HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 48 - Suprise

Last Chapter:
Nej då" Fnittrade hon och jag log stort. "Jag såg vad du tweeta" Fnittrade hon igen. "Jag saknar dig med" Suckade hon. Jag log. "Kom hit då" "Jag kan inte Justin. Jag måste ta hand om Soph" "Ta med henne" "Det vet du att jag inte kan" "Kan inte Alison eller Brian vara barnvakt då?" "Jag vet inte, jag tror inte det, de har varit det så mycket och jag får så dåligt samvete" Jag log snett. "Vänta lite" "Okej" Svarade hon. Jag letade efter Ashley. "Säg till att Kels ska komma" Viskade jag till henne. "Kelsey, snälla kom hit. Det är skittråkigt, jag är typ ensam, snälla snälla snälla" Jag tog åt mig luren igen. "Kanske Justin, jag måste prata med Alison, jag ringer dig senare" "Okej vi hörs babe" "Hejdå" fnittrade hon. "Hejdå" Log jag för mig själv.
 
 
 
Kelseys Perspektiv:
Jag hade somnat tidigt igår och därför glömt att ringa Justin. Alison hade gått med på att vara barnvakt så jag tänkte överaska Justin. Min telefon ringde och det var Justin. När man talar om trollen. "Hej" Svarade jag. "Hej Kels." "Förlåt, men jag somnade igår" Skrattade jag. "Det är lugnt, men pratade du med Alison och Brian" "Ja, men de går inte" Suckade jag och försökte låta ledsen. Justin blev tyst på andra sidan och jag fick genast dåligt samvete. "Justin" Sa jag eftersom han inte sa något. "Förlåt" "Säg inte förlåt, du har inget att säga förlåt för, jag såg bara fram emot ett träffa dig, det är allt" Jag log smått. "Jag med Justin, men det är två veckor, och kanske ger dom med sig snart så jag får åka" "Ja, okej" Svarade han. "Jag måste gå nu" började han. "Okej" "Hej då, puss" "Hej då Justin" Jag la på och jag tror jag aldrig haft sådant dåligt samvete. Flyget skulle gå om några timmar så jag packade det sista. Min telefon ringde igen och Alfredos namn lyste upp på telefonen. "Hallå" Svarade jag. "Hej Kelsey" "Hej Alfredo" "Jag hörde att du inte kunde komma, men det var inte riktigt därför jag ringde" Sa han. "Nehe?" Undrade jag. "Justin är jätte nere. Han har varit det hela morgonen, han har en såndär dag då han inte vill prata med någon och jag tror det blev värre nu. Han gick dirrekt in på planet utan att säga något och nu har han låst in sig på toaletten, han lyssnar inte på någon"
 
Min mage knöt i hop sig och samvetet sköljde över mig. "Alfredo, jag skulle överaska honom. Jag ska komma" "Är det sant?" Frågade han. "Ja, men säg inget till Justin" Fnittrade jag. "Nejdå, men vi flyger snart till New York det vet du va?" "Jadå, mitt flyg går om 2 timmar så jag ska åka snart." "Du kommer ju före oss då, men smsa mig så berättar jag vart du ska gå" "Okej" Log jag. "Då ses vi sen" Sa jag. "Japp, Hej då Kelsey" "Hejdå" Jag la i det sista i min väska och tog sedan med min kudde och gick ut i hallen. "Så" Ropade jag. Lucas kom ut ur sitt rum eftersom det var han som skulle skjutsa mig. "Har du allt?" Undrade han och jag nickade. Jag gick in till köket och pussade på Sophie. "Hej då" Jag kramade om Alison och Brian och gick sedan ut till hallen igen. "Redo?" Undrade Lucas och jag nickade. Han hjälpte mig med väskan till bilen och sedan åkte vi iväg. "Vill du att jag ska följa med in, hittar du?" Undrade han. "Jag hittar" "Okej, ha det så kul och ring om det händer något" "Jag lovar, hejdå" Jag kramade om honom och steg sedan ut ur bilen och tog min väska. Jag vinkade åt Lucas och gick in i flygplatsen. Det var hur många tavlor som helst men till sist så hittade jag vart min gate skulle vara så jag kunde checka in mina saker. Dock fick jag gå en bit men det gick bra. Jag var inte jätte van vid flygplatser, men det var bra skyltat och man kunde alltid fråga någon. Jag ställde mig i kön till gaten och det tog inte jätte lång tid så snart var jag påväg genom alla säkerhets kontroller och ännu snarare satt jag på flyget.
 
Planet landade äntligen och Alfredo hade sagt hur jag skulle gå. Jag skulle inte ta mig hela vägen på grund av vakter så han skulle komma och hämta mig när de landade om ungefär tjugo minuter. Det tog lång tid att ta mig till stället eftersom det var på typ andra sidan. En vakt stoppade mig och där fick jag vänta. Det dröjde inte mer en några minuter tills jag såg Alfredo. Han vinkade åt vakten och pekade så att jag fick komma ut. Vakten log mot mig. "Justin vägrar komma ut från planet" Sa Alfredo. Jag nickade. Jag kramade om Pattie som kom mot mig och hon nickade mot trappan och jag steg upp för den. Justin satt med ansiktet i sina händer. "Jag sa att jag inte ville prata med någon" Jag svalde. "Kanske mig?" Jag log stort. Han for upp med sitt huvud. "Det här händer inte" Han ställde sig upp fort och gick emot mig och tryckte sina läppar mot mina. Jag besvarade kyssen. "Vad gör du här?" "Hälsar på min pojkvän" "Jag är så glad att se dig, du fattar inte" Han kramade om mig och jag log stort. "Jag med Justin" Jag tog hans hand och vi gick ut och möttes av stora leenden. Pattie knäppte ett kort på oss och sedan satte vi oss i bilen som skulle ta oss till hotellet. Jag låg i Justins knä under hela bilresan. "Varför ville du inte prata med någon?" Undrade jag. "För att jag var nere, och aah. Jag får såna dagar ibland, när man läser hat och allt sånt där. Sen när du inte kunde komma så blev allt sämre" Jag log snett. "Jag hade jätte dåligt samvete" Justin skrattade. "Men du kom ju till slut" Jag nickade glatt.
 
Bilen tog oss till hotellet och det var fullt med fans utanför. Justin gick först med Mosche och jag kom en stund efter med Kenny som hjälpte oss andra in. Pattie och Scooter stog i receptionen och fixade med rummen och Pattie kom snart med rums nycklar. "Eftersom vi inte visste att du skulle komma, men du sover väl ändå i samma rum som Justin?" Jag fnissade och nickade. Justin tog min hand och vi åkte upp i en egen hiss. "Vad många våningar, oh herre" Klagade jag och han skrattade. "Högst upp" Jag kollade chockat på honom. "Utsikten är fin" Sa han och jag himlade med ögonen. "Jag kommer att få svindel" Han skrattade och skakade på huvudet. "Nej då." Det tog faktiskt lång tid att åka upp men tillslut plingade det till och det var våran våning - högst upp. Rummen var nästan utanför hissen så det gick fort med att komma in. "Justin har du hyrt en hel svit? och du skulle vara själv i den först?" Han skrattade. "Ja" "Vilket slöseri" Han skakade på huvudet åt min komentar. "Någon gång ska vi sova i ett enkelrum" Sa jag och han skrattade och drog in mig i hans omfamning. "Jag har saknat dig" Han kysste mig lätt. "Har saknat dig meed" "Jag vet" Jag skrattade. "Fast vem var det som inte ville prata med någon eftersom personen saknade en annan person väldigt mycket?" "Jaja" Jag skrattade igen och kysste honom. Han besvarade den och begärde om tillstånd med hans tunga för att möta min. Han lyfte upp mig och kramade mig mot hans kropp. Men vi var strax tvugna att avsluta så vi kunde andas.
 
"Babe du behöver inte göra dig iordning" Han kramade mig bakifrån när jag grävde i resväskan. "Jo, ,det behöver jag. Jag ser ut som skit" Han fnös åt mig. "Du ser aldrig ut som skit, sluta säga så" Jag himlade med ögonen och tog med mig kläder in på toaletten för att byta om och samt sminka mig och fixa håret. Justin knackade på några gånger men jag ignorerade det så jag kunde bli klar. Till slut blev jag klar, i tid dessutom. "Är du sur?" Flinade Justin när jag kom ut. "Nej" Sa jag. Han skrattade. "Du ser lite sur ut" Skojade han och då fick han mig ju självklart att le. Han böjde sig ner och kysste mig innan jag satte på mig Alisons Jeffrey Campell som jag lånat. Justin och jag gick hand i hand ner till lobbyn och där mötte Kenny och Mosche. Det var ännu mer proppat med Papz och fans utanför. Vi skulle bara till andra sidan vägen men det var inte särskilt lätt att ta sig dit med allt knuffandes men Justin höll min hand hårt hela vägen. Alla satt i resturangen när vi kom så vi började beställa dirrekt. Som jag trodde var maten fantastisk och smakade utsökt. Men man märkte på alla att man hade flygit och alla var trötta. Det dröjde inte länge förns vi var tillbaka till hotellet och inne på våra rum igen. Både jag och Justin bytte om dirrekt och jag kröp upp till honom efter jag var klar. "Du, lova att inte bli galen nu" Jag kollade chockat på honom. "Tror du att vi alltså, kommer ha sex igen, snart?" "Justin!" Jag blev illröd och slet mig från hans gräpp. Han små flina åt min reaktion men drog in mig i hans famn igen. "Förlåt för jag tog upp det, men det måstes göra någon gång" "Jag vet inte, inte än i alla fall" Han nickade. "Det är lugnt jag ville bara fråga" Jag nickade. "Får jag fråga dig en sak nu?" Han nickade igen. "När var senaste gången du hade det?"
 
Kommentera =)


   Postat av: Anna

Jätte bra. :)


      Datum: 2013-05-13 Tid: 19:40:34

   Postat av: Celebnovell

Blev så generad när Justin frågade om de skulle ha sex igen, haha!
Jättebra! :)♥


      Datum: 2013-05-13 Tid: 20:39:57 URL: http://celebnovell.blogg.se

   Postat av: Evelina

Ahh! Både älskar och hatar slutet! Älskar det för det är super spännande och hatar det för jag måste vänta tills nästa kapitel för att se vad Justin svarar...
Men som vanligt skriver duett super bra kapitel! Älskar novellen!!


      Datum: 2013-05-13 Tid: 20:43:28

   Postat av: Anonym

Meeeeeeeeeeeeeeeeeer


      Datum: 2013-05-13 Tid: 22:01:47

   Postat av: Lovisa

Jättebra som vanligt!:D

hehe en fråga bara.. om du ska göra en till novell efter denna (som jag verkligen hoppas att du gör!) kan inte Miranda Kerr spela huvudperson då, lite tidigt att fråga men aa..:)


      Datum: 2013-05-14 Tid: 19:12:12

   Postat av: Sofia

Jättebra (som vanligt)!!! Du är helt AWESOME!!!! Du måste berätta vart du har lärt dig att skriva så*PIP* bra och hur du kommer på allt! Jag ÄLSKAR verkligen dina noveller. Du är bara bäst!

PS. Inte för att stressa dig eller något, men när kommer nästa del?


      Datum: 2013-05-15 Tid: 19:49:49

   Postat av: Anonym

det finns inga ord fraör denna novell,den är så jävla bra ;) <3


      Datum: 2013-05-15 Tid: 21:06:17

   Postat av: Anonym

Meeeeeer jättebra!!


      Datum: 2013-05-15 Tid: 22:45:15

   Postat av: Agi

Skiit bra :D haha jutsin vad ska du nu svara! :D


      Datum: 2013-05-16 Tid: 20:20:34

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback