HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 40 - Worst Birthday

 
Last Chapter:
"Jaja, och nu är det jätte konstigt att sova själv" Suckade jag och de skrattade. "Inget mer?" Undrade de och jag kollade ner i knät. "Vad hände?" Undrade de extalterat när min mobil plingade till. "När man talar om trollen" Skrattade jag och öppnade Justins sms. "Apap, byt inte samtalsämne" "Okej, vi kanske kysstes på flygplatsen" Deras munnar formades till O. "Hur har du kunnat hålla tyst hela dan" Jag skrattade och ryckte på axlarna och öppnade Justins sms.
 Från Justin Bieber
Till Kelsey Hastings
Var är Sophie? Har Brian och dom henne igen? 
Till Justin Bieber
Från Kelsey Hastings
Lugn, hon är med mig. Tjejerna är här.
Från Justin Bieber
Till Kelsey Hastings
Okej, bra! Fin bild på instagram föresten ;) xx
 
 
Imorgon var Justins födelsedag. Han var i London och skulle ha sin sista konsert den 3 mars innan han kom till La för sin två veckors paus och sedan hade han runt sju konserter kvar Usa. Min mobilsingnal tog över rummet och jag skyndade mig att svara då Sophie låg och sov i rummet. "Hej" Svarade jag snabbt. "Hej Kelsey" Hörde jag Justin skratta lite lågt i bakrunden. "Hej Justin" Svarade jag. "Hur är det med Soph?" "Bara bra, hon sover" "Har du tänkt på det?" Undrade han. Han hade frågat för några dagar sedan om jag ville komma till London och fira hans födelsedag. Men jag hade sagt att jag varit tvungen att vara hemma med Soph men då hade han sagt att jag kunde ta med henne. "Justin det går inte, hon är för liten" Han suckade i bakrunden. "Kom igen, det är min födelsedag" "Jag är ledsen Justin, alla dina andra vänner kommer vara där, sammy och alla har redan åkt, det kommer vara jätte kul" "Du kommer inte vara där" Jag log lite för mig själv. "Sluta, det kommer bli bra" "Jag vet, jag saknar di- Sophie" Jag log. "Du kommer snart hem eller aah till La" Det blev tyst i telefonen. "Jag ska låta dig sova nu" Sa han. Jag log smått. "Grattis i förskott" Han skrattade till. "Tack och godnatt Kelsey" "Godnatt" Jag la på luren och la min telefon på sängbordet. Jag kröp ner under täcket och föll strax i sömn.
 
Jag vaknade alldeles för sent. När jag märkte att Soph inte låg i sängen fick jag panik och drog snabbt på mig mina kläder och gick fort ut ur rummet men fann henne i Alisons famn med Brian brevid sig på verandan. Jag gick ut och kollade menat på de. "Jag blev livrädd" De skrattade åt mig. "Förlåt men vi vaknade tidigt och vi tyckte synd om dig som skulle få gå upp så tidigt igen." Jag log smått och gick in och skulle kolla om det fanns något att äta. Eftersom klockan var tolv så tog jag upp en billys pizza och värmde på och gick sedan ut till de på verandan igen. Jag åt upp den och kom snabbt på att jag skulle ringa Justin. Klockan var redan nio på kvällen hos honom då han som sagt var i London. Jag tog med mig Sophie in på rummet och ringde honom via facetime. Det dröjde ett tag innan han svarade. "Hej" Svarade han. "Hallåå" Sa jag glatt medans jag hade Sophie i min famn. "Åh hej Soph" Jag log stort. "Så, Grattis Justin" Han skrattade lätt. "Tack Kels" "Har du haft en bra dag?" Undrade jag. "Japp, jag ska ut typ nu. Men jag kan ringa dig imorgon eller senare?" "Jag vill helst inte ha ett full samtal men ring imorgon" Han himlade med ögonen åt mig och vinkade innan han la på.  Jag klev upp ur sängen och gick ut till Brian och Alison igen. Jag slog mig ner i en av våra stolar och lekte med Sophie som var på väldigt glatt humör idag gladligen.
 
Klockan började närma sig sex på kvällen och jag hade varit ute hela dagen med Lucas och Sophie. Sophie hade somnat i bilen så vi bärde in henne i hennes bilstol så hon fick fortsätta sova då hon inte hade sovit middag alls. Jag satte mig i sängen och slog på datorn, klickade mig in på Justins twitter för att mötas av något jag inte trodde. "Worst Birthday" Jag kollade chockat mot skärmen och var på väg att ringa men klockan var nästan tre där borta. Jag klickade in på skvallersidor och det var bilder på Justin nära kamerorna över allt. Det hade varit fullt av papz över allt var jag förstod. Jag blev så sur, kunde de inte låta honom vara, speciellt på hans födelsedag? Jag suckade i frustration och skrev en ledsen min på min egna twitter och gick sedan ut i köket där Alison och Brian stog och gjorde mat. "Vad blir det?" Undrade jag. "Kyckling gryta" "Åh vad gott" "Har du läst?" Undrade Brian. Jag nickade sorgset. "Det är så synd om honom" Suckade jag. Alison nickade med mig men Brian brydde sig knappt. Jag suckade åt Brian. "Brian han kommer vara i mitt liv tills jag dör på grund av Soph, du får verkligen acceptera honom snart" "När han mognar, Kanske" Jag himlade stort med ögonen åt honom. Dagen gick fort, vi åt och Sophie vaknade. Jag kollade på film och hade svårt att lägga Sophie då hon hade sovit middag så pass sent på kvällen, men det gick till slut och till slut så somnade jag med.
 
4 Mars
 
Justins plan hade landat och han skulle tydligen komma hit dirrekt och jag var super nervös. Senast vi hade setts öga mot öga så hade vi kyssts och vi hade inte pratat om det än. Jag städade upp det sista från mitt golv och det dröjde inte förens det ringde på dörren. Mina ben ville inte samarbeta så jag sprang nästan mot dörren. Jag öppnade den och Justin gick dirrekt mot mig och kramade om mig. Ett leende på mina läppar formades och jag kramade honom tillbaks. "Var är Soph?" Frågade han extalterat. Jag log och tog hans hand och drog med mig honom in på mitt rum där hon låg på en tjockfilt. Han log stort och var fort nere på golvet och tog upp henne i hans famn. Jag log åt dom. "Vill du ha din födelsedags present?" Log jag stort. "Har du köpt något till mig?" "Ja, du köpte till mig" "Kelsey du-" "Lägg ner Justin" Sa jag och gick och hämtade det i min garderob. Jag gav två paket till honom och han kollade förvånat på mig men jag bara log och tog Soph så länge. Han öppnade det ena och det var ett armband gjort av guld med silver på toppen. "Kelsey, det här kostar hur mycket som helst" "Bara öppna det andra" Suckade jag åt honom men han gjorde som jag sa. I det nästa var det en klocka, en rolex. Han hade berättat att han hade tagit sönder sin så jag passade på att köpa en ny. "Kelsey, på riktigt det här kostar hur mycket som helst" "Justin sluta, det var din födelsedag" Han log smått. "Du kanske ska lära dig att säga tack i stället." Log jag åt honom. "Tack Kelsey, verkligen" Jag log åt honom.
 
Han satte på sig de och efter det gav jag honom Kelsey tillbaka och slängde allt papper. "Så din födelsedag?" Undrade jag. "Jag har ju redan berättat" "Men jag tycker synd om dig" Han ryckte på axlarna. "Den kanske inte skulle vara så dålig om du hade varit där" "Sluta du ger mig skuldkänslor" Han skrattade "Jag skojar bara" Jag slog till honom löst på axeln. Det knackades på dörren och Alison klev in. "Justin vill du ha mat?" "Ja visst, tack" Hon nickade. "Då är den färdig" Justin la ner Soph i sängen och kysste hennes panna. Vi tog med Baby monitorn och släckte i rummet. Klockan var åtta så hon borde verkligen sova men jag hade hållt henne vaken eftersom Justin skulle komma. Maten var serverad på bordet och det var grillat. Jag hoppades verkligen på att det inte skulle vara lika pinsamt som förra gången vi åt mat. "Så Justin hur länge är du ledig?" "Två veckor, men jag har bara några konserter kvar" Alison nickade. Brian sa inte så mycket vilket kanske bara var bra. Vi tackade för maten och ställde undan efter oss. Vi klev in i mitt rum igen och fann Sophie sova. "Vad vill du göra?" Undrade jag. "Jag vet inte jag är trött" "Film?" "Vi kommer väcka Sophie." "Juste." "Vi kanske bara kan ligga i sängen och snacka tyst?" Jag nickade. "Vill du sova här?" Undrade jag. Han nickade. Han stog på ena sidan av sängen och det blev pinsamt så jag vände mig om och tog fram en sov tröja. Jag vände mig om och drog av mig min tröja och drog sedan på mig min sovtröja och knäppte av bhn under. Tröjan gick lite längre ner på låren så jag drog bara av mig byxorna och sedan strumporna. När jag vände mig om stog Justin i kalsonger och jag släckte den lilla lampan som lös och la mig sedan i sängen vilket han med gjorde. Han la sin arm om mig och drom mig intill honom. "Jag har saknat att sova såhär" "Jag med" Viskade jag tillbaka.


   Postat av: Emelie

Naww så gulligt ❤


      Datum: 2013-04-21 Tid: 17:53:16 URL: http://lifeasemelieida.blogg.se

   Postat av: Anonym

Jätte bra!!


      Datum: 2013-04-21 Tid: 18:41:00

   Postat av: Celebnovell

Jättebra! Lite konstiga meningar här och där men man märker dom knappt :P

Svar: Jo tack jag vet haha! Var som ett lik när jag skrev kapitlet så visste inte riktigt vad jag skrev om! Men har inte tid imorgon så jag kände att jag skrev ett kapitel ändå och tack! :)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2013-04-21 Tid: 18:48:28 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Frida❤

Jättebra! Mer<3


      Datum: 2013-04-21 Tid: 18:55:54 URL: http://fridacarbin.blogg.se

   Postat av: Ditt största fan

Gud vad bra. Kommer aldrig att tröttna på din novell. Längtar till nästa kapitel kommer ut!!!


      Datum: 2013-04-21 Tid: 19:49:58

   Postat av: Anonym

jätte bra!!


      Datum: 2013-04-21 Tid: 21:29:07

   Postat av: Anonym

gulligulllll!


      Datum: 2013-04-21 Tid: 21:31:38

   Postat av: Anonym

Awww så gulliga


      Datum: 2013-04-21 Tid: 22:07:07

   Postat av: Anonym

Awww så gulliga


      Datum: 2013-04-21 Tid: 22:20:01

   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2013-04-21 Tid: 22:29:39

   Postat av: Anna

Super duper bra. :)


      Datum: 2013-04-21 Tid: 22:41:55

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback