HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 2 - School.

Last Chapter:

Min tanke föll på Emma, undra om hon visste något, men det borde ju hon veta. Jag hade stängt av min telefon så ingen skulle kunna höra av sig. Min andra tanke föll sen på James. Han som jag var så grymt kär i för fyra år sedan. Han och jag var nu kanske tillsamans jag tror det i alla fall, men vi har väl inte riktigt kommit ut med det till varandra riktigt än

Idag var det skola. Jag känner mig stark nu. Jag kör på en ganska neutral look idag, inte jätte mycket smink och inte fixa håret. Inte jätte kul om jag skulle börja gråta eller liknande och jag har en massa smink. Jag steg upp ur sängen och drog på mig kläder. Sminkade mig som sagt lite lätt och tog sedan min väska och gick ner. Min mobil plingade till. James<3 Lyste det på skärmen. Vi hade smsat väldigt mycket de senaste dagarna vilket betyder jätte mycket. JAg läste smset och log stort. Hämtar dig om tio, längtar efter dig<3 Puss.

Jag log stort och skickade ett snabbt sms tillbaka. "Jag har plockat fram all mat nu, och det ligger 10 dollar på bordet i alla fall det är något och det är bara att ringa mig om det händer något, okej?" Sa Maria. "Okej, tack för allt" Log jag och hon pussa mig på hjässan och sedan Chaz på kinden men han torkade bort det med sin hand vilket jag skratta lite åt. "Vill du ha skjuts till skolan?" Frågade han. "Nej tack, James skjutsar mig" Sa jag och log. "Men tack ändå" La jag till. "Lugnt" Sa han och tog en bit av min macka. Jag åt upp min macka och ställde in efter mig. Jag såg James bil stanna utanför, jag log stort och tog på mig skorna. "Hej då, vi ses kanske i skolan" Sa jag. "Hejdå" Sa Chaz. Vi gick inte i samma klass. "Hej" Sa James glatt när jag kom ut. "Hej" Sa jag och log stort. Jag gick närmare honom och han böjde sig ner och gav mig en lätt kyss. 



"Jag har saknat dig" Sa han mot mina läppar. "Jag har saknat dig med" Sa jag och log stort. "Redo för lite skola?" Frågade han. "Jadå" Sa jag och log. "Bra" Sa han och tog min hand och öppnade min bildörr och sen hoppade han runt på sin sida och satte sig och vi körde iväg. Vi gick ut ur bilen när vi kom fram och jag ljuger inte om jag säger att vi fick mååååånga blickar på oss eller mig. Vissa log ledset men andra bitchblickade. Jag suckade.



Men blev sen gladare när jag såg Emma utanför skolan. "Emma" Sa jag glatt och sprang in i hennes famn. Vi kramade om varandra sen la James en arm runt min höft och vi tre gick in i skolan. där hade jag också många blickar om man säger så. "Ses vi vid lunch?" Frågade ´James. Jag nickade och log och han kysste mig innan han gick iväg till idrotten. Han och jag gick inte heller i samma klass. "Så, du kommer på avslutningsfesten va?" Frågade hon. "Självklart" Sa jag och log stort. "Var det på onsdag den var?" Frågade jag. "Japp, det är ju då vi slutar så när annars?" Frågade hon och skratta. Jag rykte på axlarna och skratta jag med.

Jag gick till mitt skåp och hämtade matteboken. Emma gjorde lika dant och vi knallade bort till Mr.Davis klassrum där han skulle hålla i matte lektionen. Vi satte oss längstbak i vänstra hörnet där vi alltid sitter det är liksom våran plats och ingen vågar riktigt sno den. "Elever, försök att räkna ut detta kapitel eftersom ni slutar på onsdag" Sa Mr.Davis och alla suckade. Betygen är redan satta så jag förstår igentligen inte varför man går i skolan då.

Bjuder på ett litet morgon kapitel... ;)

Aja, ett till i kväll kanske? :)

cooomeeenteeera



   Postat av: Becka

Bra :)


      Datum: 2012-05-27 Tid: 11:11:54 URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/

   Postat av: Anonym

Jätte bra!


      Datum: 2012-05-27 Tid: 11:43:54

   Postat av: Annie

Braaa! :D


      Datum: 2012-05-27 Tid: 13:10:53

   Postat av: Anonym

Jättebra när kommer nästa??


      Datum: 2012-05-28 Tid: 14:11:59 URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback