HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 37 - I am going to miss you

 
Last Chapter:
Jag vaknade av en rörelse och jag öppnade mina ögon och mötte Justins ögon som försökte få in mig i bilen. "Förlåt" Sa han. Jag skakade på huvudet och somnade dirrekt när jag hamnade i passargerarsätet.
  Jag vaknade till när han stannade bilen och han bärde in mig i bussen. "Sover du med mig?" Undrade han och jag nickade smått och log. Inte en chans att jag sov ensam där ute, nu var inte ens Alfredo här. "Kan du dra ner dragkedjan?" Undrade jag trött.. Justin gjorde det och jag kunde känna hur han andades tungt. Jag höll upp klänningen så den inte skulle åka ner så jag drog på mig min sovtröja och hasade sedan ner klänningen under. Jag knäppte upp min bh under och kröp sedan upp i sängen.
 
 
Jag och Justin satt vid bordet och åt frukost. Jag kunde knappt hålla mina ögon öppna, jag var så grymt trött. "Du behöver inte följa med mig på repetionen, jag ser att du snart somnar" Skrattade Justin. "Det är lugnt, jag klarar mig" Justin himlade med ögonen åt mig. Jag hade dragit på mig mjukiskläder, dels för att det var hur dåligt väder som helst och jag var extremt trött. Jag hjälpte honom att städa undan frukosten och sedan drog vi på oss skorna och begav oss till arenan.  Pattie mötte oss utanför och Justin gick dirrekt någonstans och jag stannade med Pattie. "Trött idag?" Undrade hon. Jag nickade och log. "Justin ska repa inför ikväll bara, och eftersom du kommer se det senare, vill du gå en sväng på stan?" Undrade hon. "Javisst" Log jag. "Vi, kan ta en bil den står bakom bussarna" Jag nickade och log, vi gick ut ur arenan och gick mot en bil som de förmodligen hyrt. "Hur länge stannar du?" Undrade hon. "Tills imorgon, planet går tidigt imorgon bitti" Hon nickade. "Det har varit jätte roligt att ha dig här" Jag log tacksamt åt henne. "Jag tror Justin tycker det med" Jag log åt henne. "Hur länge håller hans tour på?" Undrade jag nyfiket. "I två veckor till här i Europa, sen tror jag han har en liten paus på kanske en eller två veckor och sedan är det några konserter i Canada och Usa"
 
"Och efter det, är han ledig?" "Japp, eller han har två musikvideor han ska spela in, sen är det ju galor och allt det där som uppkommer, och sen tror jag att de skulle jobba på ett akustiskt album och lite så där" Jag nickade. Han hade fullt upp. Hon parkerade bilen och vi klev ur. Vi gick runt i affärer och det var folk som inte kunde slita blickarna ifrån oss och det var lite obehagligt. "Vill du ha något speciellt?" Undrade hon. "Nae, jag tror inte det." Hon nickade. "Justin fyller ju snart" Började hon och jag stelnade till eftersom jag inte hade någon aning, men kom sedan på att han fyllde ju faktiskt 1 mars. "Har du någon ide vad jag skulle kunna köpa?" Undrade hon. "Jag vet inte" Svarade jag ärligt. "Han har ju allt" Skrattade jag vilket hon med gjorde. "Men något smycke eller något, det betyder alltid något" Log jag och hon nickade. "Du kanske kan hjälpa mig hitta något?" Undrade hon. Jag log och nickade och vi gick in i någon smycke affär och jag kände verkligen att jag inte passade in där inne. Vi kollade på olika armband och jag fastnade på ett guldigt som typ såg ut som det var bundet fast det även var hårt. "Det här?" Undrade jag. "Tror du han tycker om det?" Undrade hon. Jag log och nickade. "Det tror jag" Hon fick hjälp av hon i kassan och hon betalade armbandet till Justin. "Är du hungrig?, ska vi äta?" Jag log och nickade. "Det kan vi göra" Vi bestämde oss för en sallads bar och jag beställde mig en kycklingsallad.
 
"Ska det bli skönt att komma hem till Sophie?" Undrade hon. "Ja verkligen, jag saknar henne så grymt mycket, det är verkligen sjukt" Skrattade jag vilket hon med gjorde. "Ja hon är verkligen söt" Jag log. "Ja" "Jag hoppas du vet att jag och säkert andra gärna hjälper till om det är något" Jag nickade. "Jag vet och jag är jätte tacksam över det" Hon log stort. Alfredo hade tagit sig till stan med hjälp av Sammy och de som hade bråttom till flygplatsen så han åkte med oss tillbaks till Arenan och han sov hela vägen. "Någon är trött" Skrattade jag med Pattie. Hon nickade och skratta. "Blev det sent igår?" Undrade hon. "Inte för mig och Justin, vi åkte till bussarna rätt tidigt" Hon log stort, och det såg ut som hon var stolt. "Du är bra för honom ska du veta" "Äh" Fnös jag och log samtidigt. "Kelsey det är du verkligen, det är länge sen han var så här.. Glad" Jag log och kollade ner i knät och kände hur varma mina kinder blev. Min mobil plingade till.
 
Från Justin Bieber
Till KelseyHastings
Var är du Kelsey???
 
Jag himlade med ögonen åt hans sms.
 
Till Justin Bieber
Från KelseyHastings
Tack för att du märkt att jag är borta nu, när jag varit borta några timmar! haha. Men jag har varit med din mamma på shopping centrumet, vi är påväg till arenan nu!
 
Från Justin Bieber
Til KelseyHastings
Jag har inte haft paus förns nu, förlåt. Jag trodde du var någonstans här med någon, som min mamma. Har allt gått bra?
 
Till Justin Bieber
Från KelseyHastings
Ja det har gått bra. Har med mig Alfredo också! Ses snart!
 
 
 

Vi kom fram till arenan igen och vi väckta samt Alfredo innan vi gick in. Det var folk över allt vilket kanske inte var så konstigt då konserten skulle börja om två timmar. "Var är Justin?" Undrade jag till Scooter som pekade in i hans Louge. Jag öppnade hans dörr eftersom den var olåst och klev in. Jag fann honom i soffan och han satt i mjukiskläder. "Peppad?" Undrade jag. Han skrattade kort åt mig. "Ja" Jag log åt honom. "Du kommer vara där va?" Undrade han. "Ja självklart, mitt plan går elva imorgon, följer du med?" Undrade jag. Han nickade. "Vi ska åka vidare vid tolv så det passar bra" Jag nickade och slog mig ner i soffan mitt emot honom.
  Allt börjades sättas fart, Justin bytte om till sina scenkläder. Folk sprang över allt nu stog alla i cirkeln där Justin tackade för allting som han tydligen gjorde varje konsert. Jag, Alfredo och Pattie gick bort till de spärrade områden där vi skulle se konserten i från. Jag log genom hela konserten samt sjöng med i vissa låtar med Alfredo. Han var så bra Justin, hans röst var helt otrolig, hur han såg ut, hur han sjöng och hur han rörde sig var nästan helt sjukt i mina ögon, han såg så snygg ut, jag kunde inte sluta titta på honom. När han spelade på sin gitarr var det bästa, det var verkligen då man hörde hans magiska röst. "Kelsey, kan du hjälpa mig hur man filmar, jag fick den här telefonen igår" Jag skrattade åt Pattie men hjälpte henne självklart med hennes nya Iphone 5. När konserten var slut så jublades det högt i hela arenan och vi gick backstage igen.

 

Jag gick in och satte mig i Justins louge och väntade, jag ville inte störa när han pratade med andra viktiga personer. Dörr hantaget åkte ner och han klev in. "Var jag okej?" Undrade han. "Du var jätte bra" Han log åt mig. "Jag ska bara duscha och så, Alfredo åkte och köpte Mc.Donalds så kan vi äta i bussen innan vi sover okej?" Jag nickade. "Det blir bra" Jag gick ut till Pattie igen då det kändes konstigt att sitta och vänta på när han skulle komma ut i handduk liksom. "Vart ska ni här näst då?" Undrade jag. "Spanien" Log hon. Jag nickade. Vi pratade på om allt och inget tills Justin kom ut från sin louge med ett par mjukisbyxor och ett par skor på kroppen. Pattie kollade menat på honom och jag skrattade bara. "Det är varmt, okej mamma" Han kysste henne på hjässan och hon himlade stort med sina ögon. Han ställde sig på sin segway. "Kom" Sa han och gjorde plats framför honomm. "Vi kommer slå ihjäl oss" Påpekade jag. "Nejdå, det kommer gå bra" Jag litade på honom och ställde mig framför honom. Det var läskigt men vi tog oss till bussen i säkert behåll. Vi prickade in rätt tid då vi såg Alfredo gå ut ur bilen med maten i händerna. Jag höll upp dörren åt honom och vi satte oss sedan ner och högg dirrekt in på maten. Det dröjde inte länge förns all mat fanns i våra magar och vi började göra oss i ordning till sängen. Jag blev sist så jag smög in till Justin då Alfredo redan börjat snarka. Justin öppnade täcket så jag bara kunder krypa in. "Godnatt" Viskade han. "Godnatt"

 

Det var inte jätte kul att vara tvungen att gå upp på grund av alarmet. Klockan var åtta på morgonen och idag var jag dubbelt så tröttare än igår. Gladligen hade jag packat så det var bara att ta sakerna och sticka. Dock så packade jag i sminket och tandborsten och det där som jag inte hade packat ner. "Justin" Viskade jag så han skulle vakna. Han grymtade till. Jag skakade lätt på honom och till slut satte han sig upp. "Hur mycket är klockan?" "Halv nio" Han gäspade och bytte sedan snabbt om. Han bredde några mackor som vi tog med oss i bilen. Utanför flygplatsen så klev vi båda ur och han hjälpte mig vid väskan. Klockan var kvart i tio så det var fyrtio fem minuter kvar tills gaten skulle öppnas. Vi satte oss ner på en bänk och jag låg med mitt huvud på hans axel då jag var svin trött. Det kom fram två tjejer som ville ta kort med Justin så jag satte mig snabbt upp och Justin tog kort med de. "Ni är så söta tillsamans" Sa de och jag skrattade. "Vi är inte tillsamans" Log jag mot de. "Är ni inte?" Frågade de chockat. Jag och Justin skrattade och skakade på våra huvuden. De gick efter ett tag och jag gick tillbaks till min förra position. När det var tio minuter kvar ställde vi oss upp.  Vi kramade om varandra och han la sina armar runt min svank och jag runt hans nacke. Han kysste mig på min panna och placerade sedan sin haka på min hjässa. "Det kommer gå bra, jag vet att du är nervös" Han visste att jag hatade att flyga. Jag nickade. "Hälsa Sophie från mig okej?" Jag nickade och där tyckte jag så grymt synd om honom. Han hade inte träffat henne på evigheter. En tår rann ner från min kind. "Sshh, gråt inte" Jag snyftade till och nickade. "Vi ses snart och pussa Sophie massor" Jag skrattade till och nickade. "Jag kommer sakna dig Justin" Log jag. "Kommer sakna dig med Kels" Jag log stort och kramade han en sista gång och tog mitt bagage men blev snabbt  tillbaka dragen i handleden och blev indragen mot Justins läppar som kysste mig.

 

 

 

?!?!?!? :D

Komentera! :D

 

 


   Postat av: Anonym

Jaaaaaa :D


      Datum: 2013-04-14 Tid: 15:42:44

   Postat av: Anonym

aaaaas bra


      Datum: 2013-04-14 Tid: 16:26:06

   Postat av: Celebnovell

Vad hände där på slutet? OMB!


      Datum: 2013-04-14 Tid: 17:18:33 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Ditt största fan

Åååååå vad bra. Kan det bli bättre. Du är en begåvad unge. Haha. Men du kommer nog att klara dig framöver i livet. Tror på dig och önskar dig all lycka till framöver! ❤😘

Svar: Awww, gullunge! Sluta vara så sööt! Tacktacktack!
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2013-04-14 Tid: 17:42:36

   Postat av: Anna

Jätte bra. :)


      Datum: 2013-04-14 Tid: 17:52:30

   Postat av: Emelie

AHHH så sjuuukt gulligt! <3


      Datum: 2013-04-14 Tid: 18:42:19 URL: http://lifeasemelieida.bogg.se

   Postat av: Anonym

Meeeeer


      Datum: 2013-04-14 Tid: 19:04:54

   Postat av: Evelina

Super bra! Kan inte vänta tills nästa kapitel!
Har en fråga om den första bilden till kapitlet, hur/var fixar du den?

Svar: jag fixar det i picmonkey :) kram!
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2013-04-14 Tid: 19:38:27

   Postat av: Anonym

Hon blev tillbaka dragen i handleden och möttes av justins läppar tryckta mot hennes OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT
OMG undra hur hon reagerar osv :O :O :O


      Datum: 2013-04-14 Tid: 21:23:24

   Postat av: maja

OMG!!!!!!! AAAAAHJHHH SÅÅÅÅÅÅÅ BRAAAAAAAAAAAAAAAAAA OMG OMG OMG HON MÅSTE BESVARA KYSSEN!!!!!!! OCH SEN SÅ BLIR DOM IHOP! DÅ SKULLE DET VARA PERFEKT!


      Datum: 2013-04-14 Tid: 21:26:39

   Postat av: Ebba

OMG!!! Lööööved itt!!! Shit snälla säg att hon kysser honom tillbaka!!!


      Datum: 2013-04-14 Tid: 21:41:07

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback