HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 37 - wake up, please?.

Last Chapter:
 Mitt huvud sjönk snart ner i mina händer och jag kände hur mina tårar snart började rinna ner för mina kinder igen, fan. Om jag skulle förlora Ally visste jag inte vad jag skulle göra, det skulle vara det allra värsta som någonsin skulle kunnat hända. "Justin" Hörde jag en svag röst viska. Jag kollade upp och möttes Amandas blick och hon nickade mot dörren. Där stog doktorn. "Mr.Bieber jag har fått svaren på Alyssa Somers."
 
"Berätta för mig då" Sa jag en smått irriterat. "Alyssa, har varit med om en kraftig smäll och skadat sig mycket utåt. Hennes hjärna funkar dock väldigt bra, och hon ligger i koma i det här laget, det finns inget mer vi kan göra Mr.Bieber, allt hänger på Alyssa vid detta laget, om hon är stark nog eller inte, eftersom hennes hjärna funkar bra, så finns det möjlighet att hon kan höra, Så om du vill, kan du gå in, och prata med henne." Sa han och jag kände smått hur jag blev helt yr. Koma?. KOMA?. "Hennes familj är på väg, jag ringde de förut" Sa han och sen gick iväg. Jag svalde högt. Klockan var nästan fem på morgonen, och konstigt nog var jag faktiskt inte speciellt trött. "Jag går in" Sa jag till Issa och Amanda. De nickade. Jag bestämde mig för att gå in. Jag öppnade dörren och såg henne ligga där, alldeldes fridfull och inte rörde en min.
 
Det gjorde ont i mig och se att hon hade en slang som hjälpte henne och andas. Dropp hade hon också så hon kunde få vätska i sig. Jag svalde hårt, jag tog en pall och satte mig brevid henne. "Alyssa, Doktorn sa att du kanske kunde höra mig så, ja, det känns dock väldigt konstigt att prata med dig, och du inte svarar tillbaka." Jag kände hur en tår lämnade mitt öga och föll ner på min kind. "Alyssa snälla förlåt för att jag överreagerade hemma hos mig tidigare idag,och snälla lämna mig inte, jag ber dig. Jag älskar dig så himla mycket, om du bara visste hur mycket, jag har väntat på dig i flera år. Jag älskar dig. Alyssa, snälla vakna?" Jag tog tag i hennes hand  och smekte den lätt. "Jag lämnar dig inte, du är min största kärlek Ally, Jag klarar mig inte utan dig. Du måste komma tillbaka, jag vet att du är stark nog" Där brast det. tårar rann ner från mina kinder och jag bara kollade på henne.
 
*
 
"Justin" Jag kollade bak där stod Amanda. "Maria, Michael, Chaz är här" Jag svalde högt och nickade. Jag kysste Ally på pannan och gick ut, och var beredd på en rejäl utskällning. Jag gick ut ur rummet och Maria mötte mig förvånande i en kram. "Jag hör hört hur allt gick till, jag är inte arg på dig" Jag kramade om henne och sen gick jag och kramade Chaz, vi grät.
 
Alyssas Perspektiv: 1 Månad senare.
 
Jag hade hört allt. Allt folk hade sagt. Justin förklarade hans kärlek för mig varje dag. Jag ville bara vakna upp och kyssa honom, men något gav mig motsånd till att inte göra det. Emma hade också varit här, Alfredo. Alla hade varit här, Jason också. Justin hade åkt i väg på sin inspelning en dag senare, det hade han fått också. Det kändes som man slog upp ögonen men det vita ljuset jag såg, var inte något vanligt vitt ljus det var något helt annat.
 
  
 


   Postat av: Anonym

Bra


      Datum: 2012-07-18 Tid: 10:03:12

   Postat av: Alina

Så illa? 1 månad?


      Datum: 2012-07-18 Tid: 14:12:55 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

   Postat av: Alina

Så illa? 1 månad?

Svar: Va?. Jag förstår inte?. :)
justajbnovel.blogg.se


      Datum: 2012-07-18 Tid: 14:12:56 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

   Postat av: Anna

Jätte bra!:)


      Datum: 2012-07-18 Tid: 15:22:35

   Postat av: Annie

Jättebra!


      Datum: 2012-07-18 Tid: 16:17:41

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-07-18 Tid: 20:00:34 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Alina

Jag menade Alyssa, är det så illa att hon ligger i koma 1 månad? :)


      Datum: 2012-07-18 Tid: 21:15:10 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback