HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 13 - Can i come in?

Last Chapter:
"Jag tänker i alla fall inte prata med honom" Sa jag. "Men jag kanske måste gå hem. Ni har ju skola imorgon och klockan är faktiskt snart tolv och jag sa att det inte skulle bli för sent" Sa jag. "Jo jag måste också hem. Går vi hem tillsamans?" Frågade Hanna. Jag nickade. "Lycka till" Sa Jassie och kramade om mig. "Tack" Sa jag. "Hej då" Sa hon och kramade om Hanna med. Vi gick ner och tog på oss våra skor och vandrade hem.
 
"Ari gumman, du måste gå upp nu" Mandy kom in i rummet. "Jag har sån mensvärk" Ljög jag. "Ska du inte försöka då?" Frågade hon. "Jag kan inte. Jag har jätte ont" Sa jag. "Okej. Smsa Katie att du är hemma då, sen går jag och hämtar en tablett." Sa hon. "Tack" Log jag och satte mig upp i sängen för att kunna smsa Katie. Hon svarade med att jag skulle krya på mig. Mandy kom in med ett glas vatten och en tablett. "Du får ringa om det är något sen. Jag och din pappa kommer inte hem förns i kväll. Selena åkte till New York imorse så du är ensam på dagen. Men du kan ju be Kyle eller någon komma om du orkar" Sa hon. "Tack" Log jag. Hon kysste min hjässa innan hon gick ut ur rummet.
 
När jag hörde dörren smällas igen så tog jag tabletten och la ner den i min sängbordsbord. Sen så gick jag ner till köket för att göra lite frukost. Jag gjorde mig en macka, ett glas oboy och tog upp det på mitt rum. Jag satte igång tvn och det var ellen degeners på. Henne älskade jag verkligen. Det finns ingen roligare människa. Att sitta hemma hela dagen och hela kvällen var inget jag såg fram emot dirrekt. Jassie och Hanna kanske skulle kunna komma?. Dock var de i skolan nu och jag skulle ändå behöva vara ensam ganska många timmar. Jag åt upp min macka och gick sedan ner med glaset. Det positiva med detta var att jag kunde gå runt i linne och ett par hotpants hela dagen och helt osminkad.
 
Min mobil plingade till och jag log lite smått när jag såg att det var Kyle. Hörde från Jassie att du var sjuk.. Skulle vilja komma till dig men är ju i skolan och ska dirrekt till Farmor sedan eftersom hon fylle sjuttio. Krya på dig älskling. Jag log. Jag hade så dåligt samvete. Tack. Hälsa henne från mig. :) puss. Det var nästan sjukt så illa jag mår från i går. Jag har en klump i magen hela tiden för jag är rädd för att antingen Selena eller Kyle ska få reda på något. Jag måste verkligen tänka på något annat. Min mobil plingade till igen. Men det var inte Kyle som jag trodde det skulle vara utan det var Justin. Jag öppnade smset. Jag vet att du inte är sjuk. Kom igen. Vi måste prata. Jag suckade. Jag hade inget att säga till honom just nu. Jag visste inte vad jag skulle säga.
Klockan hade bara slagit halv elva. Vad skulle jag göra tills Jassie och Hanna slutat skolan. Om de ens kunde vara efter skolan, men det hoppades jag verkligen. Jag satte igång min dator. Gick in på twitter och kollade runt lite. Gick in på Selenas sida och kollade. Hennes senaste var en ledsen min?. För två dagar sedan. Jag kollade runt på lite andras men tappade snart intresset. Jag hade så tråkigt, jag var så rast lös. Jag ville gå ut men det kunde jag inte.
 
7 timmar senare:
Jassie och Hanna kunde ingen av de va, Jassie hade familje kväll och Hanna skulle på dejt. Vad skulle jag göra denna fredagkväll då?. Mandy och Pappa var nere i köket men de var inte speciellt roliga att spendera en fredagkväll med, men jag kanske var tvungen då dom var det bästa valet just nu. Jag hörde trapp steg nu var väl det pappa som ville kolla till mig eller något annat tänkte jag för mig själv. Det knackade. "Kom in" Sa jag. Dörren öppnades sakta och när personen stack fram sitt huvud blev jag förvånad. "Justin" Mumlade jag. "Kan jag komma in?" Frågade han.
 
 
 
"Ehm. Okej" Svarade jag. Han gick fram till mig och satte sig på sängen. Det blev ännu mer pinsamt när jag kom på att jag knappt hade några kläder på mig. Ett svart linne och ett par små hotpants. Vi sa inget utan bara satt där vilket gjorde det ännu mer pinsamt igen. "Du ser inte så sjuk ut" Sa han. Jag gav honom *blicken* och han skratta till. "Det vi gjorde igår kanske inte var så bra" Sa han. Jag skakade på huvudet. "Vi båda är upptagna, och det var inte bra att vi gjorde det. Men vi gjorde det och det kan vi inte säga emot. Jag vet inte med dig men jag kan inte säga emot att-" Han tystnade. "Jag gillade det. Jag vet inte varför" Sa han och kollade ner i golvet. Jag andades in. "Justin. Vi kan inte göra det här. Du har en flickvän. Du skulle inte gillat det där. Jag har en pojkvän, och jag skulle inte gillat det där heller" Sa jag. "Så du gillade det?" Frågade han. "Strunt samma, det var fel. Riktigt fel. Förstår du hur mycket vi kommer såra både Selena och Kyle om de får reda på det här. Du är fan bästa vän med Kyle. Selena är min syster. Vi kan bara inte berätta det" Sa jag. "Jag  vet men jag vet inte om jag kan gå till henne och låtsas som ingenting" "Du måste Justin, snälla" Sa jag allvarligt. "Jag vet inte" Sa han och skakade på huvudet.
 
 "snälla Justin" Bad jag. "Så du säger att du kan gå och kyssa Kyle eller what ever och inte känna några skuldkänslor?" Frågade han. Jag suckade. "Klart jag känner skuldkänslor, jag har gjort det hela jävla dagen, och allt är ditt fel" Sa jag argt. "Mitt fel, hur fan kan det vara mitt fel?" Frågade han. "För att det var dina läppar som kysste mina" Sa jag argt. "Ja, men det var dina läppar som besvarade mina läppar" Sa han tillbaka. Jag suckade. "Just det så du kan inte skylla detta på mig" Sa han. "Det var lika mycket du" Sa han igen. "Okej" Suckade jag. "Så du ska berätta för Selena?. Hon kommer hata mig Justin" Sa jag allvarligt. "Hon kommer hata mig med." Sa han. "Men du är inte hennes syster" Sa jag. "Nej men hennes pojkvän" Sa han.
 
Vi satt där helt tysta och bara kollade på varandra. "När ska du berätta?" Frågade jag. Han ryckte på axlarna. "När hon kommer hem kanske, jag vet inte. Ju längre vi håller det inne ju värre det blir det" Sa han. Jag suckade. "Jag vill inte. Jag kommer förlora honom, jag kommer förlora Selena med" Sa jag. "Jag kommer aldrig få gå ut igen, det kommer skapa kaous i familjen" Sa jag och suckade. "Vi kysstes, vi blev tagna av stunden, vi dansade och sjöng låten vi har gjort tillsamans för ett år sedan, vem som helst kan kyssas då" Sa han. Jag svalde och nickade. "Jag vet om jag berättar för Selena är det slut" började han. Jag kollade på honom. "Hur vet du?" Frågade jag. "för vi har det inte bra i vårat förhållande nu. Jag vet inte, kärleken kanske håller på att rinna ut, jag vet inte. Någonting är det och om jag berättar så är det nog kört för våran del" Sa han. Jag svalde. "Berätta inte då, om du inte vill att det ska vara slut" sa jag. "Jag är en ärlig person, och sen så har vi varit tillsamans länge också. Ae jag vet inte, jag ska inte prata detta med dig" Sa han. "Vem annars ska du prata med. Kyle?" frågade jag. Han skratta. "Kanske inte." Sa han. Jag log åt honom.
 
"Vad ska du börja kolla på?" Frågade han. Han kollade mot tvn. Jag hade pausat. "The Notebook" Log jag. Jag visste att det var Justins favorit film med, samma som mig. "Får jag kolla med?" Frågade han och jag nickade. Jag satte mig mer åt sidan så han satte sig brevid mig i stället för framför mig. Jag slog på tvn igen och den började. Mitt vänstra och hans högra ben nuddade varandra. Jag kunde inte koncentrera mig på filmen jag vet inte varför. Kanske för att Justin halvlåg brevid mig och han hade kysst mig igår?. Jag suckade. "Ehm. Vill du att jag ska gå hem?" Frågade Justin. Han måste hört min suck. "Nej. Ehm nej nej, gå inte, jag vill att du ska vara här eller ah" Jag slog mig själv för pannan jag visste inte riktigt vad jag sa. Han skrattade åt mig. "Ta det lugnt jag stannar" Sa han. Jag himlade med ögonen.
 
Vi sa inte ett ljud under resten av filmen. Nästan första gången jag inte började tjuta till den, jag behärskade mig för att Justin var brevid mig. Kanske lite för nära, men jag gjorde inget för att hindra det. Filmen slutade. "Somnar du?" Frågade jag och skratta. Han såg trött ut. "Nej?" Sa han tillbaka för att spela att han inte va det. "Gör du ju" Sa jag tillbaka. "Nej, men du kanske gör så du kanske måste piggnas till?" Sa han och innan jag visste ordet av började han kittla mig. "Nej Justin sluta" Sa jag allvarligt. "Sluta Justin" Skrattade jag. Jag skrattade, jag hatade när folk kittlade mig. Han satte sig på mina ben så jag inte kunde sprattla med dom. "Ajj, Justin du väger typ 100 kilo" Sa jag och stönade. "Yeah right" Mumlade han. Jag skrattade. Han slutade kittla mig och han satt fortfarande över mig. Han bet sig i läppen, och damn vad sexig han var när han gjorde så. Tänkte jag nyss det där?. Han böjde sig fram, och osäkerheten från mig kom krypandes. Skulle vi verkligen kyssas igen?.
 
 
 Det skulle vi för återigen pressade han sina läppar mot mina. Jag tänkte inte på något annat än dom där perfekta läpparna den stunden. Jag kysste honom tillbaka och jag la min hand i hands hår. Han slickade mig på över läppen som ett tecken på att han ville att hans tunga skulle hitta min. Jag öppnade försiktigt min mun så hans tunga kunde slinka in. Den mötte min och vi rullade runt så han kom underst. Han började kyssa mig på halsen och jag flåsade. Hans läppar hittade snart mina igen och hans hand smekte mitt nakna lår.
 
 
Jag la mitt ben på hans och kysste honom på halsen. Han stönade till. Jag gick tillbaka till hans läppar som smakade himmelskt. Han drog hans fingrar på låret nu så det kittlades, men på ett behagligt sätt. Jag tog min hand på hans nacke och tryckte han mer mot mig. Han drog nu sina fingrar uppåt, upp på min mage, förbi mina bröst och upp till mitt käkben där han smekte med sin tumme lite försiktigt. Det här var så förbjudet. Han satte sig upp och drog av hans tröja och min blick gick till hans kropp. Ur snygg, och den blev bara mer sexig med hans tatuering. Han log åt mig och hittade tillbaka till mina läppar, men vi båda blev avbrutna när hans telefon ringde. Han ställde sig fort upp. "Hej Babe, ja vänta lite" Han tog sin tröja gick ut ur rummet och stängde dörren.
 
Ojoj. Vad gjorde dom????. Inte bra Justin och Ariana...
Och nej de kommer inte bli tillsamans så fort ;))))
 
 


   Postat av: Anna

Super bra!! Oj, oj, oj!! ;)


      Datum: 2012-09-12 Tid: 22:17:36

   Postat av: Anonym

Oh god, MÅSTE HA MER!! GAAH vad bra :D <3


      Datum: 2012-09-12 Tid: 22:22:06

   Postat av: elena

oh my gash super bra


      Datum: 2012-09-12 Tid: 22:36:48

   Postat av: NOJDB

Oh shit!! Om de inte blir tsm så fort så tror jag nog att de håller på med varandra ett tag i smyg innan någon får reda på det. Dvs att de är otrogna ett tag...
Btw förlåt att jag inte kommenterar på sistone, har tyvärr inte haft tid förs nu...


      Datum: 2012-09-13 Tid: 11:30:07 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

   Postat av: Evelina

SsUuPpEeRr BbRrAa!!


      Datum: 2012-09-13 Tid: 18:09:30

   Postat av: Emelie

Oh no!! Meeeeeer <3


      Datum: 2012-09-13 Tid: 18:16:09

   Postat av: hanna

omg mera snälla


      Datum: 2012-09-13 Tid: 19:37:34

   Postat av: Anonym

FÖRBJUDET MEN I LIKE IT!!! Yeaaaah fortsätt så :D


      Datum: 2012-09-13 Tid: 20:54:44

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-09-13 Tid: 21:04:42 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback