HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 18 - I am always going to be their Justin

Last Chapter:
"Justin prata med mig, du behöver någon att prata med, du vet att du kan berätta allt för mig" Jag suckade. "Jag kunde berätta allt för dig mamma, jag vill ha det så nu med. Men-" "Men vad Justin, vad är det som har förändrats?. Varför kan du inte berätta saker?" Frågade hon. "Jag finns här och jag ska ingen stanns, du är min son och jag älskar dig, snälla berätta för mig jag ser att något är fel" jag log smått. Jag satte mig ner. "Det är en tjej, Kelsey" Började jag. "Hon följde med mig en kväll" Började jag. "Helvete" Mumlade jag. Jag visste inte hur jag skulle berätta det så jag släppte bomben dirrekt. "Hon är gravid" Mamma tog sig för munnen. "Ja-" Jag avbröt henne. "Jag vet att det är fel, men Kelsey är ingen slampa eller vad fan man ska säga som jag tog hem från klubben hon var min klasskamrat, om det nu gör det bättre"
 
Hon satt där och bara kollade på mig. "Säg något" Mumlade jag. "Åh Justin" Började hon. Jag suckade. "Det här var det minsta du behövde" suckade hon. Tell me about it. "Är hon din flickvän?" frågade hon. Jag skakade på huvudet. "verkligen inte" svarade jag. "Men Justin, varför säger du så?". "För att hon vill inte ha något med mig att göra och inte jag med henne" "Vill du verkligen ha det så?" frågade hon. "Ja, jag vill inte ha något barn" Rynkade jag på pannan. Hon suckade. "Har du verkligen tänkt vad detta igentligen innebär?" Frågade hon. Jag ryckte på axlarna. "Är du och Kelsey osams?" Frågade hon. "Kan man väl säga" "På grund av barnet?" frågade hon. Jag nickade. "En del av det" "Vill du att jag ska prata med henne?" Fråga hon. "Nej, verkligen inte" svarade jag. "Vi får prata om det här imorgon eller liknande, jag ska låta dig sova" Sa hon. jag nickade. "God natt Justin" Hon kysste mig på hjässan och jag gick rakt upp till mitt rum och la mig på rygg i sängen. Om jag ska vara ärlig så visste jag inte vad jag ville.
 
3 dagar senare
 
Jag var på Jimmy Fallon och skulle snart bli utkallad på scenen. Jag var svin nervös, jag hade inte varit på intervjuv på flera månader. "Justin Bieber" Jag ryktes till och klev ut på scenen. Jag blev tagen av mina fans som skrek och var helt lyckliga. Jag log och vinkade till de. "Välkomen Justin" Sa Jimmy och skakade min hand. Vi satte oss ner. "Kul att vara här" Svarade jag. "Så hur är det med dig?" Frågade han. "Med mig är det bra" svarade jag. "Så vad sysslar du med nu då?" Frågade han. "Man har inte hört så mycket" tilläggde han. "Nae, det är korrekt, jag har precis gått ur high school" Aplåder kom och jag skratta till. "Jag har också även jobbat mycket med nya albumet" tilläggde jag. "Hur går det med albumet då?" Frågade han. "Det går bra, jag har spelat in 6 låtar redan, singeln släpps om 1½ vecka, och jag har 6 låtar som är klara som jag ska spela in sen ska jag skriva lite mer" Svarade jag. "Det låter jätte bra, vill du avslöja vad den nya singeln kommer heta?" Frågade han. Jag skratta till. "Vill ni veta?" Frågade jag mot publiken. De skrek och jag skratta. "Den heter Boyfriend" Svarade jag.
 
 
 
Tumblr_magkb4cof81r7oo8so1_500_large
 
"Så, Justin det var något du villet berätta" Sa Jimmy. "Ja, som många vet så har det hänt mycket i mitt liv på senaste tiden, jag har inte riktigt varit mig själv och jag tänker inte gå in på detaljer" Jag tog ett andetag. "Jag vet att jag gjort många besvikna, mina beliebers och mina nära och kära. Jag vill självklart inte att det ska vara så. Jag försöker att ställa allt till rätta, det är därför jag haft en paus det här med skolan och så. Jag vill ställa allt till rätta som sagt, jag älskar alla mina beliebers och jag vet att jag tappat många också på grund av hur jag betett mig, jag ber om ursäkt om det och det kommer inte att hända igen. Vissa verkar inte heller förstå att jag blir äldre, jag är arton år, vissa ser mig som Justin för några år sedan, men jag blir som sagt äldre, dock kommer jag alltid att vara deras Justin" "Det var riktigt bra sagt Justin, jag är stolt över dig och det var jätte trevligt och ha dig här och du får sköta om dig och lycka till med albumet" "Tack så mycket Jimmy, alltid kul att vara här" "Justin Bieber allihoppa" Sa Jimmy och jag ställde mig upp och vinkade till de stående fansen som ställt sig upp och klappade händerna.
 
 
Kelseys Perspektiv:
 
Jag log stort mot tvn medans Julia bara fnös. "Vad?" Frågade jag. "Som om han kommer förändras" Fnös hon. "Varför inte?" Fågade jag spydigt. "Va inte så naiv" Klagade hon. "Vad snackar du om?" Frågade jag. "Du är den som varit tjurig hela dagen" Suckade hon. Jag himlade med ögonen. "Han kan visst förändras, varför tror du inte det?" "För att han är han, varför bryr du dig ens?" Frågade hon. "Varför gör du?" Suckade jag. Jag la armarna i kors. "Jag måste hem" Sa hon. "Varför?" Frågade jag. "För att jag måste" Svarade hon. Jag himlade med ögonen. "Gå hem då" Fnös jag. Hon fnös tillbaka och ställde sig upp och snart hörde jag dörren stängas igen. Jag gick in på Lucas rum. "Tja"  Svarade han och snurrade runt sin dator stol. "hej" Suckade jag och la mig i hans säng. "Hänt något?" frågade han. "Nae, inget speciellt, Julia är sur så hon stack" "Varför?" Frågade han. "Vet inte, vi har typ små bråkat hela dagen, sen typ visades Justin på tvn en intervjuv han sa typ förlåt eller något, hon sa typ att han aldrig skulle kunna förändras och jag frågade varför osv" Sa jag och rykte på axlarna.
 
"Konstigt" Sa han. Jag nickade. "Var är brian?" Frågade jag. "Vet inte, han kommer väl hem snart" Sa han. Jag nickade. "Har du kommit fram till något?" Frågade han, Jag skakade på huvudet. "Nae" Han nicka. "Det är rätt svårt va?" Fråga han. Jag nickade. "Verkligen" Svarade jag. "Det löser sig ska du se" Jag log smått. "Det får vi hoppas på" Svarade jag. "Ska du utomlands med Alex?" frågade jag. "Jag vet inte, vi funderar på att inte göra det ändå, men vi får se" Sa han. Jag nickade. "Vart skulle ni åka i sånna fall då?" Fråga jag. "Europa skulle jag gissa på" svara han. Jag nicka imponerat. "Kommer Alex hit idag?" Frågade jag. "Japp, ikväll" Svarade han. Jag nickade. Det ringde på dörren och vi kollade båda fundersamt på varandra. Jag undrade om det var Brian som hade matkassar i händerna så han kanske inte kunde öppna, fast sen så kom jag på att det kan vara Julia. "Det kanske är Julia" Mumla jag och gick fort till dörren. Jag öppnade den snabbt och stelnade till när jag såg hans ansikte. "Justin"
 


   Postat av: Celebnovell

OMG VAD BRA!!


      Datum: 2013-02-18 Tid: 15:23:16 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeeer


      Datum: 2013-02-18 Tid: 15:52:08

   Postat av: Anonym

Jätte bra!


      Datum: 2013-02-18 Tid: 16:54:31

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-02-18 Tid: 18:22:43

   Postat av: Annie

ojojoj.. ;)
jättebraaa!!


      Datum: 2013-02-18 Tid: 19:44:30

   Postat av: Anonym

Varfööööör


      Datum: 2013-02-19 Tid: 00:05:09

   Postat av: Anonym

Gööööör


      Datum: 2013-02-19 Tid: 00:06:02

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback