HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 17 - You Make Me Crazy. Justin. Bieber.

Last Chapter:
Till slut när jag satt mig upp tillräckligt tryckte jag mina läppar mot hans. Nu var det jag som kysste honom för första gången, det har alltid varit han som tagit steget, men nu var det jag som kysste honom, och han som besvarade den med passion. "Vad gör du med mig" Mumlade han mot mina läppar. Jag kysste honom igen och det pirrade i hela kroppen, det gjorde det verkligen. "Justin." Sa jag. "Ja" Sa han. "Vi kan i-" "Vi kan om vi vill. Jag vet inte vad du gör med mig. Jag kan inte sluta träffa dig så här. Om vi träffas lite i smyg, så kan vi få reda på mer. Vad du känner vad jag känner. Vad säger du?"
 
Det kändes fel att göra så. Men jag ville. Men det var fel. Jag ville få reda vad det igentligen va jag kände för Justin.
"Okej" Svarade jag. Han nickade och kollade mig djupt inn i ögonen. Jag hatade när han gjorde så för jag blev helt paralyserad. Så vackra ögon, verkligen. Jag hade dåligt samvete det hade jag. Jag hade ont i magen hela tiden, förutom när Justin kysste mig eller rörde mig för då pirrade det istället. "Justin" Sa jag tyst. Han nickade. "Kyss mig" Sa jag. Han gjorde verkligen som jag sa och tryckte sina läppar mot mina. Samma känsla spelades och det kvittrade verkligen i magen på mig. Vi rullade runt så jag hamnade över honom. Han öppnade sin mun lite lätt så jag kunde sticka in min tunga och möta hans. De brottades mot varandra, och en sådan här passionerad stund har jag nog aldrig varit med om förut. Han drog sin hand vid mitt rygg slut innanför min tröja. Han greppade min rumpa med båda hans händer, utanför shortsen dock. Jag stönade till lätt mot hans hals.
 
Jag bestämde mig för att jävlas lite med honom. Vi kunde inte fortsätta längre, inte här ute. Jag släpte hans läppar med mina, kysste och sög lite lätt på hans käk ben och han släppte ut ett stön. Jag började kyssa hans hals och slicka lite lätt vilket fick han att bli galen. Han andades tungt och släppte ut flera stön. "Oh my god Ari" Sa han andfått. Jag hjälpte honom av med hans väst och vita tshirt vilket han var med på noterna. Det måste vart kallt för stackarn. Jag kysste hans mage lite lätt, och begav mig ner mot byxlinjen. Jag såg hur han led. Jag kysste precis ovanför hans knapp och jag såg verkligen hur han ansträngde sig. Jag såg på hans byxor att han blivit hård och stor. Hade han verkligen blivit så upphettsad?. Jag gick tillbaka till hans läppar och kysste han lätt innan jag ställde mig upp, tog hans tshirt och väst och gick där i från. "Vad gör du?" Frågade han chockat. "Nae inget. Tänkte bara att dina kläder skulle behöva en liten flyg tur" Sa jag och höll hans kläder över kanten. Jag såg självklart att de inte skulle hamna på marken eftersom det fanns ett litet tak de skulle hamna på så man skulle kunna hämta de.
 
"Du skulle inte" Sa han. "Watch me Bieber" Sa jag och släppte kläderna ur min hand. Hans ögon blev stora som golfbollar. "Ska jag gå hem så här, tycker du?" Frågade han. "Ja det tycker jag" Sa jag och bet mig i läppen. Han fick ett flin på sina läppar. "Seriöst, Ari det är iskallt, du får gå ner och hämta de." Sa han allvarligt. "Nae och du tror inte det hade blivit kallare om jag faktiskt tagit av dig dina byxor?" Frågade jag. "Jo men du hade ju gjort mig varm igen" Sa han och blinka. Jag skratta och fnös samtidigt. "Nae men kommer du ihåg att det ligger ett litet tak där så du kan faktiskt hämta de" Sa jag. "Det hoppas jag" Sa han och sprang dit. Han hoppade ner på det lilla taket och tog på sig sina kläder igen. Jag skratta för mig själv. Hans blick. Obeskrivlig. Jag gick bort lite grann medans han tog på sig tröjan. Han kom upp mot mig med ett sexigt leende. "Jag trodde du visste att man inte ska skoja med Justin Bieber" Sa han. Jag skratta. "Nej, tyvärr jag visste inte" Sa jag. "Du kommer få igen, vänta bara" Sa han. Jag skratta. "Yeah right" Sa jag. Han gick fram mot mig. Gick runt mig och ställde sig bakom mig. "Vad säger du att avsluta det vi började med förut, hemma hos mig" Viskade han mot min hals så mina hårstrån reste sig medans han också smekte min arm.
 
 
 
 "Du gör mig galen Justin Bieber" Sa jag. Han skratta och började kyssa min hals. "Kom" Sa han och tog min hand. "Jag kan inte följa med dig" Sa jag. "Varför inte?" Frågade han. "Jag kan inte Justin" Sa jag. Han suckade. "Får jag följa dig hem i alla fall?" Frågade han. Jag nickade. Vi tog oss ner från taket smidigt. Det var verkligen mörkt ute nu. Efter ungefär halva vägen kände jag hur Justin tog min hand. Jag log för mig själv och kramade om hans. Vi gick under tystnad men det var en behaglig tystnad. När jag nästan var hemma so stannade jag. "Justin man ser mitt hus här i från, du behöver inte följa mig längre" Sa jag. "Okej. Jag står tills jag ser du kommit in i alla fall" "Okej" log jag. Jag släppte hans hand och börja gå mot mitt hus. "Vänta" Sa han. Jag kollade på honom. "Vad?" Frågade jag. "Får jag se dig imorgon?" Frågade han. "Jag vet inte. Kanske, kanske inte." Sa jag. Det var söndag imorgon. Han nickade. "Okej. Jag tar det som ett ja" Sa han. Jag skratta. "Vi får se Bieber" Sa jag och vände mig om igen. Jag gick upp för min trappa vid huset, kollade på Justin en sista gång innan jag gick in. Då plingade min mobil till. Jag trodde faktiskt det var Justin, men det var Kyle. Var fan är du någonstans?. Jag vet att du inte är hos varken Hanna eller Jassie Ari. Kan du snälla säga vart du är?
 
Här har ni kapitlet i alla fall. Inte alls lika bra som det jag skrev igår menmen. Kanske hinner med ett till ikväll+. Skulle ni tycka om det? ;)))


   Postat av: Emelie

OMG meer idag snälla!!!! :)


      Datum: 2012-09-19 Tid: 16:57:30

   Postat av: Anna

Super bra!! :)


      Datum: 2012-09-19 Tid: 17:07:25

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-09-19 Tid: 18:28:28 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Anonym

MER


      Datum: 2012-09-19 Tid: 19:01:34

   Postat av: Evelina

Först... hur skulle detta kapitlet kunna bli bättre? Det är super bra!
Andra... Jag skulle mer än gilla om det kom ett till kapitel ikväll!
Super bra kapitel!!


      Datum: 2012-09-19 Tid: 19:23:42

   Postat av: Anonym

SJUUUUKT BRA! Vore underbart om du gjorde ett till idag! Du är grym!


      Datum: 2012-09-20 Tid: 16:24:56

   Postat av: Anonym

När kommer nästa ?

Svar: todayyyy
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2012-09-21 Tid: 16:41:17

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback