HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter four - Del 2

Last Chapter:
"Så Justin detta är då Felicia Stanford, och detta Felicia är Justin Bieber."
Vi sa hej till varandra det var en liten pinsam tystnat om man säger så.


r
Felicias Perspektiv:
Varför var jag äns kvar här när jag ska träffa Corey om en halvtimme? Vi hade inte gjort alls mycket typ kollat på film hemma hos Ryan. " Jag måste gå" Sa jag och lyfte på baken från soffan. "Okej hejdå, om vi inte ses i morgon ses vi i skolan på måndag" Sa Ryan och krama mig hej då vid dörren. Sen gick jag hem, det var inte dirrekt långt i från han bodde. Jag gick in i huset, ingen hemma, mina föräldrar jobbar jämt, tänkte jag för mig själv.
Jag slängde mig i soffan och kollade på mobilen, jag hade fått ett sms från Corey där det stod:

Hey Cuite, Vill du bara ta en chill kväll hemma hos mig?

Jag svarade med ett enkelt "det blir bra"  Han skulle komma och hämta mig om en kvart men jag orkade inte fixa mig, jag började gilla killen men... Det där Ryan sa, jag hoppas att det inte är sant, men om det är sant själklart blir jag ju ledsen. Jag låg kvar i soffan tills det ringde på dörren, jag öppnade och ja det var han, vem skulle det annars vara?
" Hej Snygging" "Hej hej" log jag. Vi hoppade in i hans bil, den var inte ful men inte jätte fin heller.
" Så Felicia Stanford detta är mitt hus" "Väldigt fint" Sa jag. Vi gick in i köket och han började fiffla med något i kylskåpet. " Vill du ha något att äta?" " Visst, var är dina föräldrar?" "Dem är borta i Egypten i en vecka, men jag palla inte följa med.." " Aha." Han tog fram köttfärs och stekte på det, sen tog han fram pita bröd för vi skulle tydligen äta tacos. Jag fick äran att skära grönsakerna. " Så ta för dig" Sa han när maten var klar och vi satt vid mat bordet.
Riktigt mysigt om jag får säga det själv.

" Så kan jag fråga dig en sak?" "Visst" " Jo, jag snackade med Ryan, han  undrade vem det var jag skulle vara med.." Och jag fortsatte hela berättelsen, han sa att det inte var sant och han och Ryan aldrig riktigt kommit överens så att det var därför att han hade sagt så. Jag vet inte vem jag ska tro på. Men just nu struntar jag i det.

" Såååå, Skräckis eller Romantisk?" Frågade han " Spelar ingen roll" "Okej då tar vi skräck.." "Jag kommer vara livrädd bara så du vet" " Äsch du vet jag finns ju här" Jag slog till honom lite löst i magen med mina fingrar.

Filmen vi såg var inte särkilt bra, det ända jag koncentrerade mig på var hans betryggande hand som låg över min axel. Jag blev alldeldes pirrig och blev varm i hela kroppen. Jag gillade den känslan, jag tror jag håller på att bli riktigt kär i denna grabb. Eftertexterna rullade på filmen och jag låg med mitt huvud på hans bröstkorg och han hade sin andra hand på mitt lår. Jag kände mig trygg,glad,generad alla möjliga känslor men det var bara bra känslor.

" Du" började han " Ja" "Jag tror jag börjar gilla dig." " Jag tror detsamma om att att" Jag hann inte säga eller skämma bort mig för äns han tryckte sina mysiga läppar mot mina. Han slutade och kollade in i mina ögon sen så kysste han mig igen och kyssen övergick till hångel och våra tungor lekte med varandra. Han tog tag i mig och la mig ner på rygg och han la sig över och fortsatte hångla. Han drog av mig min tröja och började kyssa min hals. Jag kunde inte säga att det inte var skönt med det var alldeldes för tidigt.

" Förlåt men jag vet vart detta kommer leda och ja vi har inte känt varandra så länge och ja du vet." "Jag håller med" Sa han och pussade mig på kinden.

Senare följde han mig till dörren, inte hans dörr utan min, han pussade mig återigen på kinden och sedan gick jag in i huset med fjälirar i magen.


   Postat av: Anonym

more!!:D


      Datum: 2011-12-15 Tid: 20:01:27

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback