HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 1 - New Guy

Chapter 1 :

”Kels, Skola” Ropade Lucas på mig. ”Ja” Sa jag trött och drog täcket över mig. Jag ställde mig till slut upp och drog på mig ett par jeans och en vanlig tröja. Jag borstade igenom mitt bruna näst intill svarta hår. Jag borstade mina tänder och gick sedan ner till köket där frukost stod framme. ”Jag skjutsar dig till skolan idag” Sa Lucas. Jag nickade tacksamt, han skulle ju ändå dit men ibland så föredrog han att ta bussen. ”Jag ska dock hämta upp Alex på vägen, men det är väl ok?” Frågade han. ”Jarå” Sa jag och bredde min macka. ”God morgon” Brian kom in i köket och tog ut ett paket juice ur kylen. ”Ska du inte äta?” Frågade jag. ”Jag ska träna först” Sa han och tog ett glas. Jag nickade. ”Ska du gå med någon balen?” Frågade Lucas nyfiket. ”Nej” sa jag. ”Killar känner inte ens till min existens” Sa jag och himlade med ögonen.

 

 

”Du kan ju gå med Julia, det är bättre om du väntar med killar efter High School lil sis, tro mig” Sa Brian. ”Så du väntade med killar?” Frågade jag. ”Haha, jätte kul. Tjejer då” Sa han. ”Fast det gjorde du ju inte heller, ni är bara alldeles för överbeskyddande” Skojade jag. De fnös båda två. Sanningen var att de var dem. Men det kanske beror lite på mig också, när en kille kommer fram och frågar något så stammar jag bara, förutom mina bröder, och typ deras kompisar som jag hyffsat känner. ”Redo att åka?” Frågade Lucas. ”Japp” Sa jag och drack en sista klunk ur min mjölk. Jag drog på mig mina låga svarta converse och tog på mig min skinnjacka samt tog min telefon.  Jag satte mig i baksätet av bilen då vi skulle hämta upp Lucas kompis Alex. ”redo?” Frågade han. Jag nickade och han körde i väg från huset. Både Lucas och jag gick sista året men han var ju som sagt ett år äldre men för två år sedan fick han gå om för han hade alldeles för dåliga betyg. Vi går inte i samma klass dock, vi har två lektioner tillsammans, idrott och Fysik.

 

Lucas stannade utanför Alex och jag såg han gå ner för hans trappa och snart var han i bilen. ”Hej Kelsey” Sa han. ”Hej” Log jag smått. Lucas åkte mot skolan och parkerade på skolans parkering. Alla hade väldigt mycket respekt för Lucas, dels för han var ett år äldre, kapten i fotbolls laget och att han kört upp en kille mot väggen som hade kommit fram till mig. Ingen kommer fram till mig längre då de vet att Lucas ger sig på dem. Han är grymt överbeskyddande precis som Brian, men jag tycker om att ha någon som bryr sig så det gör mig inte så mycket att de är överbeskyddande. Jag gick ut ur bilen och gick in med de tillsammans i skolan innan jag svängde av vid mitt skåp. Jag kunde se Julia stå och prata med några av hennes kompisar men när hon såg mig så kom hon. ”Fick du skjuts?” Frågade hon. Jag nickade. ”Har du hört om vem som börjar idag?” Frågade hon. Jag skakade på huvudet. ”Justin Bieber” Sa hon. ”Verkligen?” Frågade jag. Hon nickade. ”Alla tjejer typ flippar” Skratta hon. Jag himlade med ögonen. Jag visste vem Justin Bieber var, men visste inte så mycket om honom, jag har hört att han har litet dåligt rykte men inte mer.



Jag tog mina skolböcker och gick tillsammans med Julia till klassrummet. Vi satte oss i mitten och inväntade läraren. Historia var inte mitt favorit ämne direkt men det funkade väl. Fler elever strömmade in och tillslut kom Mr.Grey. ”Hej Klassen, hoppas ni har haft en bra helg. Jag tänkte börja med att dela ut era prov, sen tänkte jag ha en genomgång” Sa han. Jag suckade. Han delade ut proven och när jag fick mitt kollade jag nervöst på det. Ett B stod det klart och tydligt på provet. Jag log smått. ”Vad fick du?” Frågade Julia. ”B” Log jag. ”du?” Frågade jag. ”Åh, du är så bra” Stönade hon. ”D” Suckade hon. Jag log snett. Det bankades på dörren och inkliver rektorn med ingen mindre en Justin Bieber. Några tjejer gav ifrån sig tjut ljud. ”Vi har en ny klasskamrat till er, Justin Bieber. Vi vill att ni behandlar honom normalt, och var snälla mot honom, jag vill också att någon visar honom runt” Sa han och gick sedan runt. ”Välkommen till klassen Justin, Du kan sätta dig bredvid Daniel så kan han säkert visa dig runt, eller hur Daniel?” ”Visst” Svarade han. Justin gick mot honom och slog sig ner. Daniel var klassens ”Cooling” så Justin skulle väl passa med honom, antog jag. Jag visste inte ens varför jag tänkte på det så jag koncentrerade mig på Mr Grey i stället.
 Lektionen var tråkig då han bara stod och skrev på tavlan och vi fick skriva av. Nästa lektion var Matte, jag och Julia tog våra böcker och begav oss mot salen. Jag hade lektion med klassen igen så det var samma personer. Det kändes lustigt att ha en superstjärna i klassen, men man blev väl van efter ett tag antog jag igen.

Justins Perspektiv:

Det här med skola var inte direkt min grej. Jag fattade inte vad någon lärare babblade om, kanske för jag inte koncentrerat mig. Jag hade mest kollat ut genom fönstret, snackat med Daniel som för övrigt var schysst, sen hade jag kollat hur tjejerna såg ut och jag tyckte det såg hyffsat bra ut så detta skulle bli bra. Ett par eller många tjejer hade klängt på mig hela dagen, det är väldigt avtändande även fast de ser rätt ok ut.  Jag vill kämpa för att få till något då blir det mycket bättre i sängen sen. ”Ey vi har slutat” Daniel puffade på mig. Jag vaknade ut från mina dagdrömmar och tog mig till verkligheten. Äntligen få åka hem. Jag hade lovat mamma och Scooter att komma direkt hem efter skolan så jag fick väl göra det, då det kanske kunde ske något värre, som att bli skickad till militärskola, vilket jag verkligen inte hade någon särskild lust med.

 

Ett litet intruditions kapitel!.
Ta det lugnt med detta om Justin som badboy, den RIKTIGA handligen kommer kanske runt kapitel 8 något sånt skulle jag tro. Justin kommer inte attt vara värsta badboyen jag lovar, jag måste bara skriva några kapitel och ni måste få se den riktiga handlingen osv.! Och snälla sluta med detta, åååh varför valde du selena, ååh typiskt osv, för det var inte jag som valde, jag gav hela valet till er så snälla sluta klaga? :). Som sagt så kanske detta kapitel syns som "Ett typical"  Men det är första kapitel och ge det en chans, det kommer bli bättre sen! Promise.

Komentera! :)



   Postat av: Alexandra

Jätte bra kapitel :D MERA!!! :)


      Datum: 2013-01-14 Tid: 20:40:05

   Postat av: Anonym

Bra :)


      Datum: 2013-01-14 Tid: 20:45:29

   Postat av: Ari :)

Men du är ju så himla duktig, ingeting att klaga över! du är AWESOME x


      Datum: 2013-01-14 Tid: 21:03:36

   Postat av: Anonym

Tror på din handling men är såååå trött på att selena är den tjejen det handlar om :-( :'( :-[


      Datum: 2013-01-14 Tid: 21:07:15

   Postat av: Anonym

Denna berättelsen kommer bli jätte bra och jag kan inte vänta mer på nästa kapitel. Du är verkligen jätte bra :D


      Datum: 2013-01-14 Tid: 21:22:39

   Postat av: Evelina

Super bra! Kan inte vänta tills nästa kommer!!


      Datum: 2013-01-14 Tid: 21:34:32

   Postat av: Anonym

Meeeeer


      Datum: 2013-01-15 Tid: 16:04:18

   Postat av: Emelie

Novellen låter sjukt bra :) Jag tycker det är bra att Selena är den andra huvudpersonen eftersom att det finns massa bilder på henne och Justin tillsammans <3


      Datum: 2013-01-15 Tid: 20:39:39 URL: http://lifeasemelieida.bogg.se

   Postat av: Annie

Håller med Emelie! :)
jättebra!!


      Datum: 2013-01-15 Tid: 21:14:39

   Postat av: Anna

Sjukt bra. :)


      Datum: 2013-01-16 Tid: 15:42:35

   Postat av: Anonym

JÄÄÄÄTTE BRA! LÄNGTAR TILL nästa! xx
BTW: jag tycker bilden på Justin när man skriver en kommentar är GORGUOS!!


      Datum: 2013-01-16 Tid: 19:01:10

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback