HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 30 - Christmas Day

 
Last Chapter:

Vi la ner Sophie på hennes rygg på en tjockfilt så länge medans vi åt. "Så hur känns det då Justin?" Frågade Alison. "Bra" Log Justin. "Det är ett stort ansvar" Sa Brian och hans ögon brände på Justin. "Sluta Brian" Suckade jag. "Det är lugnt, jag vet att det är det" Sa Justin. Det sista jag ville va att ha bråk. Jag orkade inte med att inte Lucas och Brian kunde acceptera situationen. "Alex vill att du ska ringa sen" Sa Lucas. Jag slog mig själv i pannan då jag lovat att ringa för flera timmar sedan. "Ah visst" Svarade jag honom. "När åker du på turne då Justin?" Undrade Alison. "6 Januari" Sa han. "Inte jätte lång vilopaus ändå" Log Alison. Justin ryckte på axlarna och det blev tyst igen. Jag undrade hur allt kommer sluta.
 
 
Det var tio på morgonen den 25 december just nu. Jag blev alltid som ett barn den här dagen, när man skulle få öppna alla presenter. Sophie var tre dagar gammal och jag var besatt av mitt lilla charmtroll. Just nu var hon vid Alison i köket då hon verkligen fick uppmärksamhet hela tiden. Jag och Alex satt i min säng och kollade på film. Han skulle snart hem så jag kunde byta om och gästerna skulle senare komma. Justin hade åkt till Stratford den tjugo tredje och han hade varit och sagt hej då till Sophie precis innan han åkte. Filmens texter rullade ner för tvn och Alex blick hamnade på mig. Jag log smått och han böjde sig över och kysste mina läppar. Jag kysste honom tillbaka. "Ska vi inte ta det ett steg längre?" Frågade han och jag rynkade på pannan om han menade just nu i den här sängen. "Asså som, pojk och flickvän" "Alex vi har pratat om det här och jag kan inte. Jag, vi får prata om det här någon annan gång, men det är jul idag och jag måste verkligen göra mig i ordning" Han nickade. Jag ställde mig upp ur sängen och han gjorde lika dant. "Ha en bra jul då" Sa han och jag suckade medans han gick ut ur rummet. Kanske var jag bara för snäll. Jag tänkte inte på mig själv, det här kanske inte var vad jag ville ändå, kanske måste jag avsluta vad det nu är vi har.
 
När jag hörde att Alex hade gått gick jag ut i köket. "Hänt något?" Frågade Brian. Jag skakade nonchalant på huvudet och gick fram till Sophie som satt i sin sitt stol. "Heej" Sa jag och plockade upp henne. Jag gick in i mitt rum och bytte en snabbt en blöja på henne och gick ut med henne igen. "Jag ska bara duscha snabbt, kan ni?" "Sluta" Suckade Brian och sträckte ut armarna till henne. Jag log och gav Sophie till honom. Jag tog med mig två handdukar in i mitt badrum och drog snabbt av mig kläderna och gick in i duschen. Efter allt var klart så torkade jag mig och smörjde in mitt ansikte och mina ben och armar. Raka vägen in till min garderob gick jag och tog på mig ett bar underkläder och fönade sedan håret. Klänningen som hängde på galgen tog jag ner och drog den över huvudet. Jag plattade mitt hår och drog sedan några lockar med plattången. Jag sminkade mig ganska lätt och sedan fick det vara. Ut i köket gick jag igen och de var på samma ställe som jag lämnade de. "Behöver du hjälp Alison?" Frågade jag som var full gång med maten. "Nej du, allt går bra" Jag nickade och tog sedan med mig Sophie på mitt rum för att klä om henne. Jag satte på henne en röd och vit "klänning". "Åh vad söt du blev" Jag slog mig ner på golvet för att lättare få på henne ett par strumpor så hon inte skulle frysa.
 
 
Spegeln var framför mig och hon blev genaste intresserad av den. Jag skratta och höll henne upp. "Ska vi ta ett kort och skicka till pappa?" Frågade jag henne. Även fast hon inte svarade så ställde jag mig upp med henne i min famn och gick in till Lucas. "Lucas, kan du ta ett kort?" Frågade jag. Han nickade och jag gav honom min telefon. Han tog kort på oss två och jag kysste Sophie på kinden på ett kort och de andra kollade jag bara på henne. Jag tog tillbaks telefonen och gick och satte mig i köket med Sophie i min famn samtidigt som jag smsade till Justin. Jag skickade både bilderna och skrev: God Jul Justin! :) Det plingade på dörren och Alisons föräldrar var här. Lucas kom ut från sitt rum och vi välkomnade dom i dörren. "Åh Hej Kelsey, och kolla vilken sötnos det var här då" Jag skrattade till. "Hej Sophie" Sa de och jag log stort. Vi alla placerade oss i köket och maten serverades. Jul mat var lite överskattat men det var gott, speciellt när Alison lagade det, hon kunde seriöst laga all mat. Sophie började gråta och jag försökte tystna henne vilket inte gick så bra. "Sssh" Sa jag men det hjälpte inte. Jag suckade lite lätt och ursäktade mig och gick in på mitt rum för att lugna ner henne.
 
Medans så ringde telefonen, jag suckade igen och svarade. "Hallå" "Hej det är Justin, hur är det med Soph?" Han hörde väl att hon grät. "Jag vet inte hon började bara gråta och jag skulle precis börja lugna ner henne" "Åh förlåt" "Lugnt" Sa jag medans jag guppade lite upp och ner med Sophie i min famn. "God jul på dig med" Sa han och jag skratta till. "Så hur är det då?" Frågade jag. "Lite stelt, men det är skönt att träffa mina små syskon igen" Jag log. "Ja det förstår jag, du har inte tagit kontakt med Ryan och Chaz?" Han fnös. "Nae verkligen inte, tro mig de vill de verkligen inte. De skulle döda mig om jag ens kom dit" "Överdriv inte" Han suckade. "Men jag har fått tyst på Soph nu och vi håller på att äta, jag ringer senare okej?" "Okej, ha så trevligt" "Du med" Jag ställde mig upp. "Varför är du så ledsen va?" Sa jag till sophie och la henne ner på hennes tjockfilt i köket så hon kunde ligga och stirra på leksakerna över henne. "Gick det bra?" Frågade Alison. Jag nickade. Några timmar gick och vi hade suttit och pratat och Sophie hade sovit middag.
 
Vi hade ätit alldeles för mycket efterätt så jag var proppmätt, nog som alla andra också. Vi skulle börja öppna paket nu och jag såg hur mycket barn papper det täckte vissa paket och jag log lite för mig själv men samtidigt borde de inte köpa så mycket till sophie när hon ändå inte kommer komma ihåg det. "Så, ska jag börja ta en klapp?" Frågade Lucas och vi nickade. "God Jul Brian från Helen" Jag log. Helen var Alisons mamma. Julklapps öppning är ganska segt för det tar verkligen timmar och öppna upp alla paket. Jag hade fått flera stycken och det var jätte fina saker. Bland annat två klänningar och underkläder från Alison. Sophie hade fått hur mycket kläder och leksaker som helst. Justins paket låg även där och det var hur mycket som helst från Justin till Sophie och även från de andra. Justin hade köpt till Brian Lucas och Alison också och de hade han verkligen inte behövt. Det var ett par örhängen till Alison och en varsin klocka till Brian och Lucas. De vart ganska imponerade faktiskt, det måste varit något känt märke!. "God Jul Kelsey, önskar Justin" Jag kollade chockat på Alison, dock hade jag köpt en keps till Justin. Det var en ganska stor present och jag undrade vad han hade hittat på. Det var en skokartong och jag öppnade den och fick se ett par silvriga pumps som var hur snygga som helst. "O herre" Pep jag. De skratta åt mig. 
 
Justins Perspektiv:
 

Jag visade bilden först för mamma. "Åh" Sa hon. Jag log. Jag visade pappa och han log stolt. Sedan visade jag mormor. "Åh vad fina de är" "Visst är dom" Kom jag på mig själv att säga och jag harklade mig. Vad sa jag precis?. Jag gick vidare och visade morfar och Erin samt Jazzy och Jaxon. Vi hade öppnat alla våra paket och julen var inprincip över. Jazzy och Jaxon var hur nära som helst på att somna på varandra och det såg hur gulligt ut som helst. Jag bestämde mig för att skicka en bild till Kelsey, en bild på med kepsen på för att tacka henne. Som från klar himmel så ringde hon, jag log och svarade. "Tacktacktack Justin" Jag skrattade. "Så lite, och tack för kepsen, jag skickade precis ett tack" "Åh fick det nu" Sa hon. Jag skrattade. "Och du behövde verkligen inte ge present till Lucas, Brian och Alison" Sa hon. "Äh" Svarade jag. "Ah men de tackar i alla fall" Jag log. "Så lite" "Och hur många presenter var det inte till soph igentligen?" Frågade hon. Jag skrattade. "Hon sover nu i alla fall" Sa hon. "När kommer du till La?" Frågade hon. "Oj saknar du mig så mycket?" Skämtade jag. "Sluta" Suckade hon. Jag skrattade. "Imorgon tror jag, det är inte på samma sätt att vara här längre" Suckade jag. "Det blir bra ska du se" Jag log, hon var alltid så positiv. "Får jag komma över om jag kommer hem imorgon?" "Självklart" Jag log. "Då ses vi då" Sa hon. "Godnatt Kelsey" "Godnatt Justin" Jag vet inte varför det alltid var så skönt att höra hennes röst, det tog emot att säga men jag saknade faktiskt henne också och inte bara Sophie. 
 
 


   Postat av: Anonym

Kolla på min blogg...
Jag ska starta en helt ny novell
Kommentera gärna om du vet någon som gör gratis design


      Datum: 2013-03-26 Tid: 20:49:29 URL: http://thedesigndetails.blogg.se

   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeer!!!


      Datum: 2013-03-26 Tid: 21:20:44

   Postat av: Anonym

Grymt bra. Älskar det. Du är begåvad värkligen.


      Datum: 2013-03-26 Tid: 22:22:01

   Postat av: s.

När kommer nästa? Längtar som fan♥


      Datum: 2013-03-27 Tid: 17:04:51

   Postat av: Anonym

Meeeeeeer


      Datum: 2013-03-27 Tid: 17:14:13

   Postat av: celebnovell

Superbra!!


      Datum: 2013-03-27 Tid: 19:15:57 URL: http://celebnovell.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback