HOME  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  DESIGN BY

Chapter 3 - Justin Bieber

Last Chapter:
Vi satte oss längstbak i vänstra hörnet där vi alltid sitter det är liksom våran plats och ingen vågar riktigt sno den. "Elever, försök att räkna ut detta kapitel eftersom ni slutar på onsdag" Sa Mr.Davis och alla suckade. Betygen är redan satta så jag förstår igentligen inte varför man går i skolan då.

 

Det var onsdag då jag skulle äntligen få sommarlov. Skolavslutningen skulle nog vara lika tråkig som vanligt. Rektorns tråkiga tal osv. Fast i kväll skulle det bli fest vilket skulle bli roligt. Jag hade inte riktigt koll på vilka som skulle dit men Emma och James skulle jag i alla fall gå dit med. Jag gick ner med ett par stora basket shorts och ett stort linne för att äta frukost innan jag skulle hoppa in i duschen och göra mig  i ordning. 
"God morgon gumman" Maria log stort åt mig. "God morgon Maria." log jag. "Redo för lite sommarlov?" Frågade hon. "Verkligen det ska bli så skönt" sa jag och log stort. "Föresten du kommer hit sen efter va, så fikar vi lite?" Frågade hon. "Självklart" log jag. "Bra, Jag har pratat med Chaz han skjutsar hem dig efter ni fått era betyg" Log Maria. "Okej" sa jag och tog en bit av min macka. 

Det är alltid så att man åker med sin familj till skolavslutningen. Efter går respektive klass till sitt klassrum och är där en liten stund och till slut får man sina väl förkänta betyg. Men jag vet redan var jag fått för betyg eftersom man har haft betygprat med lärare. Efter frukosten så gick jag rätt in i duschen och duschade av mig. Jag virade mig själv in i en handduk och torkade av mig och fönade håret.  Jag drog på mig underkläder och den vita klänningen jag skulle ha på mig.

Jag sminkade mig och plattade sen håret och lockade det sen lite och satte upp håret i en sned toffs.
Sedan var jag nästan kvar, men mina svarta jeffery campell skor fattades. "Alyssa är du klar snart?" Ropade Maria. "Japp, jag kommer" Ropade jag och tog min mobil och gick ner. "Gud vad fin du är gumman" Maria pussade mig på hjässan. "Stilig" Sa jag till Chaz och skratta. "Du med" Skrattade han. Jag och Chaz hoppade in en annan bil och de anra två hoppade in i en annan  bilen och körde mot skolan där skolavslutningen skulle hållas.

*

Det var en tråkig vanlig skolavslutning som man alltid är på. Jag stog och väntade vid Chaz bil och han kom om ungefär tio minuter. "Hej" Log han. "Hej" Sa jag och log stort. "Får jag skjuts, ska ju ändå hem till dig?" Jag ryktes och kollade mot figuren och då såg jag vem det var. Ryan. Butler. "Visst, om det är okej?" Chaz vinklade frågan till mig själv. Jag nickade osäkert. Vi hoppade in i bilen och det var en väldigt pinsam tystnad om man säger så. "Framme" Sa Chaz och vi hoppade ut. Det stog två främmande bilar på uppfarten och jag rynkade på näsan. Vilka var det?. Tänkte jag för mig själv. Jag gick efter Chaz och Ryan in och det hördes vuxna röster inne i köket. Jag gick in och Michael log åt mig när han fick syn på mig. "Aly, vad roligt att du är hemma, det här är Ryans mamma och pappa, och det här är Justins mamma" Jag stelnade till. Justin?.

"Hej" Fejk log jag. Jag sprang upp till mitt rum i en väldig fart och började andas fortare. Justin, den Justin Bieber?. Jag visste inte vad som skulle hända nu, han borde väl ha glömt vad som hände för tre- fyra år sedan?.
Jag satte mig på sängen och smsade Emma på studs.

Gissa vem som är här?. Justin Bieber.

Du skojar, HAHAHHA ha det så kul gumman ;)

Seriöst sluta, inte kul.... Aja, maria ropar att det är fika, wish me luck!

Good luck hun.

Jag suckade stort och gick ner för trappan. Jag gick ut på altanen och alla satt redan ner, eller inte Maria som serverade all fika. Jag slog mig ner brevid Chaz och jag kunde känna Justins brännade blickar mot mig, men jag tänkte inte kolla honom i ögonen. På något sätt hade jag nog lite dåligt samvete, men det hände för tre-fyra år sedan så det är inget jag kan göra åt det, om Justin fortfarande är sur, är det hans problem.

Trackback