträckte fram handen. "Inte en chans" Sa jag och vänta på klacken. Jag gick där Chaz och de andra väntade och jag kunde höra att Justin var efter mig.

"Så hur gick det?" Frågade Ryan en aning för glatt. "Gissa" Sa jag surt. "Oh" Klämde han ur sig. "Vad sägs som att dra hem till mig?" Frågade Chaz glatt. "Vad sägs som att dra hem till mig, Tara?" Frågade jag och kollade på henne. Hon kollade besviket på mig. Jag visste att hon gillade killarna, men seriöst, jag gillar de också, inte Justin då, jag hoppades verkligen på att vi kunde bli goda vänner, men nu vet jag inte. "Kom igen, Kim följ med, bara för att du och Justin har ett förlutet behöver det inte gå ut över oss andra" Sa Chaz och kollade på mig. Han hade rätt. Justin skulle ändå ge sig av snart gissar jag på så då kan det bara vara vi fyra. "Okej" Sa jag. "Taaaack" Sa Tara och kramade om mig. Jag himlade mig ögonen och kramade henne tillbaka. Jag gjorde de för de tre, inte för Justin. Jag visste inte riktigt vad jag gick in på men ibland måste man våga chansa för att sedan kunna vinna.

"Dåså då går vi" Sa Chaz. Ryan gick och prata med Justin bakom mig Chaz och Tara. Chaz var riktigt rolig faktsikt. Har aldrig träffat en sådan knäpp person som han. Vi gick upp på uppfarten till Chaz hus och sedan upp för trappen. Hans hus var riktigt fint faktiskt. "Chaz du bor jätte fint" Sa jag när vi kom in i hallen. "Tack, ni med" Sa han och log. Jag log tillbaka och klev ur mina converse. Vi kollade runt lite i huset och han bodde verkligen fint. "Ska vi se på film?" Frågade Chaz. "Visst" Sa vi alla i kör. "Men jag ska bara gå och ringa ett samtal" Sa jag och gick ut i köket. Jag ville ringa och kolla hur Alex hade det hemma.
Jag slog in numret och ringde hem.

- Maria hos Hamilton och Smith.
-Maria, det är jag kim.
- Hej Kim, är allt bra?.
-
Allt är bra, men jag vill bara veta hur min lilla prinsessa mår.
- Hon mår fintfint, vi har nyss ätit och ´hon blev lite slabbig så är det okej om jag badar henne?
-
Det är okej, sånt behöver du inte ens fråga om det vet du.
- Okej, Alex ropar att hon saknar dig.'
- Säg att jag saknar henne också och att jag kommer hem snart. Hon sa det till Alex och kom sen tillbaka till luren.
- Så, ville du något mer?
-
Nej det var allt, och pussa på Alex massa gånger från mig okej? Sa jag glatt.
- Absolut, Hej då Kim.
- Hej då Maria.

"Vem är Alex?" Jag kollade vett skrämd bak, och såg att Justin stog där med ett glas vatten. "Ehm, min eeh hund" Stammade jag fram. "Säkert du värkar inte så säker" Sa han och kom närmare. "Hundra procent säker" Sa jag glatt. "Du verkar ha en mysig hund" Sa han och gick sedan ut från köket. Jag andades ut innan jag gick in till dem igen.
Det fanns en plats brevid Justin i den lilla soffan och sen fanns det para på stöden på den andra soffan och jag sitter hellre på ett stöd en brevid honom. Så jag gick och satte mig på stödet brevid Tara. "Seriöst, nu ser jag ju inget" Sa Chaz. "Och?, Sätt dig brevid Justin så kan jag sitta där" Tara kollade ilsket på mig och då förstod jag vinken. Hon gillade Chaz.
"Vad är det som är så farligt att sitta brevid mig, jag är inte farlig" Sa Justin och hån log. "Nej, bara en idiot" Sa jag och satte mig till slut brevid honom. Han kollade ganska förbannat på tvn. Vad hade hänt, med den söta och snälla rara Justin, nu var det ända som fanns, en ilsken, och en idiot Justin.?

Jag såg vilken film som börjades att spela. Saw, great jag hatar skräckfilmer. Jag satte mig bättre och tog kudden framför magen. "Rädd?" Frågade Ryan från fotöljen. "Nej?" Sa jag drygt tillbaka. "Hon har ju mig" Sa Justin och blinkade. Jag gjorde ett kräk ljud och de andra började skratta. Det var kul och umgås med flera vänner nu, det hade alltid bara varit jag och Tara. Ingen ville vara med mig, jag var hon med barn tjejen.




Hej en brottom tjej skriver detta, ska på fest om exakt åtta minuter så hinner inte leta bilder, ska fixa det sista nu pusssss
Komentera ;)



   Postat av: Anonym

Så bra!!


      Datum: 2012-03-31 Tid: 22:53:04

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-03-31 Tid: 23:03:23 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Ebba

Meeeeeer!!!


      Datum: 2012-03-31 Tid: 23:04:18 URL: http://belibersmile.blogg.se/

   Postat av: Lisa

nära att Kim blev avslöjad :o

Awesome :D


      Datum: 2012-03-31 Tid: 23:04:56

   Postat av: Emelie

Jättebra ;)


      Datum: 2012-03-31 Tid: 23:07:00

   Postat av: cicci

jätte bra!!! mer mer!!! :D<3


      Datum: 2012-03-31 Tid: 23:22:23

   Postat av: Ellen

Jätte bra baby:)


      Datum: 2012-04-01 Tid: 00:08:01 URL: http://ezzcape.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback