HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 22 - Just one thing to do.

Last Chapter:
 
För att skoja med henne skvätte jag vatten på henne. Jag gjorde om det. "Heeey" Skrattade hon. Jag skrattade åt henne och sen började hon skvätta på mig. Jag sprang i väg med henne efter mig. Jag skrattade och hon med. Hennes skratt var som ett vackert kling i mina öron och det bästa var när jag fick henne att skratta. "Ajj" gav hon i från sig. Jag vände mig om och fick se henne ligga på marken
 
"ALLY" Ropade jag. "Vad hände?" Frågade jag när jag sprang fram till henne. "Inget" Sa hon och grimaserade för att det gjorde ont. "Var inte dum, vad gjorde du?" Frågade jag. "Jag trampade bara snett" sa hon. "Kom, jag hjälper dig upp" Sa jag. "Ajj" Sa hon när hon försökte stödja på hennes fot. "Ska jag bära dig?" Frågade jag. "Nej Bieber, det behöver du inte" sa hon. "Kom igen," Sa jag och hon suckade. Jag bärde upp henne i min famn och gick tillbaka till solstolarna.
 
*
 
"Emma och Alfredo är här om en minut, fick ett sms" Sa hon och jag nickade. Jag vet inte riktigt om jag ville att de skulle komma just då, jag ville vara mer ensam med Ally. Snart kom Alfredo och Emma ner till oss hand i hand. "Heej" Sa de. "Hejhej" Svarade vi. "Vad har ni gjort då?" Frågade de. "Inte så mycket, fast Ally skada foten" Sa jag. "Va, hur är det?" Frågade Emma. "Det är lugnt nu, det gör inte ont längre" Sa hon. "Okej bra" Sa Emma. "Ska vi gå och prata lite, vi har inte setts på eviiiigheter" Sa Emma. "Jo, visst" Sa Ally och båda två gick i väg.
 
Allyssas Perspektiv;
 
"Jag tror inte jag fattat att du är här" Sa jag till Emma och hon skrattade. "Jo jag vet det är ganska sjukt faktiskt" Sa hon och jag instämde. "Så, Justin?" Frågade Emma. "Äsch sluta" Sa jag. "Ally jag känner dig, tro mig, ni kommer sluta tillsamans" "Sluta emmaaa" Sa jag och slog henen löst på armen. "Men Ally jag är seriöst väldigt seriös nu, jag ser på dig, du gillar honom, det är bara att du inte vill veta om det själv, jag vet vad du sagt till Justin att du känner något och att du inte  vet vad det är, men om det är något så vill du inte även vara i ett förhållande" "Vart har du hört det?" Frågade jag. "Alfredo" Sa hon och jag suckade.
 
"Ally, du gillar honom du kan inte säga att du inte gör det, visst du har nyss kommit ut från ett förhållande, och det har hänt dig en väldigt mycket konstigt med dig den senaste tiden, tror du inte att det är bra att ha någon där, någon som älskar dig, någon som du älskar, kom igen Ally, varför vill du inte vara i ett förhållande?" Frågade hon. "Jag vet inte, jag är rädd" Sa jag. "Rädd för vad?" Frågade hon. "Att bli sårad, som jag blev med James, jag orkar inte mer tårar Emma, jag orkar inte" "Du måste försöka, du måste våga, Justin kommer inte att såra dig Ally" Sa hon. "Men tänk om" "Men tänk om inte" Sa hon. Hon, eller bara kanske så hade hon rätt. Var jag kär i Justin?. Det fanns bara ett sätt att ta reda på det och det skulle hända precis nu.
 
KOMENTERA! :)
Vad ska hon göra?? IIIHp.


   Postat av: Anna

Jätte bra!


      Datum: 2012-06-24 Tid: 20:34:55

   Postat av: Ewweh

Kanske.. äsch har ingen aning grymt bra MEEr! :D


      Datum: 2012-06-24 Tid: 22:02:39

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback