HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 20 - Study

Last Chapter:
Han kysste mig och jag kysste honom tillbaka. Han började att smeka mig försiktigt och jag andades tungt. Han kysste mig på halsen och började slicka och suga. Han trängde in ett finger i mig och började köra det in och ut. Jag andades tungt, ville bara ha mer. "Oh my god Justin" Sa jag andfått. Han slickade lite på mitt käkben påvägen upp till mina läppar igen, sedan möttes våra läppar och våra tungor snart dom med. Han trängde in ytterligare ett finger och jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. "Justiiin" Kved jag. Jag kände hur jag på väg att komma, men då drar han ut hans fingrar, ställer sig upp. Ger mig mina trosor och mina byxor. "Klä på dig Ariana. Vi ska hem till dig remember. Och glöm aldrig. Ingen skojar med Justin Bieber"
 
Jag satt där helt chockad. Really Justin?. Jag kände mig helt utnyttjad. Även fast jag kanske "lekt" lite med honom på taket så var detta inte att gemföra med. Liksom kom igen, vem gör något sånt här?. "Kom nu Ari, om jag inte ska gå utan dig" Ropades det från nedervåningen. Jag fnös drog på mig kläderna. Jag gick ner för trappan gav honom inte en blick. Jag drog fort på mig mina skor och gick ut ur hans hus. Jag hörde hur han skratta lite men detta var inte alls kul på något jävla sätt. "Du kan få skjuts Ariana" Sa han. Jag fnös och började gå, jag visste att han gick bakom mig för jag hörde hans fotsteg. Jag gick upp för min trappa fortfarande med Justin efter mig. Jag ringde på och innan någon öppna kände jag Justins hand snudda vid min rumpa. Selena öppnade äntligen eftersom det var låst och jag orkade inte gräva efter min nyckel. "Heej" Sa hon när hon öppna. "Heej" Sa vi båda och jag kramade om Selena, och Sel kramade sedan om Justin och de kysstes. Jag svalde. Det kändes inte bra när de gjorde de. Jag fick en klump i magen. "Babe" Jag ryktes förvånat mot trappan. "Kyle?" Frågade jag. "Ja. Jag trodde du skulle sluta vid fyra så jag kom hit då, men du var inte här" Sa han. "Nae vi drog över med tiden" Ljög jag.
 
Han gick fram och kysste mig lätt och jag kunde känna Justins brännande blickar. "Ska vi se på film eller något då?. Jag orkar inte göra så mycket" Sa Selena. "Visst" Log jag. Vi gick in i det lilla bio rummet och satte oss. Vi slog på filmen Easy A. Kyle drog ner mig i hans famn och jag log smått. Selena satt i Justins famn. Det var så här det skulle vara. Selena med Justin, Jag med Kyle. Det var så här det hade varit, det var så här det skulle förebli. Det skulle inte vara på något annat sätt. Jag älskar Kyle det gör jag. Jag har känslor för honom det har jag. Men jag tror jag har känslor för Justin också vilket skrämmer mig något fruktansvärt. Riktiga känslor för honom alltså. Jag vet inte riktigt vad det var för "lek" jag och Justin höll på med. Vadå lämna mig så där liksom?.
Jag bestämde mig för att jävlas lite med honom. Jag vände mig om och satte mig emot Kyle och kysste honom. Han kysste tillbaka och jag log för mig själv och jag kände bara Justins brännande blickar. Jag såg i ögonvrån hur Justin började kyssa sel på Justin och hon skratta till och försökte få bort honom. "Justin sluuta" Sa hon. Han suckade irriterat. Jag log för mig själv och kysste återigen Kyle som kysste mig tillbaka. Hans tunga mötte min och de lekte med varandra. "Really. Kan ni inte göra detta någon annan stans?" Frågade Justin surt. "Vadå, stör det dig?" Frågade jag. "Ja. Jag försöker kolla på filmen" Sa han.  Jag himlade med ögonen och satte mig tillrätta. Yeah right, som om det var därför det störde honom, Selena märkte inget?.
 
 Filmen gick relativt snabbt och eftertexterna började rulla. "Babe. Jag måste hem nu. Jag har ett prov jag måste träna till imorgon" Sa Kyle till mig. Jag nickade. "Lycka till" Sa jag och kysste han lätt. Han log och gick ut till hallen. "Hej då" Ropade han. "Hejdå" Ropade jag. "Jag ska nog också gå" Sa Justin och ställde sig upp och drog med Selena på vägen. Vi tre gick ut på rummet. Jag gick upp för trappan. "Hejdå Ari, ses imorgon" Sa Justin och flina. "Hej då" Sa jag och gick in på mitt rum. Jag vet inte vad det var med mig och Justin. Jag förstod inte på oss riktigt, vad det var vi höll på med.
 
*
 
 
Jag gick med mina hörlurar i öronen på väg till Justin. Jag var trött idag det var jag verkligen. Musiken spelades i mina ögon och jag suckade när jag redan såg att jag var framme. Klockan var ändå tio och jag var ändå väldigt trött. Jag ringde på dörren och Justin kom och öppna. "Nemen Hej Ariana" Sa han. Jag himlade med ögonen då jag var sur på honom. Han drog in mig och var på väg att göra som han hade gjort igår. Han tryckte dock upp mig mot garderoben. "Nej Justin" Sa jag och tryckte bort honom i från mig. "Vad är problemet?" Frågade han. "Jag, Nej, Men vad höller vi på med Justin, jag förstår inte vad det är  vi håller på med" Suckade jag.  "Vi skulle ju kolla vad vi kände eller hur?" Jag suckade. "Men vad fan höll du på med igår då.?" Frågade jag argt "Du menar när jag stoppade två fingrar i dig och du skrek mitt nam-" "Justin sluta" Sa jag allvarligt. Han skratta. "Kom så jobbar vi på det här arbetet nu bara" Sa jag irriterat.
 
"Ta min apple dator på min säng och kom in till där jag har min stationära sen" Sa han. Jag nickade och gick på hans rum och tog den. Jag gick in i rummet där han hade sin stationära apple. Två apple datorer, onödigt om ni frågar mig. Han hade redan tagit upp internet när jag kom in. Jag satte mig brevid mig honom. Vi skulle söka upp hur fattigdomen hade varit förr i tiden. Jämföra länder med varandra och hölla på, kolla hur demokratin, diktaturen osv. Inte det roligaste om ni frågar mig. Vi satt och jobbade ett tag, skev ut fakta, skrev ny fakta och höll på så. Vi båda blev hungriga så vi bestämde oss för att gå ner och äta. "Är det okej om jag äter här då?" Frågade jag. "Ja, du äter alltid här" Sa han. Jag skratta. "Pannkakor?" Frågade han. Jag nickade. Han stekte snabbt på ett par pannkakor och vi satte oss vid bordet. Efter en stund bröt han tystnaden. "Jag har tänkt på att göra slut med Selena. Jag känner ingenting längre."


   Postat av: Ewweh

SJUUKT braa!! :D<3333


      Datum: 2012-09-24 Tid: 21:02:49 URL: http://justbiebzz.blogg.se

   Postat av: Evelina

Super bra! Snälla nästa del måste komma snart!!


      Datum: 2012-09-24 Tid: 21:23:13

   Postat av: Anna

Super bra! :) OMG! Mer!


      Datum: 2012-09-24 Tid: 21:47:46

   Postat av: Anonym

Jättebra!!! Du är grym! Kommer man få en förklaring varför han retade henne igår? Du är iallafall och jag hoppas det kommer mer snart!!


      Datum: 2012-09-24 Tid: 21:50:56

   Postat av: Emmie

Meeer <3


      Datum: 2012-09-24 Tid: 22:10:36

   Postat av: elena

super bra mer


      Datum: 2012-09-25 Tid: 17:09:28

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback