HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 15 - Options

 
 
 
Last Chapter:
Det rann tårar ner från hennes kinder men just då kunde jag inte bry mig mindre. "Jag vet inte vad jag ska säga" Sa hon tyst. "Inte vad du ska säga, du är fucking gravid Kelsey, och jag antar att det är fucking mitt barn också, för du har väl inte knullat med någon annan, eller har jag fel?" Hon skakade på huvudet. "Men det var du som inte hade skydd" Kontrade hon. "Jag?, alla tjejer har väl p-piller vid din ålder?" Frågade jag argt. Hon satte sig på sängen och begravde sina händer i sitt ansikte. "Så du trodde att jag aldrig skulle få reda på något?" Frågade jag. Hon instämde. "Gå hem Justin, du har ingen rätt till det här" Sa hon. "Vet du vad Kelsey det har jag, jag har fan rätten till att veta detta, men vet du vad, jag vill inte ha något med dig, eller det där barnet att göra."
 
 
 
Kelseys Perspektiv:
 
Jag visste att han förmodligen inte ville ha något med barnet att göra. Jag visste att jag inte ville att han skulle ha något med detta att göra, det var ju därför jag gömt det. Men just då kunde jag inget annat göra en att gråta. Det sättet han sa det på. Jag hade sagt att Justin skulle gå och det gjorde han med en smäll i altan dörren så jag trodde att hela fönstret skulle spricka sönder. Idag var det tisdag, Justin hade inte varit i skolan igår, jag klandrar honom inte dock. Det var en stor nyhet för honom att ta in och säker en väldigt svår. Jag hade tackat nej till skjuts av Lucas idag, de såg att något var fel men för en gång skull så lät dem mig vara. Jag gick till skolan och jag måste säga att det var väldigt skönt. Det var skönt väder och jag lyssnade på bra musik och kunde gå och tänka för mig själv. Idag efter skolan skulle jag ju till den där adoptivrådgivaren jag var faktiskt nervös. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad jag vill jag har inte en blekaste aning. Men efter idag kunde man säga att imorgon blev det sommarlov och jag hade gått ut skolan. Det skulle bli fruktansvärt skönt.
 
Jag såg skolan framför mig och jag fasade för att gå in, lite rädd för att möta Justin, om han skulle göra något, i och för sig visste jag inte ens om han skulle dyka upp. Jag klev upp för trappstegen och det var ganska tomt i korridorerna, inte så konstigt då vi började för fem minuter sedan, men betygen sattes igår kväll och jag kunde inte bry mig mindre. Jag gick in på matte lektionen och kunde faktiskt skymta Justin längst ner i hörnet jag svalde och gick och satte mig tyst på min plats. De höll på med uppropet så jag klarade mig. Matte lektionen gick segt för vi spelade bara, vi hade inget att göra. Så onödiga dagar skulle det bli. När matte lektionen till slut var över kände jag en arm runt min handled. Justin drog mig undan ur folkmassan. "Vad?" frågade jag. "Jag vill bara se till så att detta inte kommer ut, att jag, ja du förstår" Sa han och pekade på magen. "Dont worry" Suckade jag. "Jag är seriös det är viktigt" "Men ja Justin" Suckade jag igen och drog mig iväg och gick till mitt skåp.
 
*
 
Dagen gick och jag slapp mer Justin. Jag var på väg i bilen med Lucas som skjutsade mig. "Klarar du dig nu?" Frågade han utanför någon slags lägenhet. "Ja, hejdå" Log jag och gick ut ur bilen. Jag ringde på dörrklockan somm var till Mrs.Morris och hon öppnade dörren. Jag fick gå upp tre trappor och knackade sedan på hennes dörr. "Hej Kelsey" Log hon. "Hej" Log jag tillbaka och skakade hennes hand. "Du kan slå dig ner där" Sa hon och pekade på en stol som såg bekväm ut. Jag slog mig ner i den och rätt hade jag eftersom den var väldigt bekväm. "Så vad för dig hit?" Frågade hon. "Jag skulle vilja ha rådgivning om adoption" Sa jag. Hon nickade. "Vet du mycket om det?" Frågade hon. Jag skakade på huvudet. "Eller att man ger upp barnet vid födsel till en annan familj, typ" "Ja, men det är ju mycket mer än så, man ska hitta en bra familj man tycker om, man får träffa olika par som söker barn dåra, sen så kan man ha en öppen adoption eller inte en öppen adoption så det finns mycket" Sa hon. Jag nickade.
 
"Så hur har du tänkt lite, är du i ett förhållande med fadern till barnet?" Frågade hon. "Nej" Skakade jag på huvudet. "Vet han om det?" Frågade hon. "Ja" svarade jag. "Vad tycker han om det hela?" frågade hon. "Inte så positivt, han sa att han inte ville ha något att göra med barnet eller mig" Sade jag. Hon nickade och skrev i sina papper. "När var detta?" Frågade hon. "Igår" Svarade jag. "Fick han reda på det då med?" Frågade hon. Jag nickade. "Berätta du?" Jag skaka på huvudet. "Han kom på det något sätt själv" Hon nickade. "Men du är sugen för adoption?" Frågade hon. "Lite i alla fall, jag vill veta mina möjligheter" Svarade jag. "Jag förstår, det är ett väldigt stort beslut och du ska veta Kelsey att det är endast ditt beslut som gäller och du ska verkligen tänka igenom det noga." Sa hon. Jag nickade. "Kan man avbryta en adoption?" Frågade jag. "Ja det kan du göra, ända fram till födseln faktiskt, och du kan alltid redan nu kolla på familjer även fast du inte riktigt besämt dig." "det låter bra" Sa jag. "Men jag tror att vi bokar in dig på en ny tid så ska du få gå hem och tänka lite så nästa gång kommer jag ta med information om familjer, om du inte ändrat dig såklart" Sa hon.
 
Jag nickade som tack och hon skrev in något i sin dator. "Du kommer få ett mejl om tider om någon dag" Sa hon. "Okej tack så mycket" Svarade jag. "Så lite Kelsey, så ses vi snart" Sa hon och jag nickade samt skakade hennes hand. Precis som hon sa hade jag något att tänka över och det var inte det enklaste valet dirrekt.
Jag tog mig ut ur den så kallade lägenheten och bestämde mig för att återigen gå hem. Jag hoppades att något skulle falla ner från himlen och där skulle ett svar på en lapp stå och då visste jag vad jag skulle välja, men så lätt var det tydligen inte vilket sög en aning.
 
 
Rätt tråkigt kapitel men blir bättre om något kapitel promiseeeeeeeeee! Fett taggad för om några kapitel bliiiiir det epic! ;))


   Postat av: Anonym

Bra!


      Datum: 2013-02-12 Tid: 21:33:14

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-02-12 Tid: 21:55:42

   Postat av: Anonym

Okej seriöst, för det första så går allting väldigt snabbt fram i novellen. Och för det andra så skriver du väldigt, väldigt korta kapitel. Och sen så händer det typ inget i kapitlerna. Sen så har du inte med Justin mycket alls i novellen, det är ju det typ viktiaste i en novell som handlar om honom.


      Datum: 2013-02-12 Tid: 22:27:21

   Postat av: Anonym

Meeeer


      Datum: 2013-02-13 Tid: 07:45:07

   Postat av: Celebnovell

Jättebra!
En fråga: Jag antar att du skriver kapitlen i word - hur många sidor skriver du ungefär? :)

Svar: det är vääääldigt väldigt olika, och sen i bland så skriver jag in "Last Chapter" där med så då blir det ju lite mer men det är som sagt väldigt olika! :)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2013-02-13 Tid: 14:45:31 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Anonym

super duper bra!


      Datum: 2013-02-13 Tid: 15:53:42

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback