HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 23 - He Won.

Last Chapter:
 
"Jag vet inte, jag är rädd" Sa jag. "Rädd för vad?" Frågade hon. "Att bli sårad, som jag blev med James, jag orkar inte mer tårar Emma, jag orkar inte" "Du måste försöka, du måste våga, Justin kommer inte att såra dig Ally" Sa hon. "Men tänk om" "Men tänk om inte" Sa hon. Hon, eller bara kanske så hade hon rätt. Var jag kär i Justin?. Det fanns bara ett sätt att ta reda på det och det skulle hända precis nu.
 
"Emma jag måste gå" Sa jag. "Vad ska du göra?" Frågade hon. "Ta reda på sanningen" Sa jag och gick där ifrån. Hon sprang upp mot min sida men sa inget, utan gick bara med mig. När jag kom fram till Justin och Alfredo så kollade de upp mot oss. "Justin, kom jag måste prata med dig" Sa jag och sträckte ut handen. Han tog tag i den och jag drog honom bort till stranden. "Vad är det som är så viktigt?" Frågade han. "Kyss mig" Sa jag. "Va?" frågade han. "Du hörde, Justin kyss mig" Han gjorde som jag sa och gick fram till mig och kysste mig. Han la sin hand på min macke och tryckte sina förbaskade men så underbara läppar mot mina. Jag besvarade kyssen och han avslutade den lite senare. "Varför?" Frågade han. "För nu vet jag" Sa jag. "Vet vad?"  Frågade han. Han hade ett flin på läpparna så jag förstod att han visste vad. "Du vet" Sa jag. "Nej, säg det till mig" "Nej" Sa jag. "Säg det" "Okej Justin jag gillar dig så" Sa jag. "Var det så svårt?, jag vann, Jag vann Allyssa, Jag sa ju att jag skull vinna"
 
Vänta?. Var det bara ett spel det han sagt. Gillade han inte mig?. "Justin du vann, Så om detta bara var ett jävla spel enligt dig snälla gå här i från" Sa jag. "Vänta, det var en deal, att jag skulle få dig att bli kär i mig, dock visste jag inte då" Han pausade. "Vad visste du inte?" Frågade jag surt. "Att jag skulle bli kär i dig" Sa han. Så han hade inte ljugit. Jag vet inte varför men jag fick ett väldigt fånigt leende på läpparna, kanske för att jag var kär, igen. "Så, Bieber fångade dig med kärlekdsmagin ändå?" Frågade han och jag fnös. "Jaja" Suckade jag. "Men du Bieber, om det ska bli något" jag pausade. "Såra mig inte, Bieber" Sa jag allvarligt. "Jag lovar Somers, Men jag antar att jag får göra så här nu" Sa han och gick fram till mig och la återigen handen på min nacke och sedan den andra på min höft och tryckte ännu en gång sina läppar mot mina. Jag placerade sedan mina händer på hans mage och besvarade också kyssen.
 
Vi avbröt snart kyssen och han omfamnade mig i en kram. "Tänk om någon såg oss?" Frågade jag. "Jag tror inte det, ingen vet att jag är här, folk har väl börjat lista ut det, imorgon kommer det nog vara mer kaos så då får vi vara lite försiktiga" Sa han och jag nickade förståeligt. "Vi ska äta middag i kväll, med Emma och Alfredo, jag och freddo bestämde de nyss" Sa han. "Jaha okej" svarade jag. "Vi kanske borde gå tillbaka till dom" Sa han. "Jo det borde vi nog" Sa jag. "Kom då" Sa han och kysste mig. "Ska vi berätta för dom?" Frågade han. "De får klura ut det själva, men jag antar att Emma vet för vi hade en liten konversation förut" Sa jag och han skrattade. "Föresten, kan vi inte ta det här lite mer privat i nuläget, våran familj vet inte  ens om det här, och det känns lite konstigt att de ska få reda på det från en tidning" "Jag håller med" Sa jag.
 
 
Bjuder på ett väldigt kort kapitel, hade skrivit de två första styckena redan, men jag hann bara skriva ett till så måste dra. Föresten, väldigt dåligt med komentarer på förra kapitlet, om ni vill ha ett till kapitel, Komentera ;)


   Postat av: A

Jätte bra! :)


      Datum: 2012-06-25 Tid: 22:30:50

   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-06-25 Tid: 22:43:03 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se

   Postat av: Anonym

jättebra!


      Datum: 2012-06-26 Tid: 00:21:57

   Postat av: Alina

Men Gud! Äntligen! :)


      Datum: 2012-06-26 Tid: 16:35:35 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback