HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 41 - Move in?

Last Chapter:
Jag skrattade och kysste honom längre och längre ner. Jag kittlade honom precis över hans kalsong kant och jag såg att han blivit riktigt hård. Han tog genast tag om min rygg och i ett svep så låg jag underst. Hans händer tog tag om mina bröst, men snart försvann de bakom ryggen igen och knäppte upp min bh. Han kysste mig passionerat. Sedan så drog han av mig mina trosor och kastade i väg de. Hans kalsonger var fort av och sekunden efter trängde han in i mig.

Nästan en vecka hade gått, fem dagar. Så det var knappt en vecka kvar tills vi var i Stratford igen. Jag längtade för att träffa alla igen. Det är inte jätte kul och vara i en främmande stad där du absolut inte känner någon. Förutom Justin då, Men han var ju mest och jobbade i studion till hans världsturne som börjar efter jul. Appropå jul. Det är julafton om en vecka och en dag och jag kan knappt bärga mig. Jag älskar jul afton, de är den bästa högtiden på helaaa året.
Vi har bestämt att vi ska fira hemma hos Justins mormor och morfar. Där även hela Justins familj kommer att vara. Ryans och Chaz familj kommer också. Det ska bli kul. Jag hade faktiskt inte börjat köpa julklappar ännu, men jag och Tara hade bestämt att vi skulle göra det när jag kom hem.
Jag skymtade en skvaller tidning på säng bordet och jag såg att Justin prydde tidningen. Han säger alltid att jag inte ska läsa tidningarna men i bland kan man inte låta bli och det är också väldigt konstigt att se sig själv i tidningen ibland.

Justin is back in Atlanta. Lydde rubriken. Jag slog upp tidningen och skymtade en bild på mig och Justin i högra hörnet där uppe. Vilken bitch jag såg ut på den bilden. Jag skrattade åt min min.



Justin med hans flickvän Kimberly Hamilton. Vi vet också att Kimberly är med Justin här i Atlanta.

Så lydde under rubriken under bilden. Det var fler bilder med underrubriker, och sen var det en stor text där det stog om Justin och om hans turne osv. Jag vände blad i gen och där var jag och Justin igen.

 

Justin Bieber och Kimberly Hamilton sågs i går på en Lakers Match. De hade väldigt roligt tillsamans och paret är verkligen oskiljaktiga. Det finns bilder överallt på paret, och de är verkligen öppna med deras förhållande, de döljer inte sina känslor framför kameran!. De synns att de verkligen älskar varandra, kanske blir det giftemål under en snar framtid?. De är bara att vänta och se.

Jag skrattade lite åt texten. Gullig var den i alla fall. Även hur mycket jag älskar Justin skulle jag inte kunna gifta mig nu. Tror jag inte i alla fall. Jag skakade bort tankarna och märkte att dörren öppnades. Justin kom in i sovrummet. Jag slängde bort tidningen och han gav mig en menad blick. "Inget farligt stog i den" Sa jag och han nickade. "Men du vet att du inte ska tro på det som står där" Sa han och jag nickade och suckade till lite. "Bra babe" Sa han och kysste mig. "När somna Alex?" Frågade han. "En timme sen ungefär" Svarade jag. "Okej" Sa han.

Han kröp upp i sängen brevid mig och jag la mitt huvud på hans bröstkorg och han strök mig över armen. "Jag vill fråga dig en sak" Sa han och jag satte mig mitt emot honom och blev nyfiken. "Jo, jag har tänkt lite" Sa han. Och tanken slog mig dirrekt eftersom jag tänkte på det förut. Skulle han fria?. Fast den tanken åkte bort sen igen. "Jag älskar dig, och du vet att jag har väldigt mycket jobb här i Atlanta oså. Och jag bodde ju väldigt många nätter hos dig i Stratford, och jaa, jag undrar om du vill flytta in med mig här, här i Atlanta?"

Vad kommer hon svaraaaaa? :)

Aja, kanske hinner med ett till kapitel ikväll?, Eller? :P

Komentera guuys


   Postat av: Anonym

bra!!


      Datum: 2012-05-09 Tid: 16:59:32

   Postat av: Saraaa

awesome :D:D


      Datum: 2012-05-09 Tid: 17:16:41

   Postat av: Anonym

skriv mer! :)


      Datum: 2012-05-09 Tid: 17:19:12

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-05-09 Tid: 17:36:13 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Felicia

Vill veta vad hon svarar!! :D


      Datum: 2012-05-09 Tid: 17:39:27 URL: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback