HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 38 - If I didnt

Last Chapter:
"Ni är så söta tillsamans" Sa de och jag skrattade. "Vi är inte tillsamans" Log jag mot de. "Är ni inte?" Frågade de chockat. Jag och Justin skrattade och skakade på våra huvuden. De gick efter ett tag och jag gick tillbaks till min förra position. När det var tio minuter kvar ställde vi oss upp.  Vi kramade om varandra och han la sina armar runt min svank och jag runt hans nacke. Han kysste mig på min panna och placerade sedan sin haka på min hjässa. "Det kommer gå bra, jag vet att du är nervös" Han visste att jag hatade att flyga. Jag nickade. "Hälsa Sophie från mig okej?" Jag nickade och där tyckte jag så grymt synd om honom. Han hade inte träffat henne på evigheter. En tår rann ner från min kind. "Sshh, gråt inte" Jag snyftade till och nickade. "Vi ses snart och pussa Sophie massor" Jag skrattade till och nickade. "Jag kommer sakna dig Justin" Log jag. "Kommer sakna dig med Kels" Jag log stort och kramade han en sista gång och tog mitt bagage men blev snabbt  tillbaka dragen i handleden och blev indragen mot Justins läppar som kysste mig.
 
 
Jag kände hur chockad jag var och bara stod där. Han placerade sin hand runt min nacke och jag kände ilningarna i kroppen. Jag besvarade kyssen och tryckte mig mot honom. Det for elektriska stötar genom hela mig och jag kände mig helt fantastisk. Efter en stund så avbröt vi kyssen, vi stog fortfrande lika när men andades tungt. "Jag måste verkligen gå nu" Andades jag. Han nickade. Jag tog mitt bagage i mina händer som jag nyss slängt på marken och gick mot gaten. Jag vågade inte kolla bakåt, jag checkade in, gick genom alla passkontroller och allt man gör. Jag satte mig på en utav stolarna där det var en lång kö för att gå på planet, men jag orkade verkligen inte köa så jag satte mig ner och väntade. Tydligen så gick kön snabbt så jag var snabbt inne på planet. Gladligen hade jag en fönster plats. Jag satte mig ner och det sprudlade tankar i mitt huvud. Jag vidrörde mina fingrar över mina läppar. Vad hade just hänt?. Justin hade kysst mig, han kysste mig och jag besvarade den.  Jag visste inte vad jag skulle tänka eller tro. Vad tänkte Justin? Vad var det här för honom? Varför gjorde han det? Hela flygplans resan som var flera timmar satt jag och stirrade rakt fram, eller så sov jag. När det var dags för landning så tog jag ett djupt andetag. Det var en lättnad när jag kände att flygplanet landade på marken och jag kunde kliva ut till marken av La igen. Det gick fort att hämta mitt bagage men det gick inte jätte fort genom passkontrollerna och allt det där eftersom jag reste själv, och alla trodde jag var knarklangare.
 
Till slut så kom jag ut och jag letade efter Brian som skulle hämta upp mig. Jag klev ut i friska luften på parkeringen och kunde skymta honom längre bort där han stog och hoppade villt för att få min uppmärksamhet. Jag log stort och skrattade och skyndade mig bort till honom. "Heeej" Vi kramade varandra. "Hur har du haft det?" Undrade han. "Jätte bra" Log jag. Han slängde in mina saker i bilen och jag gick runt den och hoppade in brevid honom i sätet. "Rätt kaos på shopping centrumet dock" Sa han. "Alltid med Justin" Nickade jag. "Något du vill berätta?" "Vad menar du?" "Nae bara undrade" Jag kollade konstigt på honom. "Ni höll händer, lite med det jag tänkte på" Jag andades ut och var rädd för att någon fått ett foto på när vi kysstes på flygplatsen. "Det var så mycket kameror och så, han hjälpte mig bara" Han nickade. "Bra, för han är inget att ha" "Sluta" Suckade jag. Jag log stort när han körde upp till vårat garage. Jag slängde mig nästan ur bilen och sprang upp för trappan och ryckte upp dörren. "Heeemmma" Jag tog av mig skorna och Alison kom ut med Sophie. "Heeej" Jag tog Sophie dirrekt från hennes armar och pussade henne överallt. "Mamma har saknat dig" Jag skulle verkligen inte kunna släppa henne på ett tag. Alison kramade om mig och Lucas kom ut från sitt rum och gjorde lika dant, Alex var tydligen där så det var ju ganska awkward.
 
"Kom vi går in på ditt rum så får du berätta allt" Jag nickade och log åt Alison. Jag satte mig i sängen med Sophie i min famn. "Så..?" Undrade hon. "Vi kom dit först, vi hann ju bara gå och lägga oss osådär, dagen efter shoppade vi, sen så åkte vi på middag med hans kompisar, dagen efter det så fyllde Alfredo år så då firade vi honom och dagen efter det så var det konsert" Jag funderade på om jag skulle berätta om kyssen. "Så, var det roligt?" Jag nickade. "Det var jätte roligt, och han var jätte duktig på konserten" Hon nickade. "Du om jag skulle berätta en sak, skulle du kunna lova att inte säga det till Brian eller Lucas?" Hon nickade. "Självklart, vad som helst" Jag log. "På flygplatsen när jag skulle hem då, så följde Justin med. Han och jag hade faktiskt bråkat en dag men blivit sams och då hade han varit så här jätte snäll och betett sig helt underbart och gjort en massa saker för mig. Men i alla fall på flygplatsen stog vi och kramades och sådär eftersom jag skulle gå, och sen när jag skulle göra det så kysste han mig" Hon slog upp sina ögon i en chock. "Gjorde han?" Jag nickade och log. "Besvarade du den?" "Ja" Sa jag blygt. "Åååh Kelsey, kände du något?" Jag kollade skamset ner i knät. "Vad gulligt" Jag skrattade. "Jag vet inte ens varför han gjorde det, jag blev så nervös så jag liksom gick därifrån" Hon skrattade. "Ni kommer ju att prata redan idag säkert" Jag nickade nervöst.
 
Justins Perspektiv:
"Oherre" Skrattade Anna överlyckligt och föll ner brevid mig i sängen. "Det är så skönt att hon åkt" Jag kollade bak på henne. "Lägg ner" Suckade jag. "Gå tillbaks till din buss, jag vill sova" "Du är alltid så tråkig" "Du gör mig kanske tråkig" Hon kollade chockat på mig och drog på sig sina kläder. Vi var framme i spanien och nu var det natt. Klockan var inte så här mycket borta i La. Jag hade hemlängtan, men jag älskade att turnera också självklart. Jag visste inte vad som hade hänt på flygplatsen, men jag visste att jag inte ville att hon skulle åka utan att jag hade gjort det. Jag hasade mig upp i sängen när Anna hade gått. Jag hade verkligen tröttnat på henne, men jag kunde inte säga nej. Hon fick mig på andra tankar, som jag just då inte ville tänka och då gick det lätt att få bort dom med henne. Jag drog ur min telefon ur laddaren och slog in Kelseys nummer. Det dröjde inte länge förns hon svarade. "Hej Justin" Jag log. "Hej Kels, hur gick flygresan, är du hemma?" "Japp, jag är hemma, jag sitter med Sophie i mitt knä" Jag skrattade till. "Pussa henne från mig" Jag hörde ett puss ljud. "Från pappa okej?" Jag log i telefonen.
 
Kelseys Perspektiv:
"Är det inte rätt sent i spanien nu?" Undrade jag. "Jo, jag ska gå och lägga mig snart" Jag nickade men kom snabbt på att han inte kunde se det. "Vad har du gjort då? Bara åkt buss?" "Japp, hängt med Alfredo på bussen" "Jaha okej" Svarade jag. Jag visste inte om kyssen skulle komma upp i samtalet, och jag visste inte hur vi skulle prata om det i sådana fall. "Men du jag måste nog sova nu, rep tidigt imorgon" Jag log stort. "Lycka till" "Tack, och vi ses snart, jag kommer hem till La så fort jag kan." Jag log. "Ses Justin" "Ses" Jag la på telefonen och kollade på sophie som kollade med pigga ögon på mig. "Det var pappa, han är så oklar förstår du" Jag skrattade åt mig själv. "Om man ändå kunde läsa hans tankar, då hade det varit lite bättre" Jag skakade på huvudet åt mig själv. Min telefon började ringa och jag trodde det skulle vara Justin som glömt att säga något men det var förvånats värt Sammy. "Hej det är Kelsey" Svarade jag. "Hej, Kels det är Sammy. Jag hörde att du skulle vara hemma idag?" "Ja, det är jag" "Åh, du skulle inte vilja gå på en shopping tur imorgon?" "Jo visst det vill jag jätte gärna." "Vad bra, då skickar jag iväg ett sms imorgon bitti då" "Det blir bra" "Ses då" "Ses" Skrattade jag.
 
Kommentera.
Glöm inte följa @Kelseyhastings94 på instagram! Puss


   Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer


      Datum: 2013-04-16 Tid: 16:58:10

   Postat av: Anonym

Jätte bra!


      Datum: 2013-04-16 Tid: 17:24:27

   Postat av: Celebnovell

Superbra! ;D


      Datum: 2013-04-16 Tid: 18:02:52 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Ditt största fan

Gud vad bra!


      Datum: 2013-04-16 Tid: 18:40:50

   Postat av: Anna

Jätte bra. :)


      Datum: 2013-04-16 Tid: 22:21:48

   Postat av: Alexandrara

Kan inte Sophie vara med om en hemsk olycka (eller att hon får cancer) och inte överleva. Då flyttar Kelsey till en annan stad bara för att glömma sitt förflutna. Justin han blir också förkrossad och behöver kelseys stöd mer än någonsin men när han kommer till hennes hus så säger alison att Kelsey har flyttat men vet inte vart och hon har bytt mobil nummer. (Alltså så har Kelsey ingen kontakt med någon av dem)

Svar: Jag har ju sedan en storyline, men små saker av det du har skrivit kan jag absolut tänka på! :)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2013-04-17 Tid: 07:14:17

   Postat av: Emelie

Urghh jag hatar Anna!! hahah :)


      Datum: 2013-04-17 Tid: 19:25:21

   Postat av: ida&Denize

länkbyte? skulle vara skit schysst! kommentera på våran blogg om ni/du vill! :D


      Datum: 2013-04-18 Tid: 19:24:29 URL: http://www.justindrewwbiebernoveller.blogg.se

   Postat av: Agi

GRYYYYMT!! :D


      Datum: 2013-04-19 Tid: 15:06:29

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback