HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 2 - I Cant Work With Him

Last Chapter:
Det här med skola var inte direkt min grej. Jag fattade inte vad någon lärare babblade om, kanske för jag inte koncentrerat mig. Jag hade mest kollat ut genom fönstret, snackat med Daniel som för övrigt var schysst, sen hade jag kollat hur tjejerna såg ut och jag tyckte det såg hyffsat bra ut så detta skulle bli bra. Ett par eller många tjejer hade klängt på mig hela dagen, det är väldigt avtändande även fast de ser rätt ok ut.  Jag vill kämpa för att få till något då blir det mycket bättre i sängen sen. ”Ey vi har slutat” Daniel puffade på mig. Jag vaknade ut från mina dagdrömmar och tog mig till verkligheten. Äntligen få åka hem. Jag hade lovat mamma och Scooter att komma direkt hem efter skolan så jag fick väl göra det, då det kanske kunde ske något värre, som att bli skickad till militärskola, vilket jag verkligen inte hade någon särskild lust med.
 
Ännu en ny skoldag. Jag satt längst ner i klassrummet och stirrade in i väggen vilket var mycket intressantare än att kolla på någon tråkig genomgång. "Ey" Daniel knuffa till mig. Jag vände blicken mot honom. "Ska du på balen på fredag eller?" Frågade han. Det var onsdag idag och detta var min tredje dag i skolan. "Nae, jag dansar inte" Suckade jag. "Det gör det ju, i dina musikvideor" Skämtade han. Jag himlade med ögonen åt honom. "Kom igen, det finns ju tjejer?" Sa han. Jag tvekade en aning. "Jag vet inte" Sa jag. "Kom igen, vi träffar tjejer dricker och ha kul?" Frågade han. "Fine" Mumlade jag. "Föresten, jag behöver någon tjej som jag kan knulla, som inte är så jävla på, som inte håller på att berätta det för tusen pers, någon som jag kan få arbeta lite för, det blir man attradherad över" Sa jag. Han funderade ett tag. "Jadu, typ alla skulle väl tacka ja till dig, förutom en person kanske" Sa han och jag kollade nyfiket på honom. "Millah" Sa han och pekade på någon som säkert vägde över 120 kg, med acne fel över hela ansiktet och inte nog med det så hade hon svettlökar över hela tröjan. "Hon är kristen" Skratta han. "Kul, verkligen" Sa jag. "Nej, men Kelsey. Henne får du aldrig" Sa han. "Kelsey?" Frågade jag
 
"Där" Sa han och pekade på en nästintill svarthårig tjej med långt hår. Jag kände igen henne hon gick i min klass. "Varför omöjligt?" Frågade jag nyfiket. "hennes storebror går på denna skolan, om du kommer nära henne jag svär att du kommer bli nerslagen" Sa han allvarligt. Jag fnös. "Jag godtar utmaningen" Sa jag. "Det var ingen utmaning, jag är seriös" "Ni två där bak" Jag suckade åt läraren. "Jag lovar, jag ska klara det" Sa jag åt honom. Han himlade med ögonen. Seriöst, hur svårt skulle det vara?. Jag kunde leka lite med min Bieber magi så skulle jag lätt få henne i säng. Jag kollade på klockan och det irriterade mig att det var fyrtio minuter kvar av lektionen. Jag skulle lätt kunna lägga ner mitt huvud på bänken och somna, men att sitta kvar i skolan på en kvarsittning skulle heller inte vara särskilt kul då jag måste stanna ännu längre i detta helvete. Jag kunde inte fatta att jag var tvungen att göra detta, gå i skolan. Mina fans skulle ju bli ännu besviknare ifall albumet kom senare. De kunde lika gärna låst in mig i ett hotellrum, det hade varit så mycket roligare.
 
Kelseys Perspektiv:
"Idag är jag snäll så ni får sluta tio minuter tidigare" Sa läraren och jag log glatt. Dock betydde det att det var dags för Geografi och jag hade inte lektion med Julia för hon hade historia. Jag suckade. Jag hade ingen annan vän i den här skolan, hon var min ända. Lucas har inte heller Geografi nu. Jag suckade. Jag hatade att sitta själv, jag kände mig som en Loser, vilket jag i och för sig va, typ. Jag tog mina böcker och sa hejdå till Julia och ställde mig utanför klassrummet och väntade på läraren. Lektionen skulle inte börja förns om en kvart, men jag hade ingen annan stans att ta vägen så jag kunde lika gärna stå här och glo. Jag längtade tills jag kom hem, jag skulle ta en skön lång dusch och slippa tänka på annat. Skulle ligga framför film hela kvällen. Julia ville att vi skulle åka iväg och köpa klänningar imorgon men jag vet inte om jag var särskilt sugen på att gå på den där balen. Man var tvungen att ha något för ögonen så man inte skulle se vem personen var, men komigen det såg man, det var bara löjligt, sånt händer bara på film.
 
image
 
"Varför står du här aldelles ensam?" Frågade någon och jag ryktes mot rösten. "Va?" Frågade jag dumt och jag kollade ganska chockat på personen som stod framför mig vilket inte var en annan än Justin Bieber. "Jag sa" Varför pratade han ens med mig?. "Varför står du här aldelles ensam?" Frågade han. Jag svalde. "För att lektionen börjar snart" svarade jag nervöst. Ingen pratade med mig förutom Julia, Lucas och kanske någon av hans kompisar. "Oh" Svarade han. "Geografi?" Frågade han. Jag nickade. "Känner du inte någon som ha geografi?" frågade han. Jag skakade på huvudet. "Jag är Justin Bieber i alla fall" Sa han och sträckte fram handen. Jag förstod inte, vad var det med honom?. "Kk-el-sey" Svarade jag hackigt. Han flinade. "Efternamn?" "Has-tings" Svarade jag honom återigen nervöst. "Ett fan?" Frågade han. Jag skakade på huvudet. "Nehe, varför är du nervös då?" Frågade han ganska retligt. Jag ryckte på axlarna. "Inte särskilt pratsam?" Frågade han. Det  var då vad mycket han var tvungen att fråga saker hela tiden. Jag skakade på huvudet igen.
 
Äntligen kom läraren och räddade min situtaion och jag sprang näst intill in i klassrummet. Jag satte mig längst bak i hörnet för att helst slippa någon sätta sig brevid mig. "Ledigt?" Jag kollade upp och mötte Justins ögon igen. Jag nickade och harklade mig. Verkligen?. Var han tvungen?. Varför ville han ens sitta brevid mig jag förstod inte. Jag satte mig tillrätta och lutade mig över bänken. "Är du bra i geografi?" Frågade han. Jag rykte på axlarna. "Kan du inte ens prata med mig?" Frågade han. Jag rykte återigen på axlarna, jag kände inte för att prata, inte med någon jag känner, och verkligen inte med Justin Bieber, det var bara fel. "Så Lyssna klassen. Vi har kommit till delen då vi ska börja med något nytt och jag tänkte inte att jag skulle stå varje lektion här framme och bara förklara allt så jag tänkte att ni får jobba två och två" Verkligen?. Kul jag känner ingen i den här klassen. "Ni ska välja ett land i Afrika, jämföra det med ett land i Europa, med jämnställdheten, fattigdomen, och så vidare, allt står på detta papper jag kommer dela ut så ska vi gå igenom det tillsamans."
 
 
"För att inte göra det så komplicerat så jobbar ni med den ni sitter brevid." Seriöst?. Var han seriös?. Nej, nej, jag ville inte, jag kunde inte jobba med Justin Bieber?. Jag suckade och tog stöd mitt huvud med min hand. "Ni ska ha lika mycket delaktighet i arbetet annars säger ni till mig, det finns femton datorer, så ni som bor nära kan gå hem och arbeta, det passar ju rätt bra eftersom detta är eran sista lektion, så ni får ta eget ansvar för erat skolarbete, detta ska in skriftligt och jag vill ha noter på så ni jobbat lika mycket, förstår alla?" Nej, jag kunde inte förstå hur jag skulle jobba med Justin. Skulle han ens göra något?. Jag kollade besvärligt på läraren. Jag ville inte , jag ville verkligen inte. Jag hoppades verkligen på att vi skulle få någon av de där 15 datorerna. "Så vad säger du Kels, följer du med mig hem så vi kan jobba på detta?"
 
 
Freaka inte ur totalt över Justins "beteende". Det kommer bli bättre, så kommer uptaderingen för har inte så mycket plugg nu, (trorjag). riktiga handligen tror jag kommer som sagt runt 7/8 kapitlet. Så snart får ni reda på den!. Kommer Kelsey följa med Jusitn hem? ;) Komentera lovies!


   Postat av: Anonym

Jätte bra!


      Datum: 2013-01-17 Tid: 19:40:13

   Postat av: Anonym

DU ÄR SÅ JÄVLA DUKTIG.


      Datum: 2013-01-17 Tid: 19:47:23

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-01-17 Tid: 20:01:00

   Postat av: Evelina

super bra!


      Datum: 2013-01-17 Tid: 20:34:35

   Postat av: Anonym

Meeeeeer


      Datum: 2013-01-17 Tid: 20:38:54

   Postat av: Alexandra

Jätte bra kapitel :D MERAA!!


      Datum: 2013-01-17 Tid: 21:58:49

   Postat av: Annie

Braaa:)


      Datum: 2013-01-18 Tid: 18:06:29

   Postat av: Anonym

UR SÅ GOOOD, I NEED MORRE
myyyy preeeeciiiiiooossshshhh


      Datum: 2013-01-18 Tid: 21:12:51

   Postat av: Hanna Tornin

jättebra! :)


      Datum: 2013-01-19 Tid: 13:47:05 URL: http://ssmileee.devote.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback