HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter Eight


Last Chapter:
" Ska vi bege oss hemmåt?" Frågade Ryan. " Visste men måste bara få ta ett kort på er först" Sa jag. " Elin kysste Ryan på kinden när jag tog kortet. Vi alla skulle sova hemma hos honom också hade vi bestämt.
Jag gick hem med Eli och hämtade sov grejer för hon hade inte heller några så hon fick låna av mig sen gick vi vidare till Ryan. Vi gjorde oss i ordning och la oss på våra madrasser och pratade.

                                                   

" Okej du tar Chaz o Ryan och jag tar Justin." Viskade jag till Elin. Vi hade bestämt att vi skulle väcka dem med att hälla vatten på dem. " 1,2,3" o så släppte vi vattnet på dem. " AAAAAAHHHH" skrek alla tre och vi stog och as garva. "JÄVLA TJEJER" Sa Chaz "Nu du" Sa Justin mot mig. "NEJ sluta" sa jag och sprang ner till nedervåningen.
" SLUTA JUSTIN" " Aldrig" sa han och fortsatte jaga mig. " Justin snälla sluta, ELIIIIIIN" "AAAAH" hörde jag från övervåningen jag antog att hon också hade det svårt där uppe. Justin fick tag i mig och drog ner mig till golvet och börja kittla mig. " Sluuta Justin hahahahh" "Säg, Förlåt världens bästa Justin" "Aldrig" Sa jag och fortsatte och försöka ta mig loss. " Du vet Felicia du kommer inte komma loss." "Joooo, Okej förlåt justin" "världens bästa... då" sa han
"Förlåt Världens bästa Justin" sa jag muttrande "Så ska det låta." "Och tack för att jag blev blöt" SA jag surt.
" Så lite så" Sa han och blinkade.

Vi gick upp på övervåningen, och där låg en genomblöt Elin. " Snyggt Elin" Skrattade Justin. Hon blängde bara på honom. Efter frukosten bestämde vi oss för att gå hem till var och en för att byta om och fräscha till sig lite.
Jag hade ingen aning vad vi skulle göra idag, men det var ett senare problem.
" Ah hej då då" Sa jag och gick ut från dörren. Jag gick in i mitt hus och upp på mitt rum utan att hälsa på någon det var jag för trött för. Jag gick dirrekt in i duschen och dushade av mig länge. Jag älskar när det varma vattnet bara rinner ner för kroppen. Jag kan seriöst stå där så länge som helst. Men det som är allra skönast är ju och bada bubbelbad.

Du kan komma över till Ryan sen, Chaz,Justin, och hans flickvän är med här!
xx. Elin

Okej :)
xx. Felicia.

Jag fixade mig lite lätt och tog på mig ett par shorts och ett pösigt linne som var magtröja så min navelpiercing syndes. Sen satte jag på mig mina vita höga converse och gick över till Ryan.
"Heej" Sa jag och krama om Elin som tydligen öppna.
"Heej alla" Sa jag när jag kom in i vardagsrummet. Alla svarade någon hej hälsning förutom Selena, som jag sen gick fram och hälsade på. " Så vad gör vi?" Frågade Chaz " Jag vet inte" Sa jag " Sanning eller konka?" Fråga Chaz " Alla nickade lite, vad fanns det annars och göra? Chaz gick och hämta en flaska och vi satte oss i en ring.
Den snurrade först på Elin, hon tog konka och fick kyssa Ryan. Himla söta är dem. Nu hamna flaskan på Chaz, "Chaz pussa Justin på munnen" "Euw, varför jag" Sa Justin. " Gört bara" Sa Elin och vi alla satt och garva förutom dem och Selena. Nu snurra Chaz flaskan och den hamna på Justin. " Justin kyss den snyggaste tjejen." "Öhm." Sa han. " Selena, jag älskar dig men, Felicia du är grymt snygg" "Öh va?" Frågade Selena spydigt.
Justin kom fram till mig och gav mig en lätt puss på munnen. Det var bra att det inte var något mer då hade väl Selena gått i taket.  Efter vi hållt på med leken ett tag blev det tråkigt så jag gick in i köket för att hämta dricka, och Justin kom tydligen efter. "Justin, varför kunde du inte bara ljugit, hon blev ju ledsen fattar du väl?" Frågade jag "men jag kan inte ljuga" "Aja," Sa jag och ställde mitt glas i diskmaskinen och gick ut till dom andra.


Justins Perspektiv:
När klockan var runt 9 på kvällen bestämde vi oss för att "gå skilda vägar" Så jag och Selena åkte till hennes hotell. När vi var framme gick vi trötta in på rummet. "Baby, varför var du så tjurig hos Ryan?" "Jag var inte tjurig, jag var ledsen att du tyckte att hon den där var snyggare en jag" Sa hon och log snett. "Baby, du tycker ju säkert en massor är snyggare än jag, men det är dig jag älskar" "Är du säker?" "Ja" Sa jag och drog in henne i en kram och kysste henne på munnen. "Älskar dig Biebes" "Älskar dig med Shawty."

Jag gick in i duschen och tog en dusch, ibland undrar jag om det är meningen att jag och Selena ska vara för evigt, eller om det kommer vara någon annan, visst för någon månad sen var allting verkligen perfekt mellan oss, visst är det inte så längre, vi hinner knappast träffa varandra, men vi gör såklart allt vi kan.

" Justin?" "Ja?" Svara jag när jag satt i soffan. "Jo, jag tycker inte om att du är med den där Felicia..."
" Du styr väl inte vad jag vill, Snälla det är mina vänner och inget annat, du behöver inte störa dig på den där lilla pussen vi knappast nuddade våra läppar" "Men ändå, man ser hur du kollar på henne.." "Snälla sluta Selena." "Nej inte förens du slutar att vara med henne" "Selena, Jag har umågtts med henne i en vecka, jag ska vara här i ca en månad till, jag måste få umgås med mina vänner när jag äntligen har ledigt." "Ja men varför henne?"
"För hon kanske är min vän?" "Okej, välj mig eller henne"



   Postat av: nour

MOGET AV SELENA ASSÅ:@


      Datum: 2011-12-20 Tid: 19:17:22 URL: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

   Postat av: Felizia

Asså Selena...........

Grymt bra kapitel! :D


      Datum: 2011-12-20 Tid: 21:04:42 URL: http://onlyfellie.blogg.se/

   Postat av: elena

super bra


      Datum: 2011-12-22 Tid: 22:25:46

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback