HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 17 - Kiss Cam.

Last Chapter:
"Jag klarar mig." "Justin, sluta" Sa jag. "Låt mig hålla om dig då?" Sa han. "Okej, men bara för att det blir varmare." "Mm" Sa han och drog mig intill honom och han la armen om mig och tryckte mig emot honom. Av någon konstig anledning så blev det varmare.
när jag var nära på att falla i sömn så sa Justin något som fick mig chockad. Han trodde jag sov. "Om du bara visste hur mycket jag gillar dig, men jag skulle aldrig kunna säga det till dig."

 

Konstigt nog vaknade jag skönare än vad jag trodde jag skulle göra. Jag satte mig upp och insåg att jag inte låg på den kalla marken utan i en säng, min säng faktiskt. Jag gnuggade mig i ögonen och fick se Justin sova på soffan lite längre bort. Innan jag väckte honom passade jag på att ta ett kort på honom. "Justin" Sa jag och viskade högt. Jag buffade på honom och han kvicknade till. "Vva?" Frågade han trött. "Hur kom vi hit?" Frågade jag. "När klockan var ungefär sex på morgonen så hade det blivit ljust så jag bärde upp dig i min famn och sen när jag hade gått lite så hörde jag folk ropa på oss, och då sprang jag med dig i min famn till ljudet och där var Kenny, min mamma, Maria, Chaz, osv. De körde hem oss sen bärde jag in dig här" Sa han. "Tack" Log jag.

"Lugnt" Svarade han. Jag visste inte om jag skulle ta upp det han sa i går, men det fick nog vänta lite. Han gillade mig?. Hur, som en kompis, eller som mer?. Jag visste inte riktigt hur jag skulle kunna tyda det han sa. Den andra grejen är att jag blivit annorlunda i hans närhet nu. Det skedde igår på något sätt. Förut avskydde jag hans närhet, men nu så är det liksom okej. Missförstå mig inte, jag är inte kär. Det bara känns okej, att ha honom nära.

"Men jag ska nog dra hem nu" Sa han sedan och bröt tystnaden. Jag nickade. "Vill du ha frukost eller något?" Frågade jag och kliade mig i nacken. "Nej tack" Sa han. "Okej" Svarade jag. Jag följde honom ner till dörren vi log mot varandra innan jag stängde dörren. Jag gick in i köket där Chaz satt med ett flin på läpparna. "Vad?" Frågade jag. "Ingeenting" svarade han. "Vi gjorde inget om det är de du tror" Svarade jag. "Som om du skulle erkänna om ni gjorde något då" Sa han och jag suckade. "Chaz vi gjorde inget, vi gick vilse i en jävla skog det är allt och sen sov han på soffan" Sa jag trött. Han skrattade och jag skakade på huvudet och gick och  tog mig ett glas Juice.

"Föresten vi ska på basket match sen, du jag, Justin och Ryan, vi stter längst fram, och du hänger med väl?" Frågade han. "Har jag något val?" frågade jag med ett flin. "knappt" sa han och jag skrattade.
"Men jag går upp och duschar" Sa jag och han nickade. Jag ställde glaset i diskmaskinen och gick upp på mitt rum jag tog med mig klläder in i badrummet och jag steg in i duschen. Jag gjorde allt det välbehövliga och gick sedan ut. Torkade mig och bytte om till nya fräsha kläder. 

Jag bestämde mig sedan för att berätta att jag visste om vad han hade sagt, jag skulle göra det efter basketmatchen. Jag kom sedan på attt jag inte pratat med Emma på sistone så jag slog in hennes nummer och ringde henne.  "Hallå det är Emma." "Hej det är din bästa vään" Svarade jag. "Heeej Ally, du fattar inte hur mycket jag saknar diiig" "När kommer du hem igentligen?" Frågade jag. "Jag vet inte, jag är fast här verkar det som men vet du, jag har hittat typ värlllldens snyggaste kille" Sa hon och jag skrattade åt henne. "Så hur har det gått med Biebster då?" Frågade hon. "Alltså jag vet inte, vi gick vilse i en skog i natt för vi var en deal att han ska försöka göra så att jag blir kär i honom på en vecka, så jag måste vara med honom varje dag nu, och ja snart ska jag på basket match" Svarade jag och hon skratta. "Du han kommer nog lyckas" "EEMMMA Sluta" utbrast jag.

"Ae jag skoja bara" skrattade hon. "men vet du vad han sa till mig?" Frågade jag. "NAE SÄG" Sa hon. "Han sa att han gillade mig när han trodde att jag sov" Sa jag lite tyst. "Seeriöst, the biebster?. Omgood" sa hon och jag skrattade åt henne.

*

Vi pratade i timmar och det måste nog blivit vääääldigt dyrt. Snart var klockan fem och det var dags att åka. Jag sminkade mig i en halvtimme sen gick jag ner till nedervåningen där Chaz stog och tog på sig skor. Jag satte på mig mina och gick ut ur huset där Justin satt i förarsätet och ryan där fram. Vi hoppade in där bak. "Hejsan Allllyyy" Sa Ryan och jag kollade oförstående på honom. "Hörde att du och Bieber här hade en romantisk natt?" Sa han och vickade på ögonbrynen. "Romantisk vet jag inte" flina jag och han skrattade. Vi körde mot arenan och det var kaos utanför. Lyckligtvis hade Justin fixat så vi fick gå in bakvägen så det gick bra. Vi satt verkligen längst fram.

Matchen flöt på och snart var det paus. Låten Kiss me började spelas och det var dags för kiss cam. Ett jätte gamalt par kysstes vilt och jag garvade åt det. ett par unga lystes upp och det kysstes med. Det höll på så ett tag tills. Justin och jag lyses upp på skrämen. Jag kollade chockat upp mot skärmen.



Justin kysste mig till slut på kinden och folk buade. Kisscamen fortsatte med två killar. De kollade äcklat på varandra och den ena kysste den andras hand i stället. Den fortsatte och Chaz viskade något ohörbart till mig. "Vad sa du?" Frågade jag. "Du skulle ju kysst honom." Sa han. "ha-ha" Sa jag och nu såg jag oss på bild, igen. Jag kollade ännu en gång chockat på skärmen. "Kiss,kiss" ropades ut. Justin la en arm runt mig och vi kysstes snabbt. Jag blev grymt generad och la huvudet på hans axel.  

JELENA.




OMG THEY KISSED. Fassst det var ju i Kiss cam.... Hur kommer justin reagera när han får veta på att hon hörde vad hon sa?... KOMENTERA PEEPs, såååå möjligen kanske kommer det ett till today.


   Postat av: Sandra

Men snälla nån.. MEEER NUUU!! :D:D:D:D:D:D


      Datum: 2012-06-15 Tid: 19:26:58

   Postat av: Alina

Gud det är ju jättebra!

Även om det var en snabb så tror jag att båda tyckte om den.

Och Justin kmr säkert erkänna sen när han får reda på att hon hörde


      Datum: 2012-06-15 Tid: 19:49:13 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/

   Postat av: Sara

Haha kiss cam!:D


      Datum: 2012-06-15 Tid: 20:16:39

   Postat av: Annie

Jättebra!!!!!! :D<3


      Datum: 2012-06-15 Tid: 20:22:12

   Postat av: Anna

Jätte bra!


      Datum: 2012-06-15 Tid: 20:52:30

   Postat av: Bella yao ;)

grymt bra :)


      Datum: 2012-06-15 Tid: 21:44:19

   Postat av: Becka

Grymt bra!


      Datum: 2012-06-16 Tid: 14:59:16 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Hanna

Grymt bra.

gör så det inte går för fort bara att de bara bli tillsammans helt plötsligt. Det händer typ på alla efter det typ 20 kapitlet är de tillsammans bara sådär :/ inget hat här eller så du är grym på att skriva :P


      Datum: 2012-06-17 Tid: 14:01:35

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback