HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 18 - Weird dream

Last Chapter:
 Jag släppte hans hand och börja gå mot mitt hus. "Vänta" Sa han. Jag kollade på honom. "Vad?" Frågade jag. "Får jag se dig imorgon?" Frågade han. "Jag vet inte. Kanske, kanske inte." Sa jag. Det var söndag imorgon. Han nickade. "Okej. Jag tar det som ett ja" Sa han. Jag skratta. "Vi får se Bieber" Sa jag och vände mig om igen. Jag gick upp för min trappa vid huset, kollade på Justin en sista gång innan jag gick in. Då plingade min mobil till. Jag trodde faktiskt det var Justin, men det var Kyle. Var fan är du någonstans?. Jag vet att du inte är hos varken Hanna eller Jassie Ari. Kan du snälla säga vart du är?
 
Vad skulle jag svara?. Jag svalde hårt. Förlåt. Jag skulle inte ljugit för dig. Jag ville bara inte göra dig ledsen att jag inte kunde träffa dig. Jag är ledsen!!. Jag gick på en promenad sen gick jag hem. Förlåt mig Kyle. Jag ville bara inte säga att jag inte orkade för det gjorde jag verkligen inte. Snälla förlåt mig?. Vi kan träffas imorgon jag orkade bara inte idag. Förlåt!. Jag tryckte på skicka. Jag hade så himla dåligt samvete. Jag fick snabbt ett svar. Du kunde bara sagt till mig. Jag hatar när du ljuger för mig. Du kanske ska prata med Hanna och Jassie också, de är också förvirrade kan jag lova dig. Skrev han. Jag ville verkligen inte bråka med honom. Snälla Kyle. Förlåt mig. Jag orkar inte bråka med dig. Snälla. Ja jag ska snacka med de. Snälla förlåt mig. Skickade jag. Ja jag förlåter dig men gör inte om det. Godnatt puss. Älskardig. Jag log smått. Tack. Jag dig puss.
 
Alltså. Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jag mådde så illa. Men vad skulle jag göra åt det?. Det fanns inget att göra åt. Visst jag kanske skulle kunna sluta träffa Justin. Men vad skulle jag göra med de där känslorna eller fjälirarna jag kände när jag kysste honom, när han kysste mig. Vad skulle jag göra med de?.
Jag bestämde mig för att gå och lägga mig. Det var det bästa, bara slippa tänka på detta för ett tag. Jag bytte om, gick in på toaletten och tvättade bort dangens smink. Borstade tänderna och satte upp mitt hår i en knut. Jag gick sedan in på mitt rum och bäddade ner mig i sängen, och tog mig till drömmarnas värld.
 
*
 
"Pappa jag är nervös" Sade jag. "Gumman du är superfin. Det finns inget att vara nervös för. Jag lovar dig." Sa han. Jag svalde. "Var du nervös?" Frågade jag. "Ja det gör jag. Jag har ju gått igenom det två gånger. Men klart man är nervös. Man är alltid nervös inför något sånt här. Det här är ett stort steg i erat liv. Men det är det rätta. Jag älskar dig. Jag väntar på dig där ute" Sade han. Jag nickade. "Ååååh vad fin du är" Jassie kom inspringandes med Hanna bakom sig. "Tack ni med." Sa jag. "Jo. Men inte igemfört med dig." Sa de. Jag skrattade. "Vill du fixa mitt hår nu?" Frågade jag. "Självklart" Log Hanna, som nu var stylist. Jag var fin. Det var jag verkligen. Jag har aldrig varit så här fin förut. Jag kände mig verkligen fin. Jassie bättrade på mitt smink medans Hanna fixade mitt hår. Vi hade lång tid på oss så det var ingen brådska.
 
Efter nästan en timme var hon nästan klar. "Så" Sa hon och satte in den lilla kronan jag skulle bära. Som hade varit min mammas. "Tack, det blev jätte fint" Sa jag. Hon log. "Allt för dig Ari" Sa hon och kramade mig bakifrån. "Jag kan inte fatta att detta händer" Mumlade jag. "Inte vi heller. Men kolla på oss. Tre bästavänner som fortfarande hållt i hop, kan ni fatta det?" Sa Jassie. Jag nickade. "Vi är bästa vänner eller hur. Och inget eller ingen kommer någonsin förändra det" Sa jag. Jag kände på dirrekten hur jag fick en tår i ögat när jag sa det. Vilket Jassie och Hanna fick med. "Gråt inte" Sa Jassie. Jag skrattade. "Du förstör sminket" Sa hon allvarligt. Jag skrattade. "Ni med" Sa jag. "Det är du som ska ta uppmärksamheten, inte vi" Sa de. "Jaja" Sa jag. De skrattade åt mig igen. "Du är verkligen så vacker" Sa Jassie. "Tack" Log jag. Det knackade på dörren och Mandy kom in. "Åh gumman vad fin du är" Sa hon. "Tack Mandy" Sa jag glatt. "Jag ser dig där ute, okej?" Sa hon. Jag nickade och hon kysste lätt min hjässa. Hon gick ut. "Det är dags snart" Sa Jassie och jag kände hur jag fick en klump i magen. "Var inte nervös, det kommer gå jätte bra, jag lovar" Sa Hanna. Jag log smått.
 
"Det är dags" Pappa öppnade dörren. Jag tog ett djupt andetag. Jassie och Hanna gick ut först och jag hörde hur klockerna började slås. Jag gick ut till pappa där han stod och vänta. Jassie och Hanna började gå in. Snart började jag med gå. Jag koncentrareade mig på att inte ramla i dessa klackar. Jag kom in på altaringången och det var fullt med folk. Jag var krok i krok med pappa och framför mig så jag min blivande man. Pappa gav mig en kyss på kinden och gick och satte sig. Jag gick fram och han räckte sina händer till mig. Jag tog hans hand och vi ställde oss mittemot prästen. "Vi har samlats här idag för att få bevittna denna cermoni mellan Ariana JoannaTeefey och Justin Drew Bieber."  Om jag ska vara helt ärligt kunde jag inte koncentreara mig ett dugg på vad prästen babblade om. Jag hade min älskade framför mig och det räckte. Jag kunde inte koncentrera mig. "Ringarna" Jag vaknade till liv. Kyle gick fram och gav Justin ringarna. "Så säg efter mig." Började prästen. "Jag Ariana Joanna Teefey tar dig, Justin Drew Bieber nu till min man och att dela glädje och sorg med dig och vara dig trogen tills döden skiljer oss åt."Sa jag och tog på honom ringen. Justin log med hela ansiktet. Jag visste att detta varit det han ville väldigt länge. "Justin Säg efter mig." "Jag Justin Drew Bieber Tar dig, Ariana Joanna Teefey nu till min fru och att dela glädje och sorg med dig och vara dig trogen till döden skiljer oss åt" Sa han och tog på mig ringenJag log med hela ansiktet.
Nu började prästen babbla om att vi ingått ett äktenskapstrohet. Men jag lyssnade inte jag ville bara att Justin skulle kyssa mig. "Du får nu kyssa bruden" Jag log med hela ansiktet. Justin med. Han la en arm om mig och kysste mig passionerat. Publiken stod och applåderade i publiken, vissa lämnade tårar också.
 
*
 
Jag satte mig fort upp i sängen när jag hörde min telefon ringa. Vad hade jag just drömt?. Herre gud. Jag svarade snabbt. "Ariana". "Hej bästa vän, hörde att du var hemma hos mig igår, men såg dig tyvärr inte" Sa Hanna. Jag skratta. "Kom hit så ska jag förklara" Sa jag. "Bra för jag och Jasse vill faktiskt veta." Jag skratta. "Och föresten tack för du väckte mig" Sa jag. "Förlåt" Pep hon. Jag skratta. "Det gör inget" Sa jag. Vi la på och jag ställde mig upp i sängen och gjorde mig iordning lite fort. När jag var på väg ner för trappan ringde det på dörren. Jag log och öppnade. "Hej" Sa jag till de. "Hej" Sa de. "kom in" Sa jag. Jag väntade på de och gick in till köket. "Är ni hungriga?" Frågade jag. "Nae." Svarade de båda. Jag nicakde och gjorde iordning en macka till mig själv. Pappa kom in i köket. "Hej tjejer, var det trevligt på filmkvällen?" Frågade han. Jag gav en blick till de. "Ja det var jätte trevligt" Sa de båda. Jag log tacksamt. Vi gick upp på övervåningen och satte oss. "Berätta" Sa de. "Var du hos Justin?" Sa de allvarligt. Jag kollade skamset ner i marken. "Oh my god" Sa de. "Ssh snälla" "Jag fick igentligen inte säga, men eftersom det blev så här är jag ju tvungen" Sa jag. "Vad håller du på med kvinna?" Frågade Hanna "Jag vet inte." Suckade jag. "Berätta" Sa de. "Okej" Suckade jag. "Vi har varit två gånger när ni inte vetat om det" Sa jag. "VA" Sa de båda högt. "Förlåt. Det var i fredags kväll" Sa jag. "Han kom hem till mig utanför varning. Vi prata ut, och vi båda erkände att vi kände något i kyssen. Vi pratade länge och han började typ kittla mig när vi kolla på film, sen typ kysstes vi och ja kanske hångla lite. Jag fick av honom tröjan tills hans telefon ringde och stack" De båda drog sig för andan. "Igår så möttes vi på taket för att prata ut. Grejen är att när jag kysser honom eller han kysser mig så känner jag det där fjälirarna i magen som är helt vilda. Jag blir helt vild när han rör vid mig det är helt sjukt. Vi kysstes och så, sen följde han mig hem. Vi har inte gjort något mer än att kyssas jag lovar. Men vi-" Jag tog en andnings paus. Jag visste inte om jag skulle våga säga det. "Ni vad?" Frågade Hanna. "Vi kom överens om att vi ska träffas i smyg för att få reda reda på vad vi känner" Sa jag. "Är du galen?" Sa Hanna högt. "Det är ju bra att ni träffas." Sa Jassie uppspelt. "Jag menar, du lever bara en gång." Sa hon.
 
 
"Jag vet." Sa jag och sucka. "Gör det du känner för. Jag bara tänker på ditt eget bästa Ari, men jag vet inte vad det är, förlåt för jag reagerade så" Sa hanna. Jag nickade. "Jag vill inte såra Kyle det är det som är grejen. Men det kommer inte funka mellan han och mig om jag har känslor för Justin med. Det är det jag måste få reda på." Sa jag. "Det förstår vi, det är bra om du gör det, så du vet vad du känner. Sen om ni skulle berätta det. Det är en annan sak för det skulle verkligen bli kaos Ari" Sa Jassie. "Jag vet. Kyle-" "Inte bara Kyle. Selena. Det kanske skulle skapa trubbel mellan Brian och Mandy" Sa Hanna. Det hade jag inte tänkt på. Jag svalde. Var jag verkligen på väg och förstöra det för alla?. "Och. Jag drömde en dröm i natt..." Började jag.
 
 
 Vad var det där för dröm hon drömde? :oo Komentera älsklingar :D


   Postat av: Emelie

Oh my gad!! Meeeeeer <3


      Datum: 2012-09-21 Tid: 19:59:19

   Postat av: Anonym

SJUKT BRA!! Mer J och A


      Datum: 2012-09-21 Tid: 20:07:36

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-09-21 Tid: 20:12:47 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Anna

Super bra!! :)


      Datum: 2012-09-21 Tid: 21:14:21

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2012-09-21 Tid: 22:07:08

   Postat av: elena

super bra


      Datum: 2012-09-22 Tid: 15:57:02

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback