HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter forty

Last Chapter:
"Vilken dag, jag går med och lägger mig" Sa jag och gäspade även fast klockan var typ åtta, men just nu kändes det som jag behövde sömn. Jag kramade om alla förutom Justin för honom fick jag en lätt puss på munnen. Det är alltid samma känsla att det pirrar i hela kroppen och jag kan inte sluta le.
Jag vaknade på natten av att Justin la sig brevid mig, men jag orkade inte bry mig så jag lät honom.

Tumblr_lyf92vnr6m1r1fm5uo1_500_large 

Jag vaknade av mig själv denna morgon, det kanske inte var så konstigt eftersom jag somna runt åtta i går kväll men ändå. Jag försökte gå ut ur sängen men det gick inte så bra eftersom Justin vaknade. "Hej beautiful" Sa han med sin heta morgon röst och kollade på mig sådär bara han kan. "Sluta" Sa jag, "Med vad?" "Att kolla på mig så där, jag blir helt knä svag, jag kan inte ens bete mig normalt" Han började flina och pussade mig på kinden.
"Vad gör du ska du gå upp nu, klockan är nio, du brukar gå upp vid typ elva tolv?" Frågade jag förvirrat.
"Är van nu har fått gått upp tidigt nu på turnen" Sa han och jag nickade och log lite.
Det är ganska konstigt att jag står och pratar med min livs kärlek, han gjorde så jag mådde så himla dåligt, men jag gjorde väl det med, jag svarade inte när han ringde för han ville säga förlåt, jag släppte inte in honom i mitt liv i gen, desutom sa jag inte att jag är gravid, så vi båda har väl gjort varandra illa. 

 
"Jag har saknat dig så sjukt mycket" Sa han helt plötsligt när vi låg och kollade in i varandras ögon. "Jag  har saknat dig med, det har inte gått en dag utan jag tänkt på dig ska du veta" Sa jag och han log och han kysst mig på munnen, hårt men ändå så himla passionerat jag besvarade med allt jag kunde.
"Jag har fortfaranda samma känsla i kroppen om inte mer när jag får röra vid dig, kyssa dig, eller om du bara kollar på mig, du skulle kunna få mig att göra vad som helst och jag skulle gå med på det." "Jasså, det ska jag minsann utnyttja" Sa jag och skrattade lite vilket han med gjorde.
"Jag är verkligen så kär i dig Felicia, jag har varit det hela tiden, det vet du va?" Sa han och jag nickade.
"Jag är kär i dig med" Sa jag och han log som ett sött litet fån.

Jag reste mig upp men blev snabbt nerdragen i gen. "Hey, vad gör du?" Frågade jag. "Vart ska du, du ska ligga kvar" Sa han. "Ska hämta Mason" Sa jag och försökte ta mig upp igen, men jag fick så ont i magen så jag var tvungen att sätta mig ner igen. "Gör det ont?" Frågade han. "mmh" Sa jag bara. Han pussade mig på hjässan och gick ut från rummet. Jag visste inte vad han skulle göra men jag antog att han skulle hämta Mason åt mig.

Men jag hade fel för när jag kom ut i köket så satt han och matade Mason. "Du behövde inte göra det där" Sa jag och log. "Nae jag vet, men jag ville" "Tack i alla fall" "Så lite så" Sa han och mötte min blick och vi log.
"Ah, så turdruvorna är vakna" Sa Ryan när han kom ut i köket. "Ha-ha jätte kul Ryan" Sa jag sarkastikt.
"Hur länge stannar du i lägenheten Justin?" Frågade han. "Tills jag får tillbaka min tjej hem" Sa han och kollade på mig och jag började att rodna lite lätt.

"Se till att följa med honom fort" Sa Ryan och kollade på mig. "Vill du inte ha oss här längre" Sa jag dock lite på skoj. "Det är inte det, men vi var två från början, nu är vi fem det är lite så här" "Jag förstår, jag kan flytta tillbaka till Mamma och Pappa det är inget problem" Sa jag och kollade ner i marken, jag ville inte möta Justins blick för jag ville veta om han var seriös med vårat förhållande innan jag släppte in honom helt i mitt liv igen, och då kan jag flytta i hop med honom igen.



   Postat av: Felizia

Superbra! :D


      Datum: 2012-01-29 Tid: 00:22:54 URL: http://onlyfellie.blogg.se/

   Postat av: Lisa

Jättebra :)


      Datum: 2012-01-29 Tid: 00:27:05

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback