HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 10 - First day.

Last Chapter:
När vi reste på oss gick vi mot Starbucks först. Jag köpte mig det jag skulle ha och sen gick vi mot affären Sel skulle till. Vi gick in där ochdet var inga personer där inne typ vilket var skönt. Selena gick och kollade bland kläderna och jag, Justin och Kyle stod och väntade på det. "Smile" Justin tog fram kameran. "Nej Justin sluta" Sa jag och täckte med handen för. "Kom igen tråååkmåns" Sa han. Jag suckade och gjorde en liten pose när han tog kort. "Lägg inte ut den" Sa jag. "får väl se" Sa han. Jag suckade och himlade med ögonen.
 
Måndag morgon. Jag skulle till skolan hemma hos Justin. Det lät ganska konstigt. Jag började vid nio en timme senare igentligen så lite sovmorgon fick jag. Jag drog på mig ett par svarta jeans och plattade mitt hår. Igentligen så behövde jag inte ens fixa mig särkilt bra det visste jag men jag skulle hem till Kyle dirrekt efter. Jag tog på mig en gul skjorta och sminkade mig. Jag tog ut ett par klackar ur min garderob och gick sedan ner till köket. Jag tog mig en banan då jag inte vad speciellt sugen på något annat. Selena var den ända som var hemma och hon låg och sov så jag låste efter mig utan att ropa eller säga något. Det var inte särkilt långt till Justin och det var tjugo minuter tills vi skulle börja så jag bestämde mig för att gå. Jag pluggade in mina hörlurar och lät musiken spelas i mina öron medans jag promenerade.
 
 
Jag var framme vid Justins alldeldes för stora hus för sig själv och klockan var tio i vilket betydde att jag var tidigt. Men det skulle nog inte göra något så jag gick och ringde på. Snart öppnade han dörren och jag hoppade lätt till. "Hej" Log han. "Hej" Log jag tillbaka. "Kaite är inte här ännu. Men kom in" Sa han. Jag nickade. Jag tog av mig skorna och hängde av mig min skin jacka. Vi gick intill köket och jag hoppade upp på diskbänken. "Du bor överdrivet stort" Sa jag. "Jag vet" Sa han och skratta. "Jag tycker inte om det jätte mycket, det är lite för stort för mig själv" Sa han. "Är det därför du alltid är hos oss?" Frågade jag. Han skrattade men svarade inte.
 
"Jag hörde att Kyle bjudit dig på dansen" sa han. Jag nickade. "Ja det har han" Sa jag. Han visste att jag hatade att dansa och att jag var urusel på det. "Den är ju inte förns om två veckor så du hinner nog träna lite" Sa Justin och log. "Ja. Eller hur" sa jag. "Kom igen, det är inte svårt att dansa" Sa han. "Jo. Det är det." sa jag och la armarna i kors. "Nej. Jag kan lära dig om du vill" Sa han och jag fnös. "Vad. Du vill väl kunna dansa" Sa han. "Okej. När?" frågade jag. "Hos mig imorgon kväll" Sa han. Jag nickade. "Okej". Det ringde på dörren och det var förmodligen Katie som ringde på dörren. Justin log åt mig och gick för att öppna. Snart kom en äldre kvinna på lite mer än femtio år in. "Hej. Det måste vara du som är Ariana" Sa hon. "Ja det är jag" Sa jag och log och hälsade på henne.
 
"Så ska vi slå oss ner" Sa hon. Jag och Justin nickade. Vi satte oss vid köks bordet, jag och Justin brevid varandra och hon framför oss. "Så Ariana. Jag är Katie. Jag jobbar som sagt med hemskolning. Jag är van att jobba med kända ungdomar, jag har förut jobbat med Zac Efron, Ashley Benson och så vidare." Jag nickade. "Justin började ju med detta förra terminen. Jag vet inte riktigt vart du ligger i skolarbetet därför vill jag att du ska göra lite diagnoser idag så jag vet vart du ligger ungefär. Går det bra?" Jag nickade. "Justin. Dig vill jag testa med Historian och Naturkunskapen" Sa hon. Justin nickade. "Och här har vi Naturkunskap bara i skolan kanske du hade, Kemi, Biologi och Fysik. Här kör vi ett ända ämne, lite blandat och det går fortare också." sa hon. Jag nickade. "Jag tror att om vi jobbar i en bra takt så kan du vara klar med skolan detta året. Det beror på hur vi kommer jobba. Justin kommer också vara det ungefär. Han har ju varit utan skola rätt så länge men började ju som sagt förra terminen. Vi får se helt enkelt." Sa hon. Det lät bra i alla fall. Jag nickade och log. "Då sätter vi igång. Här är en diagnos för matten. Gör så gott du kan. Det är inget riktigt prov jag vill bara se vart du ligger. Som en tröst så är inte Justin heller jätte duktigt på matte" Sa hon och jag skrattade.
 
Jag började med att skriva mitt namn som man alltid gör. Det började med lätta tal och sen blev det bara svårare och svårare. Jag har svårt för ekvationer men jag hoppades på att det gick ganska bra. Bråk har jag lätt för så det gick bra det kände jag på mig. Jag gjorde klart testet det var några frågor jag inte svarade på men det gick nog hyffsat bra i alla fall. "Så" Sa jag och gav testet tillbaka till Katie. "Bra" Sa hon och log. Justin skrev fortfarande på något. "Här är Engelska gramatik" Sa hon. Jag nickade och tog emot testet. Gramatik hade jag fakitkst lätt för. Det var dock svårare än vad jag trodde men det gick nog ganska bra i alla fall.
 
*
Det blev en lång dag hemma hos Justin. Vid fyra fick vi sluta. Jag hade gjort en hel del tester och vi hade också redan börjat jobba med något ämne i Historian. Jag tror verkligen detta skulle bli bra. "Vi ses imorgon då" Katie ställde sig upp och gick ut ur huset. "Stannar du?" Frågade Justin. Jag kollade på klockan. Jag skulle igentligen vara hos Kyle om en halvtimme. "Jag vet inte" Sa jag. "Vad ska du göra då?. Du ska väl inte plugga?" Frågade han och skratta. "Nae. Men jag ska träffa Kyle" Sa jag. "Oh" sa han. Jag nickade. "Är det okej?" frågade jag. "Varför skulle det inte vara. Han är din pojkvän" Sa han. Jag nickade. "Vi ses imorgon. Och imorgon kväll" Sa han. Jag nickade. Han kramade mig lätt och jag kramade tillbaka och gick ut från hans hus.
När jag var på väg till Kyle plingade min telefon till. Jag log stort när jag såg att det var Jassie. Gissa vem som fick en ros och ska gå på dansen med Ashton? Hade hon skrivit och skickade en bild på sig själv.
 
 
Grattis Gumman!!!!. Skickade jag till henne. Jag log. Hon gillade verkligen Ashton så jag var glad för hennes skull. Jag var framme vid Kyles hus så jag gick och ringde på. Hans mamma Madeleine öppnade. "Oh hej Ari" Sa hon glatt. "Hej" Sa jag och kramade om henne. "Kyle är inte hemma än" Sa hon. "Oh" sa jag. Jag kollade på klockan. Han måste vara på väg i alla fall eftersom han slutade för en kvart sen. "du kan komma in till köket så länge" Sa hon. Jag log mot henne. När jag kom in så satt lilla Eric på golvet och lekte. "Heej Eric" Sa jag och tog upp honom i min famn. Det må vara den sötaste ungen någonsin. Jag satte han i mitt knä och Madeleine log åt mig. "Här har du din macka Eric" Sa hon och gav honom en liten macka. Eric tog den glatt och jag skrattade.
"Kan jag få en puss?" Frågade jag honom. Han pussade mig med hans mini läppar och han var ju så söt.
 

 
Madeleine skrattade åt oss. "Var det bra på hemskolningen föresten?" Frågade hon. "Ja det var verkligen jätte bra och jag tror det kommer bli det också. Katie var jätte snäll min lärare" sa jag. "Vad bra jag hoppas verkligen du kommer trivas"  "Tack" Log jag. Yttedörren öppnades. "Vem är det?" Frågade Jag Eric. Han öppnade munnen och såg förvånad ut. Kyle kom in i köket. "Ey. Eric. Haru du snott min tjej?" Frågade han och jag skratta. "Japp. Det har han" Sa jag. Kyle skrattade och gick fram till mig och gav mig en kyss. "Haft en bra dag Kyle?" Frågade Madeleine honom. "Japp" Svarade han. "Har du haft det bra?" Frågade Kyle mig. "Japp." Log jag. Han gick fram till mig och lyfte bort Eric och satte honom på golvet. Jag log åt honom. "Kom" Sa han och tog min hand. Vi gick upp på hans rum och la oss i hans säng. Jag la mig på mage och jag blev lite förvånad när han la sig på min rygg. ´"Ajj" Stönade jag. "Förlåt" Sa han och i ett sväng vände vi oss om så jag hamnade på honom i stället men det blev inte jätte skönt och la mig på mage på honom i stället. "Kommer du ihåg vilka som har två månader imorgon?" Frågade han.


   Postat av: Anna

Super bra!! :)


      Datum: 2012-09-08 Tid: 19:15:25

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-09-08 Tid: 19:37:53 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-09-08 Tid: 21:47:16

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-09-08 Tid: 21:48:53

   Postat av: Emelie

Jättebra :)


      Datum: 2012-09-08 Tid: 21:54:33

   Postat av: Anonym

grymt bra! Längtar efter mer :D


      Datum: 2012-09-09 Tid: 18:11:00

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback