HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 45 - Girlfriend and boyfriend?

 
Last Chapter:
 "Kasta ett popcorn jag lovar att jag fångar det" Jag skrattade och kastade med flera stycken. "En sa jag, men jag fångade i alla fall En" Han kom emot mig. "Passa dig" Skrattade han när han började kittla mig så jag började skratta jätte högt. "Shh, Sophie" Då fick jag stopp på honom. "Bara denna gången" Jag log stort och jag la mig intill honom när filmen började. Filmen hade jag fått välja och självklart valde jag The Notebook för det är verkligen den bästa filmen. Några tårar lämnade självklart mina kinder när filmen var slut och jag försökte hålla mig vaken. "Är du trött?" Undrade han när han kysste min kind. Jag nickade och satte mig upp och drog av mig min långa stickade tröja jag hade på mig. Jag la mig dirrekt under täcket igen och jag orkade just då inte bry mig att jag bara hade underkläderna på mig. "Kelsey" Började han. "Det är lugnt" Han började ta av sig och han drog mig intill sig dirrekt efter så jag äntligen kunde falla i sömn.
 
 
Jag vaknade tidigt av att solensstrålar sken in i rummet, jag låg fortfarande i Justins omfamning. Där trivdes jag och jag hade ingen plan på att försökta ta mig ur. Jag kollade upp på honom och han var så söt när han sov, jag log smått. Sophie hade inte gjort något ljud ifrån sig, hon sov säkert inte middag igår eftersom Alison passade henne, jag flinade. Jag började dra med mina fingrar löst på hans bara överkropp och han rös till under min beröring. Det dröjde inte länge förns han öppnade sina bruna vackra ögon. "Godmorgon" Fnittrade jag. Varför ska jag alltid fnittra i hans närhet? "Godmorgon" Sa han med ett glatt leende på läpparna. Han vände sig om för att ta sin telefon och kolla om det var någon som hade ringt eller smsat. Det verkade vara någon eftersom han började knappa på telefonen. "Fredo undrar om vi vill komma på grillfest?" Jag nickade. "Eller Justin, Sophie. Jag kan inte fråga Alison idag igen" "Vi kan ta med henne, hon kommer ha så mycket uppmärksamhet." "Okej visst, men jag kan inte komma hem sent" "Jag lovar." Där började han knäppa på sin telefon igen. Vi hade lagt oss på varsin kudde nu eftersom han höll på med sin telefon. Jag orkade verkligen inte gå upp och jag tackade Sophie för att hon kände för att sova idag. Han la ner sin telefon igen. "Du är så fin" Jag rodnade. "Sluta säga det" "Varför?" "För jag känner mig inte det"
 
 
"Kelsey sluta. Du och Sophie är det finaste jag vet och nu när du bara ligger i min säng i underkläder är du verkligen fin" "Justin" Jag slog till honom och drog täcket över huvudet. Han skrattade och kröp under han med och drog min kropp till sig. "Jag vill inte att du säger sådär mer, det gör faktiskt ont" Jag nickade. "Bra, kom nu äter vi frukost" Han ställde sig upp. "Får jag låna en tröja?" Han nickade och gick in i sin garderob som säkert var dubbelt så stor som mitt rum. "Här" Han kastade en vit tshirt på sängen och jag satte mig upp och drog på mig den snabbt. Han gick ut ur rummet, antagligen till Sophie. Jag gick efter honom och han stog bara och kollade ner på henne. Hon måste verkligen varit trött igår. Justin började pussa på henne så hon skulle vakna och när hon gjorde det så började han gråta. Justin tog upp henne och tystnade henne i hans famn. Till slut gick vi till köket och Justin la ner henne på hennes filt. "Vad vill du ha?" "Pannkakor" Sa jag glatt. Jag satte mig med Soph på golvet medans Justin började med pannkakorna. Jag försökte få henna att sitta mot kylskåpet men hon åkte bara frammåt med sitt huvud. "Åh Soph. Du måste lära dig så vi kan få ha dig en stol när vi ska äta" Justin skrattade åt min bebis röst. Jag la ner henne igen och höll upp leksaker över henne. "Justin vi måste fixa så hon kan sitta i en stol" "Jag vet . Men hon är fortfarande liten, det kommer när det kommer" Jag nickade och la precis märkte till att hon vände sig av sig själv. "Justin kolla" Tjöt jag glatt.
 
Hon hamnade på mage och vi log stort. "Sophie, när har du lärt dig det där" Sa jag glatt. Justin fortsatte med pankakorna och jag låg framför henne på golvet. Det var skönt att se att hon gjorde framsteg. Justin stekte på ett tag så jag gick in i andra rummet och ammade henne. "Det är klart" Sa Justin när jag kom in med henne i min famn igen. "Bra" Sa jag glatt och Justin tog Sophie i sin famn medans han åt. "Så, hur gör vi ikväll då?" Undrade jag. "Ska vi ta med oss resesängen?" Undrade jag. "Är det inte för bökigt då?" Jag ryckte på axlarna. "Vi kan ju ha bilstolen, där sover hon ju hur bra som helst, sen så kommer ju alla gå runt med henne säkert" Skrattade han och jag nickade. "Kelsey" Sa han. Jag nickade. "Imorgon är min sista dag, jag åker jätte tidigt på morgonen efter" Jag gjorde en ledsen min. "Jag vet. Men vi spenderar hela dagen imorgon, jag tänkte att vi kunde gå på hockey?" Jag nickade. "Visst" log jag. "Hur länge är du borta?" "Nästan tre veckor, det blev en till konsert" Jag suckade. "Du kan ju alltid komma och hälsa på" Jag nickade. "Ashley kommer vara där hela tiden med Ryan så du har ju annat sällskap med" Jag nickade. "Vi får prata om det senare" Han nickade. Vi åt upp våra pannkakor och bytte sedan om igen för dagen. Vi åkte hem till mig fast vi behöll resesängen i bilen. "Hemma" Ropade jag. Justin bärde på Sophie och han gick in i mitt rum för att hämta blöjor och en ny pyjamas för hon lyckades kräkas på sin hon hade i morse.
 
"Ska du någonstans?" Undrade Lucas. "Ja, hem till Alfredo" "Vad händer där?" "Nae, vi ska bara ta det lugnt" "Och barnvakt till Sophie?" "Jag ska ta med henne." "Är det en så bra ide?" "Ja. Det kommer gå bra. Jag sover nog över hos Justin också eller så kommer vi hit, vi får se" Han suckade "Det finns ingenting ni kan göra åt det så sluta med ditt sura temprament." Han suckade djupt men gick där ifrån. Jag gick in på mitt rum där Justin satt och packade ner vad Sophie skulle ha med sig. "Ska du ha med dig något?" Undrade han. "Ska vi sova hos dig eller mig?" Log jag. "Vad vill du?" "Dig" Fnittrade jag. Eftersom jag redan hade tandborste och allt sånt packade jag nya kläder och en ny bikini. "Så, klar?" Undrade Justin och jag nickade. Vi gick ut till bilen och jag spände fast Sophie i sin bilstol och sen körde vi iväg till Alfredo. "Vet dom att Sophie kommer?" Undrade jag. Han nickade. "Okej vad bra" Log jag. Det tog inte dirrekt lång tid tills vi var framme. Dock var det papz utanför huset men Justin hade en nyckel så vi kunde parkera inne i garaget som tur var. Vi gick dirrekt till baksidan och Justin bärde på Sophie och jag på hennes grejer men vi lät resesängen vara kvar i bilen sålänge. "Heeeej" Sa Sammy glatt och sprang och omfam mig i en kram. Justin var redan upp på altanen och alla stog runt Sophie. Jag gick upp med Sammy efter mig och jag kramade om alla.
 
Alfredo började redan grilla och jag satt i Justins knä. "Så ni är flickvän, pojkvän?" Undrade Ryan. "Ja, hon är min flickvän" Sa Justin och vissa tjoade. "Om du vill" Viskade Justin i mitt öra. Jag nickade och bet mig i läppen samtidigt som jag rodnade. "Ryan" Jag kollade mot Ashley(b) som satt och lekte med Sophie. "Ska vi skaffa oss en liten sånhär" Jag skrattade åt Ryans blick som var oslag bar. "Inte på några år babe" Justin drog ner mig så jag verkligen låg på honom. "Är du okej?" Undrade han och jag nickade glatt. "Justin ta hand om henne, hon är en behållare" Sammy hotade Justin och jag skratta tyst. "Jag ska, Sammy" "Bra" Sa hon och jag himlade smått med ögonen. "Jb. Ska vi bada?" Undrade Ryan och Justin nickade och lyfte upp mig så han kunde ställa sig upp. "Vi med?" Undrade Ashley och jag nickade. Ashley gav Soph till Sammy så länge medans vi bytte om. "Åh vad fin badräkt eller om det är en bikini" Skrattade Ashley. "Taack, jag vet inte riktigt heller vad det är" Skrattade jag. Vi var såklart långsammere än killarna på att byta om eftersom de redan var i vattnet. Både jag och ashley stod och fegade oss vid kanten. "Kom igen babe" Sa Justin och räckte ut sina händer men jag dök i stället ner i vattnet. Det var en djup pool och det var svårt för mig att bottna vilket Justin skrattade åt.
 
Han bärde runt mig i vattnet eller så satt jag på hans rygg. "Ska vi tävla?" Undrade Ryan. Det gjorde vi så jag satte mig på Justins axlar och Ashley på Ryans. Det var svårt men jag och Justin lyckades faktiskt vinna flest gånger. Justin stog mellan mina ben och höll fast mina ben och lika så gjorde Ashley och Ryan. Efter ett tag började det bli kallt i vattnet så vi gick upp på altanen igen. "Maten är typ klar" Sa Alfredo så vi skyndade oss att byta om igen. Jag fick också hinna mata Sophie innan men det hann jag. Vi alla satt runt ett stort bord fullt med mat och jag kunde knappt vänta att börja äta. Det blev ganska tyst när alla väl började äta men det var ingen obehaglig tystnad.
  Maten var uppäten och Sophies ögonlock blev bara tyngre och tyngre. Jag placerade henne i sin babysits så hon kunde sova, sedan la jag hennes filt över så att det blev mörkt. "Justin" Sa jag när jag gick ut på altanen igen. "Sophie sover nu" han nickade och drog mig till hans knä. "Vill du åka hem till mig?" "Det spelar ingen roll" Log jag. "Säg ärligt" "Det spelar ingen roll, jag lovar" Jag kysste honom lätt och han log stort. "Vi kan åka hem och bara mysa vi två?" Undrade han och det lät väldigt lockande. Jag nickade. "Då gör vi det" Sa han och kysste mig igen.


   Postat av: Evelina

Super bra!


      Datum: 2013-05-05 Tid: 20:26:59

   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeeeer


      Datum: 2013-05-05 Tid: 21:00:31

   Postat av: Anonym

Jätte bra!


      Datum: 2013-05-05 Tid: 21:03:27

   Postat av: Anonym

Sååååååå bra. Du är så begåvad älskar din novell. Längtar tills nästa kapitel kommer!


      Datum: 2013-05-05 Tid: 21:18:03

   Postat av: Fanny

Jag hittade din novell hos en annan novellbloggare i fredags tror jag det var och din novell är jätte bra :) Meeeeeer :D


      Datum: 2013-05-05 Tid: 21:54:55

   Postat av: Anonym

Jätte bra!


      Datum: 2013-05-06 Tid: 20:07:11

   Postat av: Anna

Super bra. :)


      Datum: 2013-05-06 Tid: 20:42:56

   Postat av: Celebnovell

Aww älskar att dom bryr sig så mycket om Sophie! ♥
Jättebra! :)


      Datum: 2013-05-06 Tid: 21:29:24 URL: http://celebnovell.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback